Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(כותרת)

עשיתי חיפוש לפני זה, לא מצאתי תוצאות מהשנה האחרונה על אזור חדרה\נתניה

תודה :mm_yeah:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

חצי מהפורום מהשרון, אף אחד לא משתמש במכוני שטיפה? :shock:

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

רוב האנשים בפורום הדיטיילינג שוטפים לבד + מורחים ווקס.

המכוני שטיפה הרגילים הם לרוב אסון לצבע הרכב.

אמליץ לך על TLM לא יהיה זול אבל זה באזור כפר סבא.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

על אלטר קראתי פה לא מעט, אבל נשמע לי קצת overkill ללכת ל"סטיודיו לדיטיילינג וקוסמטיקה מתקדמת" :shock:

כאילו מה, אין שלב אמצע בין מכון לבין סדנת דיטיילינג שתעלה לי אלפייה?

בנאדם כולה רוצה שטיפה ידנית נורמלית ויישום ווקס פעם בחצי שנה, למה צריך לסבך כל דבר :-(

פורסם

ווקס פעם בחצי שנה לא ייתן לך הרבה, אין ווקס שמחזיק כל כך הרבה זמן ובטח לא עם שטיפות במכונה או במכוני שטיפה עם מטאטא.

נסה ליצור קשר עם שלומי הקרוי aderet.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

קיצר אם תמצא,תודיע לנו.

אשמח לרחיצה ידנית,הבנתי שיש מישהו שלא ממש שוטף ידני

בכפר יונה,אבל הפועל שלו מדי פעם מוכן לזה תמורת כסף(רחיצה עם כפפה)

ולא במכונה שבמקום,יוזמה של אחד העובדים שלו.

100 שח אני חושב ועוד טיפ 20שח. בעל השטיפה עושה

עניין אבל מתרצה בסופו של עניין.

לי רחוק כפר יונה אבל אם ירצו אתן ואנסה לכוון את מיקומו.

האיש לא ממש עושה ברצון רב,אבל אים יש הענות אולי יתרצה.

הבנתי שאולי סוויס אקס ברמת אביב יעשו זאת בעתיד(סגור המקום כרגע).

יש באיכילוב בחניון קרקע שוטף מעולה ידני בלבד אין מכונה,

אבל אז צריך להיכנס לחניון ולשלם גם עליו בנוסף לרחיצה.

עריכה אחרונה על ידי bigmik
פורסם

ייתן לך כמה אופציות לבחירתך:

1-יש בראשון בקניון רוטשילד COSMETIC CAR ע" טומי שטיפה ידנית

0548014342

2-יש אדם שמגיע עד בית שמו משה פישר

עליות עד 100ש,זמן עבודה עד שעה

3-אני מעביר הדרכות שטיפה בדרך כלל ביום שישי פעם מידי פעם

תוכל להגיע בתיאום מראש

בקשר לווקסים שעמידות שלהם 6 חודשים,יש ולא מעט סוגים

בעליות +-100ש שמספיקות ל4 רכבים,כלומר 4 פעמים

,אז אפשר לרכוש ולעשות

לבד,יעוץ והדרכה חינם ייתן לך

דוגמה אחת:

http://angelwax.eu/products/uncategorized/angelwax/

לבחירתך,שבת שלום

יעקב אלטר33ml waxes.jpg

פורסם

תודה רבה על התגובות, אני חש צורך להסביר את עצמי קצת יותר,

תראו, אני מבין שבפורום דיטיילינג מסתכלים על שכמותי בעין עקומה, כי הרוב פה משקיעים בחומרי טיפוח לרכב יותר ממה שאני משקיע באוכל כל חודש.

כמובן שגם לכולם יש זמן, מקום מוצל ורצון לשטוף את הרכב ידני, לי אין. אולי אם הייתי גר בארה"ב עם גאראז' צמוד לבית, אבל זה ממש לא המצב.

מאות אלפי רכבים בארץ (ובעולם) נשטפים ע"י מכונה \ מטאטא כל חודש, נכון שזה גורם לסווירלים אבל עוד לא יצא לי לראות רכב שכל הצבע שלו התקלף עד היסוד בגלל שנשטף במכונה במשך אי-אילו שנים.

אני רציתי להשקיע "טיפה" יותר, נניח שטיפה ידנית עם כפפה ולא מטאטא, להוסיף גם ווקס נורמלי פעם בכמה חודשים. (תלוי במחיר, אין לי מושג כמה זה אמור לעלות)

חיפשתי מקום עם עובדים שקצת אכפת להם ממה שעושים ולא כאלה שרבים ביניהם של מי התור לנגב את הרכב שבדיוק יצא מהמכונה כדי לקבל טיפ.

לעשות עכשיו נסיעות מחדרה עד איכילוב\ראשל"צ\חיפה זה לא בשבילי, חברים - כולה שטיפה, לא צריך להגזים.

אני אבדוק עם הבחור הזה שעושה שטיף בבית, למרות שדי בטוח שהוא צריך מקור חשמל - ואין, אבל אולי יצא מזה משהו.

תודה ושבוע טוב

פורסם

איך אני מגיע אליו?

פורסם

אני מאוד מאוד התרשמתי משטיפת רכב שנמצאת בתחנת דלק סונול על מנחם בגין בכניסה להרצליה,צמוד לשדה תעופה. חבר'ה מאוד רציניים. השטיפה אומנם במכונה אבל הניגוב והניקיון הפנימי מתבצע ברמה מאוד גבוהה. שווה ניסיון.

Screenshot_20160910-202443.jpg

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...