Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן. גם השנה הפיפא משתפרת ואיתה הגראפיקה שמשתפרת עוד יותר... נאמר כי חייב מינימום 8 ג'יגה ראם ולי יש 6.

תכלס, זיכרון 2 ג'יגה של חברה נורמלית עולה 100, אולי קצת יותר וההרכבה גם לא תורה מסיני.

לדעתכם זה גימיק של EA או שבאמת חובה...?

בכל זאת, כסף.

פורסם

פשוט מדהים. המשחק נשאר די ללא שינוי מאז 1998, רק דרישות מערכת עולות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
פשוט מדהים. המשחק נשאר די ללא שינוי מאז 1998, רק דרישות מערכת עולות.

כשהמשחק החדש שונה מהישן - "אנחנו רוצים את המשחק הישן עם גראפיקה טובה יותר!"

כשהמשחק החדש זהה לישן - "אנחנו רוצים לגוון, נמאס לשחק באותו הדבר!"

גיימרים :screwy:

פורסם

איפה הימים של כרטיסי ניקוב

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
יש אתר בשם can you run it , תבחר שם את המשחק ותראה מה הוא אומר.

לדעתי 8 ג'יגה זו דרישה מומלצת ולא מינימלית.

אתר לא כל כך אמין, הוא מתייחס יותר לליבות שיש במעבד ובאותיות שכתובות על הכרטיס מאשר ביצועים אמיתיים.

ולגבי 8 ראם, זו ההמלצה כי המינימום למשחק הוא 4GB, זה כמובן יבוא לידי ביטוי ככל שתעלה ברזולוציה ובאופציות הגרפיות (תוסיף לזה כרטיס מסך חלש / חזק)

Opel Adam S 2017

פורסם
אתר לא כל כך אמין, הוא מתייחס יותר לליבות שיש במעבד ובאותיות שכתובות על הכרטיס מאשר ביצועים אמיתיים.

הוא משווה את המספרים היבשים של דרישות מערכת של משחקים לקונפיגורציית המחשב שלך.

גם מה שהמפתח של המשחק כותב בתוך תיאור זה לא ממש אמין - המשחק יכול לרוץ על מחשב יותר חלש מדרישות מינימום, ויכול, בעיקר בגלל חוסר אופטימיזציה, לקרטע על מכונת גיימינג שהיא מעל ומעבר לדרישות המומלצות.

פורסם

^^ זה בדיוק מה שקורה אצלי, גם טומב ריידר נרשם כלא מספיק אצלי ועובד על 1080P בהגדרות בינוניות נחמד לגמרי.

בכל אופן סטיק של זכרון היום זה לא יקר ולא אמורה להיות בעיה כל עוד הכרטיס מסך והמעבד שלך מספיקים אושרי

מה מפרט המחשב בעצם? לפטופ?

Opel Adam S 2017

פורסם

אני הייתי יותר דואג להאם הכרטיס מסך שלך יצליח להריץ את המשחק בכללי, אני יודע שהוא ישן אבל זה כבר לא התחום שלי מאז שעברתי את גיל 16 :p

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...