Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשמגבים מתחילים למרוח זה לאו דווקא בגלל שהם גמורים. לרוב פשוט מצטבר עליהם לכלוך שמתקשה עם הזמן. לרוב מעבר סמרטוט עם מים חמים עוזר. רצוי לשים כפפות כי זה מאוד מלוכלך. אפשר גם להפוך את הלהב בתוך המגב. זה בכלל מחדש אותו.

אני פשוט אין לי סבלנות.

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לי מגבי "סיליקון" של אמריקן איגל פחות משנה והם כבר קרועים. עכשיו הזמנתי מספר מגבים של בוש מהאתר הבריטי. נחכה שיגיעו ונראה כמה זמן יחזיקו.

פורסם

AEROTWIN שבוע שעבר קניתי ב115 שקל, VISION והדר רוזן כל אחד בקושי החזיק חצי שנה :S וכל אחד מהם נקנה בזמנו ב70 שקל.

נקווה שהבוש יחזיק לקצת יותר זמן

פורסם

לי יש רנו גרנד סניק 3,

כשרציתי לבצע הזמנה מהאתר האנגלי, קיבלתי הודעה ליצור איתם קשר ולבדוק אם יש להם במלאי מגבים לרכב עם הגה שמאל.

מה שיש להם מתאים להגה ימין, מוזר לא?

פורסם

מגבי סיליקון יחזיקו יותר זמן ממגב פשוט מפלסטיק, הם מנקים יותר טוב והרבה יותר שקטים, זו עלות כל כך מזערית למה להתקמצן על זה, לקנות מגבי סיליקון כמה זה כבר עולה משלמים על רשיון רכב אלפי שקלים ועל מגבים מתקמצנים, אין הגיון.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

האם מתי שמזמינים מהאתר האנגלי שהומלץ כאן צריך לעדכן אותם שמדובר ברכב עם הגה מצד שמאל? כי פשוט היה רשום משהו לגבי זה במעמד ההזמנה. מאלה שהזמינו מישהו נתקל?

פורסם
כשמגבים מתחילים למרוח זה לאו דווקא בגלל שהם גמורים. לרוב פשוט מצטבר עליהם לכלוך שמתקשה עם הזמן. לרוב מעבר סמרטוט עם מים חמים עוזר. רצוי לשים כפפות כי זה מאוד מלוכלך. אפשר גם להפוך את הלהב בתוך המגב. זה בכלל מחדש אותו.

אני פשוט אין לי סבלנות.

בגלל זה בכל שטיפה אני מנקה אותם היטב, כי נתפס עליהם המון חול במיוחד במקומות מסויימים בארץ ובנוסף אפילו מורח עליהם חומר דוחה מים, עוזר לא מעט.

Opel Adam S 2017

פורסם

כמה דברים:

1. סט מגבים שהוזמן מאנגליה ברוב הפעמים יתאים גם לרכב עם הגה שמאלי.

2. אני לא רואה טעם להזמין מגבים טובים מחו"ל (להלן: בוש). סט של Bosch AeroTwin עולה בארץ 100-130 שקלים ומתאים ל 99% מהרכבים הנמכרים בארץ. מנסיוני המגבים האלה מחזיקים יותר משנתים ומתפקדים הרבה יותר טוב מסיניים שעלו 30 ש"ח ומחזיקים במקרה הטוב חודש עד שמתחילות מריחות.

3. למי שעדיין מותקן מגב מקורי אפשר לבדוק את האופצייה של החלפת הגומי בלבד. בטויוטה למשל גומי מקורי עולה דולרים בודדים.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הום סנטר, אוטו דיפו וחנויות חלקי חילוף לרכב.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
האם מתי שמזמינים מהאתר האנגלי שהומלץ כאן צריך לעדכן אותם שמדובר ברכב עם הגה מצד שמאל? כי פשוט היה רשום משהו לגבי זה במעמד ההזמנה. מאלה שהזמינו מישהו נתקל?

כשאני ניסיתי לבצע הזמנה לרנו סניק 3, שלחתי להם מייל ואמרו לי שאין להן במלאי להגה שמאל.

למרות שנראה לי שלא צריך להיות הבדל.

פורסם

עלול להיות הבדל בשל מבנה המנגנון, הוא לא זהה ברכבים בעלי הגה ימני ושמאלי. יחד עם זאת ובמרבית המקרים מידות המגבים נשארות זהות, אבל מאחר ובצרפתייה עסקינן... :wink:

פורסם

יצא לי להזמין מגבים בריטיים של בוש לפאביה והם לא התאימו, כי משום מה בוש התחכמו ועשו את החיבור לא סימטרי ואי אפשר היה להכניס אותם למקום, חוץ מזה שגם יש למגב כנף שישבה בצד הלא נכון. (אחרי הפיכת הכנף ושיוף קצר של החיבור הכל הסתדר).

לעומת זאת החיבור של המגב המקורי היה סימטרי לחלוטין ולא הייתה איתו בעיה, והכנף הייתה ממורכזת. (ככה שהוא מתאים גם להגה ימני וגם להגה שמאלי)

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

• תוכן חדש...