Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר שנים שאנחנו סובלים משכן שעושה מנגל בבית פרטי, הדבר מבורך אבל הריח לא.

נוצר ריח חריף של שריפה בכל הבית (כזה שמריחים בל"ג בעומר), סגירת חלונות מצמצת את הריח אך לא מספיק.

אני לא מדבר על ריח של גז או משהו דומה, גם אני ושכנים נוספים שעושים על האש יש ריח של בשר, אצלם לא מריחים את זה בכלל רק את הריח החריף.

אין לי מושג האם הם משתמשים בנפט או מזוט או כל חומר בעירה אחר, רק יודע להגיד שהעצים בגינה שצמודים לידם יש כתמים שחורים (הגנן אומר שזה נפט).

מה אפשר לעשות? זה פשוט בלתי נסבל, לא מצאתי אצל אדון גוגל מענה ראוי, אנחנו כבר עשרות שנים סובלים אבל הפעם ב9 וחצי בבוקר הרגו אותי.

אני חושב שאפנה לשכנים אבל מה הסיכוי שהם יישנו התנהלות כזאת...

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מז"א מה לעשות? דבר ראשון הולכים לדבר עם השכן ומסבירים לו שלמען בריאות משפחתו עדיף שלא יצלה בשר על גזים שנפלטים משריפה של נפט.

דבר איתו יפה ותראה לו שאתה באמת מעוניין בטובתו ולא מחפש להציק לו, יש לא מעט שיטות בריאות יותר להדליק פחמים ותסביר לו שהריח מטריד את כל השכנים. עדיף שתבוא עם עוד שכן, זה יותר משכנע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לדעתי אתה צריך לכעוס עליו קודם כל שעשרות שנים הוא לא הזמין אותך לbbq.

דבר שני, פשוט תשאל אותו מה הפטנט שלו להבערת גחלים כי אתה לא מבין בזה.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כמה בשר בן אדם כבר יכול למנגל?

על פניו, נשמע שיש לו שם מעשנה והוא עוסק בזה למחייתו.

אם כן, תלונה לגורם הרלוונטי (מחלקת רישוי/אכיפה בעיריה/מועצה) על ניהול עסק מסחרי בשכונת מגורים וזה מסתיים די מהר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בגירה, במעשנה משתמשים בנפט? זה לא עושה טעם לוואי לבשר?

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

גם במנגל לא משתמשים בנפט בכמות כזו שעושה כתמים על עצי השכנים.

אני חושב שצריך לבדוק קודם מקרוב מה השכן עושה בחצר שלו.

גם אם הוא עושה כל יום ארוחת צהריים על האש, זה לא אמור להפוך למתרד.

עפ"י התאורים של פותח השרשור, מתנהל שם משהוא יותר משמעותי.

שי,

אל תהיה מצחיק, שכונת מגורים היא שכונת מגורים, לא אזור תעשיה (במידה כמובן והוא מנהל שם עסק) ואם זה מפריע לשכנים, על המפגע להיות מוסר לאלתר ומי ש"רע " הוא זה שפותח עסק מול כל שכניו, לא השכן שמתלונן על כך.

מבטיח לך שאף אחד לא יתקשר למועצה להתלונן אם השכנה שלו היא גם תופרת ומנהלת עסק מהבית.

פורסם

יכול להיות שיש לו מעבדת סמים שם?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יכול להיות שהוא מדליק את האש עם מיקרוגל?

הדבר נכון רק אם השכן אטיופי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

עסק הוא לא מנהל אבל דיון בצהריים עם המשפחה כן היה.

יש מצב הוא בנה טאבון והוא שורף קרשים ומזה יש ריח של ל"ג בעומר, אני אטפס על הקיר בטון שמפריד בין החצרות ואבדוק לשם שינוי מה לעזאזל יש שם.

איך זה מסביר שמצאנו נפט או חומר כלשהוא שחור שנדבק על העצים לאלוהים פתרונים (ואגב הרג אותם, אבל זה להרחיב את כל ההיסטוריה עם המנגל שלהם).

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

עזוב עצים, אם זה באמת מנגל, לא ברור איך זה עוד לא הכניס אותו ואת בני משפחתו לאונקולוגיה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

למה מנגל צריך להכניס מישהוא לאונקולוגית?

פורסם

אין קשר בין כמות הכולסטרול לרמת הכולסטרול בגוף.

מיתוס שהופרח בעשור הקודם

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תרשה לי רק לדקדק, לא מיתוס אלא שקר גס שפומפם באגרסיביות ע"י חברות התרופות שעשו מיליארדים על השקר הזה.

בכל מקרה, כולסטרול לא שייך לאונקולוגית ולכן אני חושב שהוא מתכוון למחקר שקר אחר שבו לכאורהמ הליכי הבעירה ותוצרי התפחמות המזון על המנגל תורמים להתפתחוות סרטן.

• תוכן חדש...