Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממש לא.

אני אומר לך שלא הייתי צריך לעבור 2500 סל"ד כדי להגיע מהר מאוד ל80 ו100 קמש.

בנוסף היציאה מהרמזור מאוד מהירה, אני הייתי בשוק שהמד מהירות זז כל כך מהר ביחס לרכב כזה פשוט.

אל תשכח , 800-900 קילו.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ממש קייטרהם שבע, רק עם מזגן, מושב אחורי ואמינות יפנית.

אני מציע שאיזה יזם ירים את הכפפה ויציע לחובבי רכב קיטים להרכבה עצמית של באלנו מודל 99.

פורסם

הבאלנו היתה דגם מוצלח מאד לזמנה - יצאה לשוק ב-1995 - לפני שהחלו מבחני NCAP (כלומר לא תוכננה לעמוד במבחנים אלה) והשיגה תוצאה שהיתה דומה לזו של רכבים אירופיים מאותה תקופה. לארץ הגיעה עם מערכות בטיחות שלא היו קיימות בדגם שנבדק ב-NCAP (שתי כריות אויר, ABS), כך שסה"כ ההתיחסות בפורום למבחני הבטיחות שלה קצת מחמירה.

That said - הרכב היה יחסית קל וזריז, ובנוסף - היה יחסית רועש (מחלה כללית של סוזוקי) מה שמוסיף לתחושה הסובייקטיבית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא יודע, ני משתגע סופית... פתאום אני נוסע בקורולה שלי ואני מרגיש שהרכב זריז כמו הבלאנו, וכשנסעתי על הבלאנו הרגשתי שהיא מהירה פי כמה מהרכב שלי.

בקיצור, יש לא מעט תגובות של אנשים שטוענים שבסך הכל כל ה1.6 די דומות וזה נכון...

כנראה רק רכב ממש חזק ייתן פרופורציות.

פורסם

לכל המכוניות היפניות המוזרקות מאמצע שנות ה 90' ואילך היו ביצועים טובים יחסית, וגם במונחי ימינו הן לא יחשבו לעגלות.

תוצאה של משקל קל יחסית, רובן שקלו סביב ה 1 טון, פלוס מינוס, מנועים חזקים יחסית ותיבות אוטומטיות נמרצות.

למעט זריזותה על צד החיוב, הבאלנו היתה מכונית גרועה למדי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הבאלנו נוחה כמו קרש כביסה, פשוטה כמו נגמ"ש ומעודנת כמוהו אבל די זריזה באמת ובמיוחד מרגישה זריזה, בגלל משקל קל, גיר נמרץ ובידוד לקוי. מכונית בינונית ואמינה (חוץ מהבלוקים הנסדקים של המשלוחים הראשונים).

בגדול, חוץ מהסיוויק של אותן שנים, כל היפניות 1.6 16 שסתומים אוטומט 4 הילוכים היו די דומות בביצועים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

זה בסדר גם היפניות של היום '' משקרות ''

קח נסיעה על הדיהטסו טריוס שלי ותצא ראשון ברמזור הבעיה שאחרי 20, מטר אתה נשאר בלי כח ועם הילוך שלישי

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

היפניות של שנות ה-90 בצירוף תיבה ידנית היו מכוניות זריזות למדי. אני מדבר על ניסאן סאני/אלמרה, סיוויק, קורולה, מאזדה ואפילו דייהטסו אפלאוז. כמובן המשקל העצמי של המכוניות הללו אז היה נמוך משמעותית מהיום.

האוטומטיות היו עגלתיות יותר אבל עדיין סיפקו ביצועים מספקים.

פורסם

מיכאל כרמי - זה בדיוק העניין - אצלי בג'ולייטה אם אני על מצב N, בשילוב עם הרופסות שהביא עלינו היורו 6 ימ"ש, הזינוק ממש איטי. אחרי כמה שניות הטורבו נכנס והכל מסתדר, אבל מכוניות שמכוילות אחרת לוקחות את המטרים הראשונים אם לא בא לי לשרוף ליטרים של דלק בכל זינוק.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם

^ הוא צריך לעשות סקירות על גרוטאות משפחתיות מתחילת שנות ה2000 ולהתייחס רק לפרמטרים כמו נתוני פתיחה, קלות בהוספת לדים לפנסים וחלונות שחורים, מקום לספויילר, צרות בטסטים, ביצועי מזגן בעליות והכי חשוב - תדמית בשכונה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בגדול, חוץ מהסיוויק של אותן שנים, כל היפניות 1.6 16 שסתומים אוטומט 4 הילוכים היו די דומות בביצועים.

אצל רובן היה מנוע 16V DOHC, כשהסטנדרט באירופאיות של אותה תקופה היה גל זיזים בודד ו8 שסתומים, תוסיף משקל קל יותר אצל רובן, ויוצא שהן היו זריזות יותר.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
היפניות של שנות ה-90 בצירוף תיבה ידנית היו מכוניות זריזות למדי. אני מדבר על ניסאן סאני/אלמרה, סיוויק, קורולה, מאזדה ואפילו דייהטסו אפלאוז. כמובן המשקל העצמי של המכוניות הללו אז היה נמוך משמעותית מהיום.

האוטומטיות היו עגלתיות יותר אבל עדיין סיפקו ביצועים מספקים.

שכחת את המלכה הבלתי מעורערת, הסובר לנסר

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...