Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך ה Falken 81S?

thenewguy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

81S איננו הדגם כי אם קוד העומס והמהירות. בדוק אם בכלל מתאים לרכבך.

הדגם המדובר הוא כנראה SN831. צמיג שמגיע אאל"ט כצמיג מקורי בניסאן מיקרה.

אבל עם דירוג EU לא להיט לדעתי, ובאופן כללי לא זכור לי שראיתי ביקורות נלהבות לגביו.

(לגבי דגם SN828, אני יכול להעיד גם מנסיון אישי שהוא לא להיט. אם תמצא SN832, אולי יש על מה לדבר).

הצמיגים במידה הזו לא נורא יקרים, ואולי הייתי אישית מעדיף דגמים קצת יותר "מבוססים" כמו הנקוק K425, קונטיננטל אקו-קונטקט 3, גודייר אפישנטגריפ קומפקט, פירלי P1. כרגיל, יתכנו אפשרויות רלוונטיות אחרות בפועל בצמיגיות.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

קניתי לפני כמה ימים מישלין אנרג'י במידה זו ב340 ליחידה וזאת לאחר שלא מצאתי גודייר טרי לשביעות רצוני אך באתרים רצו 300 ליחידה.

כמו שנאמר , הפלקן באו מקוריים בניסאן מיקרה והתייבשו לגמרי אחרי 4 שנים

• תוכן חדש...