Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל להחליף את המגאן קופה הקשישה שלי באחת מהמכוניות הנ"ל, הבת מקבלת רשיון ואני מחפש רכב בטיחותי, נעים לנסיעה וזול שישמש כרכב שני, אני מתלבט בין שני הדגמים שראיתי שעולים בסביבות ה 12-15K למודל 2008, אשמח לתובנות לכאן או לכאן, ואם מישהו מעוניין ברנו קופה צהובה מודל 97....

פורסם

היו לי את שניהם (הרנו היתה ידנית) והסיטרואח יותר זולה לאחזקה בגלל מחירי הטיפולים ובעיקר הטיימינג.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הסיטרואן עדיפה מכל הבחינות למעט גודל תא המטען. אם צריך בגאז' גדול, אז המגאן.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

חלקי החילוף זולים יותר בסיטרואן (בעיקר מחו"ל) מאשר ברנו. גם יותר קל לטפל במנוע של סיטרואן.

מניסיון במשפחה, הייתה לנו C4 בשנתיים האחרונות ללא תקלות כלל.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...