Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי כמה שנים טובות עם כיסוי סיני זול (כיסוי ארנק) או איך שלא קוראים לו. זו עריסה שהמכשיר מוחזק בה ומעל ישנו כיסוי עם סגירה על מגנט שמכסה את המסך.

חשבתי לעבור לכיסוי אחורי בלבד. בעיקר בגלל הנוחות לראות ישר התרעות שונות.

האם ישנו כיסוי איכותי שגם ישמור על המכשיר בנפילה?

התקציב הוא עד 100 ש"ח ורצוי שאם זה משהו מחו"ל אז שהמשלוח יהיה מהיר עד כמה שניתן.

בגלל שכרגע אני מסתובב רק עם מגן מסך.

פורסם

אני מחזיק בנקסוס שלי כמעט שלוש שנים יחד עם המגן הזה http://www.ebay.com/itm/Hybrid-Rugged-Impact-Armor-Hard-Stand-Case-Cover-For-LG-Google-Nexus-5-/181348777437?var=&hash=item2a393abddd:m:meG5eGczmdDXKEiSbeb3boA

חייב לומר גם שהנקסוס 5, מכשיר עמיד ביותר. עבר שירות צבאי שלם יחד איתי. נפילות, זריקות, חבטות חום וקור ושרד נפילה מ-2 מטר ללא מגן ודבר לא קרה לו מלבד שפשוף קל בפינה.

ככה שגם מגן סיליקון זול כמו http://www.ebay.com/itm/151885649148?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT יעשה את העבודה.

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם

^ יפה שאתה מציע לו כיסוי שלא מיוצר עבור הנקסוס 5

samg, יש לי נקסוס 5, יש לי בערך את כל הכיסויים-בשקל-תשעים במגירה, כולם דרעק.

זה הכיסוי הנורמלי היחיד שעדיין ניתן לרכוש ל5: https://amzn.com/B00FJJ38HY

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
חייב לומר גם שהנקסוס 5, מכשיר עמיד ביותר. עבר שירות צבאי שלם יחד איתי. נפילות, זריקות, חבטות חום וקור ושרד נפילה מ-2 מטר ללא מגן ודבר לא קרה לו מלבד שפשוף קל בפינה.

יש לי נקסוס 5. הוא נפל פעם אחת, ישר על הפרצוף על הרצפה בבית. התוצאה - מסך+דיג'יטייזר. 700 שקל.

פות"ש, יש לי hybrid armor של ספיגן (מה שקופנינג'ה קישר אליו). מוזמן לבוא לקחת (אני באיזור כפ"ס).

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

ה Ringke slim הוא דרעק, לא מגן בשני הקצוות של המכשיר. יש הרבה מגנים שסובלים מזה.

הFusion הוא העתק כמעט מושלם של הספיגן הייבריד, כאמור הכיסוי הכי טוב שיש למכשיר הזה.

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

Nexus 5 חבר, לא LG G5

פורסם

תודה לכל המגיבים. Spire אני מאיזור חיפה. תודה בכל זאת!

הזמנתי את הSpigen slim armor מאייבורי. נראה איך הוא.

אגב, אצלי המכשיר גם נפל על המסך מגובה של איזה מטר וחצי על הרצפה. כבר חשבתי שהלך עליו, אבל איך שהוא הוא יצא ללא פגע.

לגבי עמידות וכ"ו יש לי 2 שברים במסגרת המכשיר (היה עוד לפני הנפילה) נאמר לי שזו מחלה של המכשיר שהמסגרת שלו עדינה.

פורסם

שנתיים בדיוק יש לי את ה Spigen Slim Armor על הנקסוס 5, עלה משהו כמו 4$ בזמנו מאליאקספרס.

זה לא הכיסוי הכי סקסי או נוח לאחיזה, אבל טפו-טפו-טפו שום תיקון לא נדרש עד היום.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...