Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MOREL ELATE TITANIUM VS mille legend mlk1650-3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ערב טוב,

מחפש חוות דעת על זוג הסטים המדוברים.

בצורה של 2 חלקים בלבד, לא מעוניין להיכנס לבניות.

יקבל ממגבר רוקפורד באזור ב160RMS לאלמנט.

דלתות מבודדות.

לא יצא לי לשמוע אף אחד מהסטים.

שומע דאנס, מזרחית, רימקסים.

ידוע לי המחירים, מתכון לקנות חדש.

שמעתי שהmille החדש מיוצר בטכנולוגיה חדשה ושונה מהדגם הישן.

ושההרץ מסוגל לספוג יותר ונציל יותר. אני נעול על זוג הסטים האלו.

עריכה אחרונה על ידי winer100
פורסם

בוקר אור!

וואו איזו התלבטות יפה ונדירה.

לגבי מוראל אני יכול לאמר עליהם את מה שאומרים על תל-אביב - יש יפות ממנה אבל אין אחת יפה כמוה.

יש להם את החתימה, את המשהו המיוחד הזה בצליל שמאפיין אותם - אם זה פוגע לך בטעם אז כנראה שזה מה שאתה צריך.

הרץ מילה מיוצרים בטכנולוגיה סטייט אוף דה ארט ועשיתי עליהם כאן סיקור מלא - תביט בדביק.

סליל מקורר אוויר (חצי ממנו שוהה מחוץ למנוע)

מגנט מחומר ייחודי

סראונד לא מוגבל תנועה

ממברנה בתצורת V

ועוד ועוד

ההרץ מאוד נצילים והם בנויים על הטכנולוגיה של סדרת התסיס האגדית של אודיסון איפה שאתה תוכל לראות נציליות של 91-93 דיבי לסאב וופרים ומידבאסים.

הם צריכים להיות אגרסיביים, עם פאנטש אכזרי מצד אחד ומצד שני להיות מסוגלים לדחוף הרבה מאוד באס בגלל שהממברנה מסוגלת לזוז בחופשיות ובמקביל גם לעלות מספיק גבוה בכדי להפגש היטב עם הטוויטר.

160 וואט הספק להרץ לדעתי צריך להיות מספיק בהחלט.

המוראל - המוראל יהיו נעימים יותר ככל הנראה, חמים יותר ורגועים יותר ויפיקו ה-מ-ו-ן באס נמוך עמוק ומלטף - המידבאסים שלהם גם מסוגלים לעבוד לחלוטין כמו סאב וופרים (אומר את זה עם המון נסיון עם דרייברים של מוראל).

המידריינג' של מוראל בעיני הוא אחד הממכרים - איפה שדווקא הכי חסר לי במוראל זה הקצה העליון שם תמיד חסר להם קצת פירוט, הפרדה - אבל זה סוד הקסם שלהם, זו אחת הסיבות לכך שיש יפים מהם אבל אין יפים כמוהם.

אבל ההספק - אוי ההספק - לדעתי 160 וואט למוראל גם יהיה מספיק - אבל זה רק "מספיק" ולא יותר. את האילייט הייתי מגביר על 250 וואט בשביל להוציא מהם את מה שהם באמת מסוגלים לעשות ולדעתי מעט מאוד אנשים בארץ אי פעם שמו מוראל על הגברה שכזו וזו גם הסיבה שיש כאן יותר מידי חשיבה מוטעית לגבי המותג הזה.

שני סטים מעולים אבל על הגברה של 160 וואט לערוץ הבחירה שלי תהיה הרץ מילה לג'נד.

אני בעצמי כרגע מגביר מידבאסים של הייבריד אוביישן על 140 וואט - הם מקבלים מספיק כוח - אבל אני רוצה יותר! הרבה יותר!!!

ואני מתכוון מתישהו בשנה הבאה לעשות את זה, אם זה לא יהיה באזור ה250 וואט כנראה שזה יהיה 400-500 וואט לכל מידבאס :twisted::twisted::twisted:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)

צהרים טובים,

וואו! תודה כל התגובה המלאה.

כמובן, דבר ראשון שעשיתי זה לעשות חיפוש על הרץ שהוביל אותי לדביק/סיקור שלך.

שאתה יודע כל כך פרטים טכניים על האלמנט זה משנה את הזרקורים מעט אליו.

אני כמוך, לי כרגע יש הייבריד וחסר לי משהו בגבוהים, הוא סט טוב אפילו "אחלה".

הוא יודע לנגן יפה ולרוב נקי ומפורט אבל שאני רוצה לסחוט אותו אני מרגיש שהוא עוד רגע מרים

דגל לבן ופשוט אין לאן למשוך וכמובן שזה סוג של "שטח מת".

להגיד שלא שמעו טוב יהיה שקר, הייתה שמיעה יפה.

דובר המון על אליט שבגרסת 2 חלקים פשוט מסורסת לכן הדילמה.

לא יצא לי לשמוע את הסטים האלו, חיפשתי לשמוע אליט טיטניום ב2 חלקים והיה לא פשוט.

אגב, הטעיתי אותך מתנצל, המגבר על תעודת הלידה נותן 182RMS לערוץ.

משנה את התמונה? :-)

עריכה אחרונה על ידי winer100
פורסם

לדעתי מי שמרים דגל לבן זה לא המוראלים אלא המגבר שלך.

נתון ההספק קצת יותר לכוון הנכון עכשיו עם מוראל.

הטיטניום יתן שיפור משמעותי בהיענות הכוח של הוופר בסט אילייט אבל לאמר לך את האמת אני חושב שאתה צריך לנסות קודם מגבר חזק יותר ואז לבחון שדרוג של סט.

או להרוויח מהנצילות וטכנולוגיית קירור הסליל של סדרת מילה לג'נד על המגבר הקיים.

אבל תזכור שבסטים גבוהים תוספת כוח זו לא בושה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני בדיוק רק שדרגתי מגבר לפני כמה ימים לT800 של רוקפורד, ככה ששדרוג לצערי לא יכול להיכנס.

מה שכן בגישור המגבר נותן באזור ה235RMS, עם אחוז עיוות מסוים.

אני עדיין בדילמה, שמיעה הייתה מקלה עלי מאוד.

פורסם

תמתין לתגובה שלי היום בפרוייקט אופטימוס זה יהיה קשור לדילמה שלך.

בגדול שתי הבחירות שלך מעולות.

האחת מכילה בתוכה טכנולוגיות סטייט אוף דה ארט לבניית רמקולים.

השניה שמרנית יותר, סופר איכותית ואחוזת דיבוק על יכולת שליטה ומעל הכל גאווה ישראלית אמיתית.

Pioneer TS-X150

פורסם

אם הבעיה היא בגבוהים, אולי יספיק לשדרג/להחליף רק את הטוויטרים?

אולי לשנות את מערך הקרוסאובר?

אולי לעבור לעבודה אקטיבית איכשהו?

באיזה HU מדובר?

האם יש עוד מרכיבי עיבוד סאונד בדרך?

פורסם

lanosforce,

בחירות מעולות אני בטוח, אבל קשה להחליט :)

נתת תגובה/דעה באשכול שלך?

תום:

דאבל דין 8850 פיוניר, אין כלום בדרך.

סה"כ מרוצה מהסט אבל מחפש לשדרג למשהו רציני יותר, לא חושב שיש משהו שיגרום לי לסיפוק מהסט.

פורסם

יאפ - תביט בעמ' 28

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...