Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Outback 3.0 R

dman86
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב חברים,

לא יודע אם זאת שאלה לפורום הזה או לפורום הטכני, אבל נתחיל מכאן.

השאלה היא כללית - עד כמה זאת הרתפקה לקנות רכב כזה? או באנגלית - What could go wrong?

סובארו Outback שנת 2006 (יד5) עם מנוע בוקסר 3 ליטר, 6 צילינדרים ו-250 כוחות סוס. הנעה 4X4.

ביד2 מבקשים עליה 35,000 שח.

יש לי חיבה מיוחדת למכוניות סטיישן עם מנוע 6 צילינדרים (לא משנה לי איך הוא מסודר).

אפשר למצוא משהו דומה במחיר דומה? סובארו דווקא נחשבות אמינות.

o1_8_1_36702_20160531120504.jpg

פורסם
כמה ק"מ עבר הרכב ואיזה יד?

יד חמישית (כתבתי את זה).

לגבי קילומטרז' - לא מפורסם. אני מניח שסביבות ה-120+...פרט חשוב, אין ספק. אבל אין לי מידע כרגע.

פורסם

לא מכיר את האוטו הספציפי, אבל מהמר שהקילומטרז' הוא 200K וצפונה.

מבחינת אמינות אין דברים מיוחדים לספר. לא לטוב ולא לרע. סובארו היא כבר מזמן לא "שים דלק וסע". אלו מכוניות מתוחכמות, עמוסות טכנולוגיה ואלקטרוניקה. מצד שני, איכות ההרכבה מעולה כרגיל, וכנראה שתגלה שהכל במקום והכל עובד גם באוטו יד 5 עם קרוב לרבע מיליון ק"מ.

אני מאוד אוהב את האוטו הזה - מעבר לחיבה האישית לסטיישנים - כי הוא ההגדרה האמיתית לזאב בעור כבש. נראת כמו אוטו של סבא'לה שבבוקר עובד במשמשרות הזהב ובערב יושב על הכסא נדנדה במרפסת הקדמית, אבל נוסע יותר מהר מהגולף של המחוצ'קן העשיר ממול.

פורסם

אחלה רכב.

מנוע h6 המוכר רכב אמין מאוד .ביטוח זול. דלק תלוי כמה לוחצים ניתן אפילו להגיע ל 1:10 בממוצע בתוך העיר 1:7-8 .

לא לפחד. חשוב לבדוק לפני קניה מצב שלדה ומצב דיפרנציאלים.

בהצלחה.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

240,000 ק"מ - זה הקילומטרז'.

GoRide - צדקת לגמרי!

מבחינתי זה ירד מהפרק לגמרי.

קילומטרז' גבוה כל כך + יד5...זה מסוכן מידי.

היא עומדת במגרש בחיפה - מי יילך על עסקה כזאת?! (35 אלף שקל).

פורסם

הייתה לי כזו 3 שנים, רכב מעולה. הדבר היחיד ששבק לי היה מדחס מזגן.

גם אני הייתי פוחד לקנות עם נסועה כזו.

Sent from my Le 1 Pro using Tapatalk

פורסם

כל רכב שמגיע במקור עם חישוקים מקוריים ונמכר עם חישוקים אפטר-מרקט מעיד לרוב על תאונה שהרכב עבר ( קשה למצוא חישוקים מקוריים לרכבים כאלו ). רק בגלל זה הייתי יורד מהרכב.

פורסם
כל רכב שמגיע במקור עם חישוקים מקוריים ונמכר עם חישוקים אפטר-מרקט מעיד לרוב על תאונה שהרכב עבר ( קשה למצוא חישוקים מקוריים לרכבים כאלו ). רק בגלל זה הייתי יורד מהרכב.

חד הבחנה. יפה :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

סובארו זה מותג מוכר בישראל ויש לו לא מעט חובבים.

תשאל את עצמך למה רכב מיוחד כזה עומד במגרש?

אם הרכב הזה נמכר למגרש (כנראה במחיר זנות) יש סיבה שאף אחד לא רוצה לקנות אותו, וזו לא צריכת הדלק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אגב זאב בעור של כבש...

ראיתי היום שהשכן שלי מוכר וולוו S80 V8. מנוע 4.4 עם 315 כוחות סוס.

100 אלף קילומטר ודורש 104 אלף שקל.

אוטו מדהים...הצליל שיוצא מהאגזוז שם..אוי יו יו (אפשר לשמוע בסרטון).

רכב משפחה לכל דבר ועניין. בטיחותי. איכותי. אמין (לרוב) ומנוע של XC90.

• תוכן חדש...