Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב קיימת מערכת שמע מקורית - Swing.

בעבר במערכת שהיא לא בילט אין הייתי מוציא את הרדיו החוצה ומלחים את החוטים הנכונים וכך שולט על הכיבוי של הרדיו. היום כשאני מוציא את המפתח הרדיו כבה ואני רוצה שהוא ימשיך לעבוד. האם זה ניתן?

Swing.jpg

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אצלי באלפא ניתן להגדיר אם הרדיו נכבה אחרי הוצאת המפתח או לא.

גם ללא מפתח ניתן להפעיל אותו והוא ייכבה אוטומטית אחרי 20 דקות אם המפתח לא בפנים.

אולי יש לך משהו כזה בתפריט.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
אצלי באלפא ניתן להגדיר אם הרדיו נכבה אחרי הוצאת המפתח או לא.

אני יכול להדליק את הרדיו מחדש אחרי שאני מכבה את המנוע ומוציא את המפתח.

אני מחפש דרך להשאיר אותו דולק בכל מצב כמו אצל Pavlik, ע"י הגדרה של הרדיו (איך מגיעים לשם?) או ע"י חיבור למחשב במוסך - האם יש אופצ' כזו בכלל?

פורסם

אני כמעט בטוח שהיה כאן משהו דומה בעבר - תנסה גם להריץ חיפוש אם כי על נושא כזה אני בטוח שיהיה קצת קשה למצוא.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ביצעתי חיפוש לפני שפתחתי את הנושא ולא מצאתי משהו דומה. הנושאים שמצאתי עם המילה Swing בד"כ התייחסו לאופל קורסה.

וכמובן בדקתי גם במדריך של המערכת:

If the key is pulled out of the ignition lock while the unit is switched on, the unit

will switch off automatically. You can switch on the unit again by pressing the

control button

פורסם

ראיתי הסברים איך לשלוף את הרדיו אבל אני לא יודע איזה חוטים לקצר ע"מ להשאיר אותו דולק. וגם אם כבר אני מוציא את הרדיו אני אשים משהו נורמלי במקומו :wink:. בעסוש.

פורסם

בכל האירופאיות משתמשים כבר מזמן ב can bus שאומר למערכת מתי להדלק ומתי להכבות. אין יותר חוט "פלוס אחרי סוויץ'" שניתן לקצר לפלוס הקבוע.

אבל כן יש חוט בתיבת הפיוזים שקיצור שלו לפלוס קבוע יעשה קצת ברדק, ובין היתר יגרום לרדיו לפעול ללא סוויץ.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

עכשיו נזכרתי למה זה לא רלוונטי,

זה גם ימנע את כיבוי המנוע אחרי הוצאת מפתח מהסוויץ'.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תוכן חדש...