Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום החנתי את הקאדילק בקיבוץ ושחזרתי לאחר 10 דקות אני רואה שגנבו לי את הסמל.

מה עושים עכשיו?

איפה אפשר להשיג?

כמה יעלה חדש?

כואב הלב לראות באיזה מדינה אנחנו חיים ,מדינה שאפילו שאתה מחנה את האוטו בתוך קיבוץ גונבים

לך את הסמל.

מה יש לחלאות אדם האלה לעשות עם סמל של קאדילק?

כואב כואב הלב.

אני מודה מראש למי שיעזור לי.

פורסם

לדעתי אתה יכול לנסות ב- UMI אבל כנראה אתה לא מעוניין עם אתה שואל פה! אפשר למצוא חיקויים של הסמל שהם היותר זולים! או בכלל המלצה בכלל כדי שלא יגנבו לך יותר את הסמלים ותהיה רגוע תעשה מה שנקרא "החלקת סמלים" את זה עושים פחחים הם בעצם מחליקים את החורים של הסמל וזה נראה כאילו לא היה סמל שם בחיים!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
היום החנתי את הקאדילק בקיבוץ ושחזרתי לאחר 10 דקות אני רואה שגנבו לי את הסמל.

מצער לשמוע!

איזה אבסורד שגנבו לך את הסמל דווקא בקיבוץ, ולא בשיכון.

בכל מקרה, כנראה שתצטרך לפנות לUMI ולהכין את הכיס..

אבל אולי אפילו תמצא שיהיה יותר זול להזמין סמל מEbay.

בהצלחה!

שבת שלום,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

איזו תשובה אתה רוצה?

אתה רוצה שנמצא לך את הגנבים ונבצע בהם לינץ'?

בד"כ שולחים אנשים במצבך לפירוקיות, אבל אני בספק עצבני אם תמצא קאדילק עם סמל בפירוקיה.

הפתרון הקל, הוא ללכת ליבואן, במקרה שלך UMI אם אני לא טועה, ולקנות, או במקרה הגרוע לבקש שיזמינו לך...

הפתרון היותר מורכב, הוא לחפש סמל זהה ב-eBay (או בכל אתר אחר ברשת)... אתה בטוח תמצא, רק צריך סבלנות (וכרטיס אשראי בינלאומי)...

יותר מזה, אני לא חושב שנוכל לסייע...

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

באי-ביי סביר להניח שתמצא סמלים זולים משמעותית מאשר ב-UMI.

http://search.ebay.com/cadilac-emblem_W0QQfkrZ1QQfromZR8

http://search.ebay.com/cadillac-emblem_W0QQsofocusZbsQQsbrftogZ1QQfromZR10QQcatrefZC6QQftrtZ1QQftrvZ1QQfsopZ1QQfsooZ1QQcoactionZcompareQQcopagenumZ1QQcoentrypageZsearch

יש שם סמלים מסויימים ב 5-3 דולר בלבד...

8a_1_b.JPG

פורסם
]איזו תשובה אתה רוצה?[/color]

אתה רוצה שנמצא לך את הגנבים ונבצע בהם לינץ'?

בד"כ שולחים אנשים במצבך לפירוקיות, אבל אני בספק עצבני אם תמצא קאדילק עם סמל בפירוקיה.

הפתרון הקל, הוא ללכת ליבואן, במקרה שלך UMI אם אני לא טועה, ולקנות, או במקרה הגרוע לבקש שיזמינו לך...

הפתרון היותר מורכב, הוא לחפש סמל זהה ב-eBay (או בכל אתר אחר ברשת)... אתה בטוח תמצא, רק צריך סבלנות (וכרטיס אשראי בינלאומי)...

יותר מזה, אני לא חושב שנוכל לסייע...

נשמע מעניין ,אני חושב שצריך להקים בקיבוץ צוות חקירה שיחקור את הנושא לחקור את כל בעלי הקדילאק בארץ ולבסוף לקנות סמל חדש

אני בכלל חושב שהסמל הוטבע כבר באיזה ישבן של פרה בקיבוץ או על מכסחת הדשא שלהם.

• תוכן חדש...