Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חבל על הכסף... לפני כמה שנים צחקתי על מי שקונה מגבים סיניים והלכתי ורכשתי מהום סנטר מגבי בוש.

כעבור שבוע נחרדתי לגלות שהמגב מתחיל למרוח ולא משהו.

סדרה פגומה או לא, הלכו לי 70-80 שקל ומאז אני קונה רק סיניים ומחליף אותם כל חודשיים +- בפחות מ30 שקל.

פורסם
למי שהתלבט, באוטודיפו[ATTACH]474143[/ATTACH]

Sent from my Moto G (4) using Tapatalk

ה AEROTWIN שמומלצים יותר ובאים עם שנתיים אחריות עולים 100-110 ש"ח בלי שום מבצע.

פורסם
למי שהתלבט, באוטודיפו[ATTACH]474143[/ATTACH]

Sent from my Moto G (4) using Tapatalk

אלו רגילים לא סיליקון, והמחיר הזייה גבוה ביותר. רכשתי ב 110 בערך מאוטוסטור זוג סיליקון שנה שעברה..

Opel Adam S 2017

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני מאוד מרוצה מה AeroTwin שמותקנים אצלי על שני רכבים כבר למעלה משנתיים. נראה לי שארכוש כבר חדשים כדי לא להתעסק עם זה בחורף - דווקא כשיורד גשם זלעפות אתה מוצא עצמך עם מגב לא יעיל. איפה באזור יהוד או תל אביב אפשר לרכוש במחיר טוב?

פורסם

באוטוסטור התחילו למכור את ה-AeroECO של בוש שלהבנתי הם כמו ה-Aerotwin,

עולה 100 לזוג ויש שישה מתאמים לכל סוג רכב

ממש מעולים

SEAT ATECA Style Plus

פורסם
כמה דברים:

3. למי שעדיין מותקן מגב מקורי אפשר לבדוק את האופצייה של החלפת הגומי בלבד. בטויוטה למשל גומי מקורי עולה דולרים בודדים.

אכן זה מה שעשיתי ב-CX5.

המגב המקורי החזיק מעמד מיום מסירת הרכב למשך כשנה והתחיל לזייף מעט. לאחר מכן הזמנתי את להבי הגומי בלבד מאיביי, אך זול זה לא היה. כ-70₪ למגבים ועוד 30₪ למשלוח.

היתרון זה שנשארתי עם זרוע המגב המקורית שיש לה גמישות והתאמה מושלמת לשמשה.

אגב, כך גם רשום שיש לעשות בספר רכב.

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

• חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

אז אחרי חודשיים הAirotwin התחילו לחרוק ולקפץ להם ואין דבר יותר שנוא מזה במיוחד במחיר כזה, עוד בהתחלה הם ניגבו עם מריחות, אחזיר לחנות כנראה נפלתי על מגבים פגומים.

https://youtu.be/YkoCOFytMAg

עריכה אחרונה על ידי Adamm
פורסם

נקנו 2 זוגות Bosch AeroTwin למזדה 6 מידה 24'' ו 18'', למזדה 3 מידה 24'' ו 19''.

ב 3 הכל סבבה. ב 6 המגב השמאלי מורח ברדיוס כמו מחוגה בדיוק באמצע המגב.

החלפתי עם הזה של ה 3 (אותה מידה), וגם מורח.

ניקיתי את החלון עם וינדולין ולא עוזר :shock: מה עושים?

פורסם
חבל על הכסף... לפני כמה שנים צחקתי על מי שקונה מגבים סיניים והלכתי ורכשתי מהום סנטר מגבי בוש.

כעבור שבוע נחרדתי לגלות שהמגב מתחיל למרוח ולא משהו.

סדרה פגומה או לא, הלכו לי 70-80 שקל ומאז אני קונה רק סיניים ומחליף אותם כל חודשיים +- בפחות מ30 שקל.

אז בשנה אתה מבזבז כ 180 שקלים בכיף והטרחה עצמה ששווה זמן וכסף ודלק.

במחיר כזה עדיף לרכוש מגבי "על" ולהחליף פעם בשנה או שנה וחצי בתנאי שמנקים אותם ומשמרים אותם קצת.

(או חונים בתת קרקעי ובצל).

פורסם

גם הזמן שלי הגיע להחליף מגבים , אני מתלבט בין בוש לבין המגב המקורי מהחברה מה הייתם ממליצים לי לקנות ?

כרגע אני עוד עם המגבים המקורים של מזדה באיזור החמש שנים ורק עכשיו הם התחילו למרוח .

• תוכן חדש...