Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום,

יש לי סוזוקי ליאנה 2006 עם 148000 קילומטר.

לפני כחצי שנה בערך נדלקה נורת אזהרה של המנוע ולאחר בדיקה במחשב זה הראה תקלה בחיישן EGR, המוסכניק כיבה דרך המחשב את התקלה ואמר שיכול להיות שזוהי תקלה רגעית ואמשיך ליסוע ונראה אם יידלק שוב.

לאחר 14 יום נדלקה שוב הנורה ושוב זה הראה את אותה בעייה בחיישן.

המוסכניק אמר שאפשר לנסוע ככה ואן שום בעייה עם זה וזה לא עושה כלום לרכב והכל בסדר.

לפני כחודש הלכתי לעשות טסט לרכב ובטסט היתה בעייה של זיהום אויר, לאחר מיכן הלכתי למוסכניק שאמר שעכשיו המחשב מראה על בעייה בממיר הקטליטי.

איכשהו המוסכניק הגיע איתי לטסט עם המחשב ולבסוף עברתי טסט.

המוסכניק אומר שהחלפת ממיר קטליטי ברגכב אינה משמעותית ואין שום בעייה להמשיך ולנסוע ברכב.

לפי טענתו החלפה של ממיר עלולה להגיע ל2000 ש"ח ולא צריך להחליף.

האם זה בסדר להמשיך לנסוע כך?

הרכב ממשיך לנסוע רגיל ואין שום בעייה למרות הנורה.

ואם אחליף את הממיר הבעייה באמת תפתר ותכבה המנורת אזהרה?

פורסם

היו כאן כבר כמה שרשורים דומים שעסקו בבעיה ברכב הזה.

בגדול: צריך לגשת למכון להזרקות דלק (לא מוסך מורשה יבואן)ולצאת עם אבחון חד משמעי.

מהיכן את בארץ ? יש אפשרויות זולות וטובות בהרבה לתיקון.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ממליץ לך לגשת לאורי מלמד,מכון להזרקות דלק. נמצא מול הסיטי סנטר בחיפה.

הוא אחד המומחים באיזור ויש לו כלים ופתרונות לבעיות השונות במערכת ההזרקה.

ממליץ גם לקרוא את השרשור הזה היטב כדי להבין,שלא בטוח בכלל שהבעיה בממיר :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?494217-%D7%A1%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A8-%D7%A9%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%95-%D7%A0%D7%92%D7%9E%D7%A8-%D7%A1%D7%95%D7%96%D7%95%D7%A7%D7%99-%D7%9C%D7%99%D7%90%D7%A0%D7%94-2007-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%94-%D7%91%D7%9E%D7%9E%D7%99%D7%A8-%D7%97%D7%99%D7%99%D7%A9%D7%A0%D7%99%D7%9D

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אם את לא יודעת בוודאות כי הבעיה היא בממיר - לא הייתי מציע לגשת למוסך אורי מלמד.

כאשר אני הייתי אצלם - הם לחצו וניסו לדחוף עוד מוצרים שלהם "ומצאו" כל מיני תקלות ובעיות ברכב (וכמובן אי אפשר לשכוח את ה"פטנט" שלו להנעת רכב ע"י הידרוליזה של מים, קרי הפיכת מים לחמצן ומימן).

• תוכן חדש...