Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני צריך מכם עזרה קטנה...

אני לא יודע ולא זוכר מה מהירות הכרטיסי זיכרון במחשב שלי. נגיד 667MHZ או 1333.

אני רוצה לקנות בלי נדר בימים הקרובים סטיק זיכרון ולא רוצה להתעכב עם זה.

הCPU-Z הזה לא ממש מראה לי בבירור.

שב"ש!

פורסם (נערך)

תודה רבה!

1333MHZ.

אקנה בהזדמנות.

מאוד מקווה שלא תקרה פדיחה והכרטיס מסך יעלה את זה.

בכל אופן אני לא קונה מהארץ את הפיפא אלא מהאתר G2A , אתר אמין ביותר למשחקים וקניתי ממנו כבר בעבר וזול מהארץ ב100 שקל ויותר!

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

גם 1600MHZ (ואפילו יותר) יעבוד לך, כל עוד זה DDR3.

תכלס הייתי קונה כבר סטיק של 8GB, זה לא כזה יקר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יש לי סדר עדיפויות קצת אחר מאשר לשים 300 שקל על עוד 8 ראם.

בסופו של דבר, פיפא זה אחד המשחקים היחידים שאני שש לקנות כל שנה כי בתכלס - עברתי כבר את הגיל לשחק כל היום במשחקי מחשב אבל כדורגל זה בדם...

פורסם
עברתי כבר את הגיל לשחק כל היום במשחקי מחשב

ספר את זה לSteam.

הם ישמחו לצחוק עליך מיד כשיסיימו לספור את כל הכסף שמכניסים להם בני 30+, בעוד כמה עשרות שנים בערך.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• תוכן חדש...