Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הבעיה היא שבמציאות הנוכחית, המון בחורות לא יתנו לי את המספר שלהן סתם ככה.

מתחביביי: להתכתב עם בחורות אטרקטיביות ברשת, לראות שהשיחה זורמת יפה, להשיג את המספר שלהן ואז לא להתקשר.

שילמדו לקח, ה*ונות. ;)

פורסם

ניקו פ.

זה סטראוטיפ. אם כי דיי נכון. כמובן שיש יוצאי דופן. ראה את התייחסותי ל Blaz00r בהמשך התגובה הזו על מנת להבין למה אני לא פוסל כאלה ישירות.

ChemGuy85

כשהייתי צעיר אחרי בית ספר, עבדתי במלצרות ב"משרה מלאה". חברים שלי למדו לתואר היו עובדים בעבודות מזדמנות כמו מלצרות. לפסול מיידית בחורה שעובדת בסופר, זה כמו לפסול גבר שאין לו רכב. כל עוד זו עבודה זמנית ויש לה שאיפות בחיים, לא רואה מה הבעיה עם זה.

Blaz00r

אין לי מספיק נתונים לעשות סטטיסטיקה עדיין. אבל שוב, יש לי "תכונה" שמאוד חשובה לי, והיא כבר פוסלת המון המון בחורות. ואז בהתחשב בזה שאני רוצה מינימום גם בחורה יפה, חכמה, משכילה וכדומה, אז לפסול על זה שיש לה רק תמונה אחת - ישאיר אותי עם הז** ביד.

Derish

אז אתה הוא זה שבגללו בחורות לא נותנות לגברים את הטלפון שלהן, כי אתה פגעת ברגשות שלהן? :wink:

פורסם

תכונת אופי או תכונת יופי?

אם תכונת יופי - אז מה שכתבתי רלוונטי

אם תכונת אופי - מה שכתבתי עדיין רלוונטי - איך תדע את זה אם ב99.9% מהמקרים תמונה אחת מלווה בפרופיל ריק? (בעצם, 90% מהפרופילים של בחורות הם גם ככה ריקים)

פורסם

"תכונה" זו לא המילה הנכונה. לא רוצה להיכנס עמוק לנושא.

אתה צודק בכל מקרה, זו לא הנקודה. הנקודה היא ש 99% מאלה ששמות תמונה אחת הן מה שאתה אומר, ואני מסכים, או שלא ניראת טוב או שכל כך לא אכפת להם מהפורפיל כי הן רק יצאו מקשר ורוצות יחס או לא יודע, אבל יש עוד 1% שהן לא אלה ולא אלה, ובשביל ה 1% אני מוכן לנסות.

פורסם

הבטחתי לעדכן. אלוהים יודע למה. בחיים לא שיתפתי אף אחד בדברים כאלו.

בפרץ אומץ שיכול לקרות רק ב04:00 בבוקר במוח משווע לשינה (ובלי אלכוהול!), שלחתי לה הודעה וביקשתי להפגש.

עקרונית היא הסכימה! מבחינתי זה הישג. הייתי בטוח שהיא תבקש ממני בעדינות לזחול חזרה לכוך האפל שבו הסתתרתי בשנה האחרונה. או גרוע יותר - תתעלם.

אבל תזמנתי גרוע - היא טסה השבוע לחו"ל לחודש בערך. לא בטוח שנצליח לתאם לפני.

ובכלל, מה הלאה? נפגשים ו...? אף פעם לא הייתי טוב בהבעה בע"פ. אם להתנסח בעדינות.

פאק, אני מרגיש כמו ילד בן 11 ששלח פתק עם הצעת חברות בפעם הראשונה. (ילדים עדיין עושים את זה בימינו?)

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

^

אני הייתי מנסה לתאם עוד השבוע, אבל אל תשכח שאני זה שהתחיל את כל הדיון הזה.

אם אתה מעדיף לחכות עד שהיא תחזור \ לא תצליחו להיפגש לפני זה, תגיד לה שתיהיה מעוניין להיפגש אחרי שהיא תחזור, תרשום לך את התאריך שבו היא חוזרת, ואז כמה ימים אחרי שהיא תחזור שלח לה מהנשמע ואיךהיה כזה ומשם תזרום להיפגש איתה.

לגבי מה להגיד בפגישה. לא יודע, אני גם לא טוב בדברים האלה :(

בהצלחה!

פורסם (נערך)
והכי חשוב - שתנהג בקורולה.

אם זאת בחורה, אפשר להתפשר גם על יאריס.

בעצם, אם היא תשאיר את האוטו בבית, אז גם על אייגו.

רק גבר יידע להתמודד עם 123 כ"ס ומומנט עצום של מנוע 1.6 4 צילינדר טורי, ויחסי העברה של תיבה אוטומטית בת ארבעה הילוכים 8)

מעטות הנשים שיידעו לנצל את כל הפוטנציאל הטמון בקורולה.

לא סתם כתוב על הקורולה SUN. קורולה היא מתנת האל האדום, כי הלילה הוא חשוך ומלא אימה.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

האחרונה שיצאתי איתה כמה דייטים, יש להם קורולה 2002 (לא יודע מה היום), האמת שברגע ששמעתי על זה לפני הדייטים הראשונים עלה לי כזה חיוך שאי אפשר להעביר את זה דרך פורום. חוץ מזה, אני לא מעוניין לדבר על ה*** הזאת. תודה :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פאק, אני מרגיש כמו ילד בן 11 ששלח פתק עם הצעת חברות בפעם הראשונה. (ילדים עדיין עושים את זה בימינו?)

הם עושים את זה בגן חובה. בגיל 11 הם עושים רושם על בת הזוג עם נעלי פס לדים בסוליה והשמעת רינגטונים ובגיל 13 הם כבר מקיימים יחסי מין.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
תגיד את זה לבחורות בארץ :lol:

אבל אני כן אוהב את הגישה הזאת. יודע מה, אתן לזה כמה נסיונות. אחזור לעדכן

אז ניסיתי. פעמיים. ו...זה לא עובד :? בשני המקרים אני משוכנע שהייתי מקבל את הטלפון בשיטה ה"רגילה" שלי

אני בטוח שבחו"ל זה יכול לעבוד יופי, פשוט לא בארץ.

פורסם

אני לא חושב שיש הבדל בין בארץ לחו"ל כי שוב זה הכל בדרך שבה אתה מוכר את עצמך, בטינדר נהנתי לחפש בחורות בישראל ואפילו קיבלתי טלפונים או הודעות בוואטסאפ.

אפשרות נוספת היא לכתוב: אני לא פה יותר מדי, זה המספר שלי: 1800800080 .

ואני לא מבין את הצורך במערכת יחסים, אני נמצא באחת, מאוהב וכל החרא הזה... משעמם פצצות.

Sent from my 6045O using Tapatalk

haters will hate

פורסם

חברים, מישהי כתבה לי באפליקציית היכרויות מסויימת והיא נראית ממש ממש טוב.

משום מה בתמונות של הפרופיל שלי אני נראה ממש ערס+הרכב

לדעתי אני אגיע לשם והיא תמצא מישהו שנראה פחות מאיים וערס ואז אני אשרוף סתם דלק ושמן.

מה דעתכם ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...