Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מישהו יודע איפה אפשר למצוא מגבים ב20 ש"ח ?

אזור המרכז

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

מצטרף לשאלה. מגבים זולים בירושלים.

שנה שעברה קניתי מגבים איכותיים ויקרים(לא זוכר כבר את החברה), והתחילו למרוח אחרי חודש.

פורסם
מישו יודע איזה מגבים מומלץ לקנות לפי'גו 206 XS? 2006

תגיע לחנות. החבר'ה שם ימדדו לך את המגב וימכרו לך מגב חדש עם מידה שלך.

מישהו יודע איפה אפשר למצוא מגבים ב20 ש"ח ?

אזור המרכז

מגבים ב-20 ש"ח כנראה הם המגבים מהסוג הישן שכל שנה צריכים להחליף. ממליץ לך על מגב שטוח (העונה גם לשם "סיליקון") בין 50-80 ש"ח לזוג.

פורסם

סחתיין על האופטימיות על המגבים של ה-20 ש"ח.

אני חושב שזה ח#א של מוצר שעשוי מחומרים נחותים שלא שורדים.

מנגב טוב בדיוק 10 פעמים, אח"כ אתה מבין למה זה עולה 20 ש"ח.

אני מעדיף "להשקיע" 80-100 ש"ח במגב של בוש או חברה קצת יותר מוכרת.

לרוב החומר יותר איכותי, שורד יותר זמן והניגוב של השמשה אפקטיבי לתקופה הרבה יותר ארוכה.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

קניתי שנה שעברה זוג מגבים ב40 שקל בהום סנטר או אייס (לא זוכר כבר) והם עברו את החורף בצורה מצוינת ועדיין מנגבים בסדר גמור.

לדעתי ישרדו גם את החורף הקרוב

• חברי המעגל הראשון
פורסם
קניתי שנה שעברה זוג מגבים ב40 שקל בהום סנטר או אייס (לא זוכר כבר) והם עברו את החורף בצורה מצוינת ועדיין מנגבים בסדר גמור.

לדעתי ישרדו גם את החורף הקרוב

עדיף להחליף כל שנה לפני החורף, במחירים האלה אין מה להתפשר על שדה ראיה נקי.

מגבי בוש AEROTWIN החזיקו אצלי שנתיים כשבחורף השלישי התחילו למרוח מים בצורה חלקית. נרכשו באיביי ב100 ש"ח (בארץ זה עולה פי 3 בערך).

לא שווה להשקיע. מגבים ב30 ש"ח בתחנת דלק נותנים אותה תוצאה ועולים פחות גם אם תחליף כל שנה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אכזבה קשה ההדר רוזן.

הם גם היו יקרים ממה שאני זוכר ולא נותנים את התמורה לכסף

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

אני בדרך כלל הייתי קונה מגבים פשוטים שלא שרדו הרבה זמן (כמה חודשים גג שנה במקרה הטוב), בפעם האחרונה קניתי מגבי בוש עלו 180 שח, וזה מגיע עם אחריות לשנתיים, אם במשך השנתיים הם משאירים סימנים או לא מנגבים כמו שצריך, מביא אותם ומקבל זוג חדש בחינם.

יש לי אותם כבר שנה וחצי - מנקים כמו שצריך, בלי מריחות.

קניתי בעבר מגבי סיליקון (או טענו שהם סיליקון) שעלו גם לא מעט כסף, וכבר בשבוע הראשון הרעישו וחרקו - יש היום הרבה חיקויים למגבי סיליקון.

• תוכן חדש...