Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הייתי נמנע מכרטיסים של AMD בכל מחיר, גם במחיר של ביצועים קצת נחותים יותר. הכאב ראש של ההתעסקות עם הדרייברים הרקובים שלהם פשוט לא מצדיק את זה, לא מלפני מס' שנים ולא כיום.

את זה אני כותב מנסיון נוסף שהחלטתי לתת לעמאד עם ה R9 290 אחרי הנסיון העגום שחוויתי עם זוג 5870ים ב CF-X - הכרטיס לכשעצמו מצויין מבחינת ביצועים ועוד יותר כתנור חימום בחורף, אבל כשזה מגיע ליציבות כללית של המחשב זו פשוט קטסטרופה.

שומר נפשו ירחק.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
  • תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

תודה לכולם.

אשתדל לענות בבהירות:

כרגע קורה דבר מוזר. על מסך המחשב שלי, למשל WITCHER 3, עובד פיקס ב-1680X1050 [כרגע בלי מסך 1920, סיפור ארוך].

אם אני מחבר אותו לטלוויזיה בסלון, ומכוון את המשחק לאותה הרזוולוציה, הוא עובד ממש ממש לאט. למעשה בטלוויזיה בסלון כמעט כל משחק, גם כזה שאני עומד בדרישות המקסימליות שלו [DARK SOULS 3 נגיד] עובד ממש ממש לאט, אלא אם אני שם אותו על רזוולוציה של 800X600 או משהו. זה הזוי.

חייב לציין שעל מסך מחשב רגיל 21 אינץ', כל המשחקים הללו רצים חלק גם בהגדרות גבוהות [על 1680X1050].

גם על 1920 וויצ'ר רץ לי חלק אבל על בינוני-נמוך.

מישהו יודע להגיד למה זה? יש מצב שזה קשור למסך הטלוויזיה בסלון?

המסך מחובר למחשב הנייח דרך כבל HDMI. הכל עובד חלק ב1080 [סרטים גם] ורק משחקים מקרטעים, אז שיערתי שזה כ. מסך.

רק לא הצלחתי להבין למה על אותה הרזוולוציה בסלון זה לא עובד טוב ובמסך מחשב בחדר כן. הזוי!

אילוחה, כרגע אני לא מוכר כי אין לי כרטיס אחר. ברגע שאמכור אני באמת לא יודע כמה לבקש עבורו. סה"כ כרטיס סביר במצב טוב. די חדש גם, יש מצב שאפילו עדיין באחריות, אבדוק בהמשך.

אין לי מושג מה מחיר הוגן עבורו. רק קיוויתי לטרייד אין כזה שייתן לי עוד הנחה לכ. מסך.

ALPHA האמת שאני חייב אתם הרבה שנים ואף פעם לא הייתה לי בעיה לעדכן גרייברים. מוחקים את הישן ומתקינים את החדש. צ'יק צ'אק.

לגבי תקציב, אם מדובר רק בכרטיס ולא צריך להחליף שום דבר אחר [חוץ מלהוסיף סטיק נוסף], בשביל שקט לכמה שנים הייתי שם תקציב גם של 450$ [ולא אתקטנן על $460 או 470$].

כמובן שמעדיף להסתדר עד 400$ אם אפשרי, אבל זה תלוי תמורה.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אם יש תקציב אז אני ממליץ על 1070. נראה שאתה משחק בכל הכותרקים הכבדים, ובשביל להחזיק כמו שצריך גם את אלה שיצאו בעתיד צריך כרטיס מסך חזק.

יש כרגע קצת בעיות מלאי (גם בארה"ב) של 1070 אבל אני מניח שזה יסתדר בחודשים הקרובים, ואולי ירד גם קצת המחיר.

כמו כן מצטרף להמלצות להגדיל את הזכרון הפנימי ל16 ג'יגה.

פורסם

@Spire קטונתי ,לא מעמד ולא בטיח בשר ודם כמוך.

@ALÞћÃ חולק 2 יקירי , אני עם AMD מעל 10שנים בכל התקופה רק כרטיס 1 מת לי ה 4780 האגדי הוא היה ממש תנור חימום הנבלה +100 מעלות במאמץ (ויתר OC לליבה)

הדרייברים בשנתיים האחרונות של AMD מעולים .

אני תמיד בוחר ב VFM. חוזר ואומר אני הספקתי לרדוף אחרי ה FPS כרגע משחק על FHD ברוב המשחקים 60-80FPS לא צריך יותר.

ה-480 מיוצר בתהליך ייצור חדש של 14nm ליבה קטנה יותר = פחות פליטת חום.

פורסם

גם אני לא רודף FPS.

תביא לי כ.מסך שיריץ אותי ב-60 FPS על 1080P בהגדרות גבוהות ומספיק. שיחזיק לי כך 3 שנים ומספיק גם.

לצערי אני משחק רק פעם-פעמיים בשבוע, אבל במחשקים חדשים אז כן יש דרישה חומרתית.

קראתי סיכום שהסכים עם איילי:

On paper the Nvidia GTX 1080 and GTX 1070 come out on top, meaning if you're in search of performance, these two cards offers more horsepower. However if you're on a budget, the Nvidia GTX 1060 and AMD Radeon RX 480 are both considerably cheaper and offer a solid performance across the board, making them the easy go-to GPUs for most gamers who play on a 1920x1080 resolution.

בלי קשר, אני עדיין לא מצליח להבין האם לגודל המסך יש קשר לפריימים של משחק?

למה משחק על רזולוציה X עובד נהדר במסך קטן ועובד מאוד לאט על מסך גדול. יש למישהו הסבר?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

אין משמעות לגודל מסך, יש משמעות לרזולוציה(יכול להיות לך מסך 4K בגודל 25" ויכול להיות לך באותו רזו' מסך 60", הFPS יהיה זהה בשני המסכים) התנוע אולי נראת לך שונה בגלל סוג פאנל והגודל הפיזי שיביא לך שוני זעיר

לגבי הטווח הארוך תצתרך להשקיע בתותח כבד שישרוד להרבה זמן(עם הזמן לאט לאט תתפשר מאולטא את המטה)

פורסם

תודה, אבל עובדה שיש הבדל, באותה הרזולוציה שאני בוחר דרך המשחק, במסך מחשב המשחק רץ חלק ובטלוויזיה על 15 FPS עם תקיעות ורעידות. ברמה שלחצתי על כפתור ותפריט עולה אחרי 5 שניות.

יכול להיות שזה בגלל הרזולוציה של המסך? כלומר גם אם שיניתי את הרזולוציה בתפריט המשחק לנמוכה המסך עדיין משדר 1920X1080?

כי אני שם את אותה הרזולוציה דרך תפריט המשחק ובמסך הקטן הכל עובד חלק ובטלוויזיה לא. זה קורה רק בגיימינג.

פורסם

אני דיי חושב כמו אייל, יתכן שאתה מגדיר מראש למשחק רזולוציה שאינה טבעית למסך שעליו אתה משדר, כמו כן שני המסכים מחוברים בHDMI?

פורסם (נערך)

http://www.samsung.com/sa_en/consumer/tv-av/tv/full-hd/UA55F6100ARXUM

זו הטלוויזיה. היא תלת מימד ולא סמארט אם אתם נכנסים למפרט. 55 אינץ'.

הרזולוציה שלה במפרט היא 1920X1080 FULL HD.

הרזולוציה שבה המשחקים מקרטעים היא בכלל 1680X1050 ובכלל הוא מקרטע בכל רזולוציה שהיא לא 800X600 הארכאית.

אפילו ברזולוציות נמוכות.

לטלוויזיה הוא מחובר HDMI. למסך הוא מחובר VGA. ייתכן שזה ההבדל?

אולי יש איזה כבל HDMI מיוחד? זה אותו ה-HDMI שמתחבר לממיר של הוט רק שאני מנתק את הממיר ומחבר את הכבל למחשב.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

פורסם

בכללי חיבור VGA מוגבל לרזולוציה בדרך כלל, HDMI יש לו דורות שלפיהם נקבעת הרזולוציה המקסימאלית וכמות הפריימים המקסימליים שאפשר להעביר בהתאם.

תוריד את את הפילטרים במשחקים(AAA MSAA וכו') ותראה אם יש שיפור בFHD

בגדול הכרטיס לא הכי חזק אבל התאמת הגדרות בתוך המשחק יכולה לעלות לך פלאים את הFPS ואת החוויה בזמן שאתה עדיין על FHD

פורסם

איילי ברצינות או שהיית ציני?

אין לי בעיה לתאר, אפילו אצלם אם צריך.

איליהרום, במסך שמחובר אליו VGA הכל עובד חלק על הרזולוציה המקסימלית של המסך.

כשאני מחבר לטלוויזיה ומגדיר דרך המשחק את אותה הרזולוציה גם בהגדרות הכי נמוכות [בלי MSAA ופילטרים, זה לא זז].

אצלם בהמשך הערב וידאו של הכל ואולי זה יעזור להסביר יותר טוב כי אני הדיוט בענייני חומרה.[

במקרה הגרוע זה ישעשע אתכם :)

פורסם (נערך)

1)האם שהוא מחובר לטלויזיה הוא גם מחובר למסך ואז הוא כאילו מריץ 2 מסכים במקביל?

2)מה הREFRESH RATE שהוא מחובר לטלויזיה ב1080P 24/30/60/120HZ?

אני שונא חיבור HDMI, בכל היזדמנות שניסיתי חיבור מחשב בHDMI היה סיוט- התמונה לא הייתה ממורכזת ולא תאמה פיקסללפיקסל והיה צריך לישבור תראש בהגדרות הדריברים, מעדיף פי 100 כבל DVI/HDMI מהסוג שכולל אודיו בDVI.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
איילי ברצינות או שהיית ציני?

אין לי בעיה לתאר, אפילו אצלם אם צריך.

כן כן רוצה לדעת מאיפה שורש הבעיה.

• תוכן חדש...