Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיול לחו"ל - בזול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר שנים הייתי במדריד בכנס מקצועי - בזמן שאני שמעתי הרצאות האשה והבן הצעיר טיילו, הצטרפתי אליהם בשעות אחה"צ. כך 3 ימים. ביום הרביעי לקחתי רכב, נסענו ל-4 לילות (שניים בסגוביה, 10 מ' מאמת המים, ושניים בסלמנקה - לא מעניינת, אבל הדרך הלוך ושוב כן), ובסוף חזרנו לעוד יומיים-שלושה למדריד, ממנה יצאנו ליום אחד לטולדו.

היה מדובר בתקופת המשבר הכלכלי ב-2011, עם הפגנות המובטלים - ולמרות זאת חוץ מאיזה ארוע מטופש ביותר הרגשנו בטוחים. הארוע המדובר היה בדרך לפארק המערבי, כאשר איזה בחור צעיר שנראה קצת לא מאופס (אולי שיכור\מסוםמם) הכריז ממרחק כמה עשרות מטרים I want your money" - אבל לא היה מסוגל להדביק את הקצב של שני בני ה-50 פלוס (עם הבן בן ה-15) . לעיר יש מה להציע, ולנסיעה ברדיוס 100-200 ק"מ עוד יותר.

דרום ספרד - אחד מהאזורים האחרונים באירופה שעדיין מסקרן אותי, ולא בבחינת More of the same.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

לא התפזרתי. הגבתי לחן ג.

פשוט בדרך נכנסה הודעה של IG, ולא שמתי לב בגלל מעבר עמוד. והסיפור המטופש הוא בניגוד לחויה השלילית מאד בברצלונה.

לגבי ברצלונה אני רוצה להדגיש: יש הרבה מה לראות בה ובסביבתה - אבל לפחות מבחינתי לא היה נעים להסתובב בה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

החבר המתפזר התכוונתי לפותח השרשור.7 עמודים,יותר מ70 תגובות,והבנאדם בנקודת ההתחלה.תבין,ב 700 דולר אי אפשר לטוס,לשכור רכב,לתדלק,לישון,לאכול ולבלות.זה פשוט לא רציני.פרשתי.שיהיה לך בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי סלע

סלע

פורסם

אפשר, תלוי לאן.

וכבר כתבתי כמה פעמים- אם הטיול מתארך ואני נכנס להרפתקה של נסיעות אז התקציב עולה בהתאם. גם 1200$ ל8-10 ימים זה סבבה- אם יש משהו מעניין באמת.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם (נערך)

טוב, התקבלה החלטה סופית!

אנגליה.

האפשרויות:

ה"רגיל"- לונדון. טיסה +-400$, אכסניה עוד 120$ ל5 לילות.

ה"תעשייתי" - טיסה למנצ'סטר, כמה ימים שם ואז לנסוע לליברפול. ברכב (כי רכבת עולה לא משמעותית פחות ואפשר לעצור בסבבה בדרך). הטיסה באזור 300$, רכב עוד איזה 120$ ואכסניות אני מניח שיצא עוד 120$. בקיצור, טיפה יותר יקר מהסיפור של לונדון אבל לא סוף העולם.

ה"חלום" - טיסה לגלזגו (400$), יומיים שלושה שם ואז טיול ברכב בין מזקקות ויסקי (80-90$ ליום כולל דלק, 4 ימים= נעגל ל350$ ). לינה אני מניח שיצא 200$ נוספים (האמת שהחלום זה שבוע באכסניה של גלן מורנג'י עם טיולי כוכב, אבל בשביל זה אני צריך חברה :( או חברים עם כיסים עמוקים מספיק ואוהבי ויסקי)

מה הבעד\ נגד שאני צריך להכיר בכל אפשרות? (נכון לעכשו אני נוטה יותר לכיוון לונדון בגלל עצלנות של להזמין רכב ולאסוף ולתדלק וזה, אבל כשיש החלטה- מבצעים :) )

עריכה אחרונה על ידי I.G

פורסם (נערך)

כמה זה נורא לעשות קונקשן בקייב? (או בכלל לטוס עם יוקרניאן אינטרנשיאונל?)

הוזמנה טיסה ללונדון- הלוך באיזיג'ט ישיר וחזור עם החברה האוקראינית- סה"כ 356$

אכסניה - https://www.booking.com/hotel/gb/wombats-city-hostel-london.he.html?aid=304142%3Blabel%3Dgen173nr-1DCAEoggJCAlhYSDNiBW5vcmVmaGqIAQGYAQ64AQzIAQ_YAQPoAQGoAgM%3Bsid%3D923eeb186dad925633ef62abe9f74065

130$ בערך ל-5 לילות.

500$ לפני בזבוזים (כנראה עוד איזה 700$ :) )

עריכה אחרונה על ידי I.G

פורסם

עדין, זה גלנמורנג'י "מהחבית" :)

ואני מניח שהמחירים של שאר הדברים לא נוראיים מידי

• חברי המעגל הראשון
פורסם
כמה זה נורא לעשות קונקשן בקייב? (או בכלל לטוס עם יוקרניאן אינטרנשיאונל?)

הוזמנה טיסה ללונדון- הלוך באיזיג'ט ישיר וחזור עם החברה האוקראינית- סה"כ 356$

אכסניה - https://www.booking.com/hotel/gb/wombats-city-hostel-london.he.html?aid=304142%3Blabel%3Dgen173nr-1DCAEoggJCAlhYSDNiBW5vcmVmaGqIAQGYAQ64AQzIAQ_YAQPoAQGoAgM%3Bsid%3D923eeb186dad925633ef62abe9f74065

130$ בערך ל-5 לילות.

500$ לפני בזבוזים (כנראה עוד איזה 700$ :) )

לא נורא בכלל, אמנם השדה שם אחד מהמשעממים שיש (גם אל תבנה על הדיוטי) אבל יש שם מספיק אספלט בשביל שהמטוס ינחת וימריא חזרה, נראה לי שזה מספיק בשביל מה שאתה צריך :-P

פורסם

וואו, נראה מעולה!

יש לי כבר שני טיולים מתוכננים לשנה הבאה (פסטיבל מטאל והטיול ללפלנד). אם ישאר לי כסף וימי חופש יש מצב שאני גם אכניס את זה ללו"ז.

אחרי לונדון נראה לי שאני בונה תוכניות ל2018 :)

[הלונדון הזה לא היה מתוכנן ובגלל זה לוקח לי חודש להחליט... בד"כ אני מתכנן מראש איזה שנתיים ופשוט מחליט על תאריך בהתראה של חודשיים- שלושה ונוסע. בד"כ זה סביב הופעות או ארועים מיוחדים אז העניין של התאריך קשיח יותר]

• תוכן חדש...