Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אחרי זמן שהעיטוף הקיים הוכיח את עצמו מול המון שיפשופים מפגושים של כלי רכב שהבעלים שלהם ממש חסרי אחריות לרכוש של אחרים, הציפוי הקיים הוחלף בעיטוף חדש :)

הרכב נכנס וקיבל טיפול אוהב ומפנק :)

601b1fbdd8216eb68875437cabc7df4c.jpg

7d47184c978102e7a02af9f49b02795d.jpg

1a998e94f20599cecb08a97c978ab74f.jpg

dc270af8e4bc3a438d39bcecf62d78a6.jpg

b45c1467dff112a2e702c6e4298df387.jpg

Sent from my Note 5 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם

ההורדה של הישן הייתה קלה יחסית? לא נשאר דבק על הרכב?

הוא שינה גוון עם הזמן?

גם הפעם באת עם החומר שלך ורק העבודה שלהם?

פורסם (נערך)
איזה רכב יפה ...

איך נקרא המקום?

הם עושים שם גם דיטיילינג וציפויי ננו?

תודה על המחמאה :)

המקום נקרא ארמולן (סנטק לשעבר), וכן הם עושים ציפויי ננו ודיטיילינג וכמובן ציפויי חלונות.

הם מאד מקצועיים ולכן באתי אליהם שוב.

ההורדה של החומר הקודם היתה קלה (3m) ולא נשארו סימנים.

יעילות של העיטוף - מעולה, זה מה שיש לי לומר אחרי שברכב הקודם הפגושים נישרטו שוב ושוב מבעלי רכב לא אחראיים. כאן הפגוש "חדש"

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

פורסם

בהחלט פיתרון מעולה לבעיית "אני לא מתחשב ברכוש של אחרים" שיש בארץ, כמו כן זה אמור להגן מפני חצץ ולמנוע צ'יפים, לא?

אגב על המכסה מנוע גם קיים ציפוי כזה?

פורסם
בהחלט פיתרון מעולה לבעיית "אני לא מתחשב ברכוש של אחרים" שיש בארץ, כמו כן זה אמור להגן מפני חצץ ולמנוע צ'יפים, לא?

אגב על המכסה מנוע גם קיים ציפוי כזה?

כן זה מגן בפני חצץ :)

אני לא שמתי על מכסה מנוע אפילו שהציעו לי

קובי

פורסם

תתחדש, במדינה שלנו זה הפיתרון היחיד לדעתי כדי למזער נזקים, למכסה מנוע זאת תהיה תוספת מבורכת, למרות שהמחיר ציפוי כזה בשמיים, בכל אופן אוטו כזה צריך לטפח ולשמור

• תוכן חדש...