Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בקיץ אני בארה"ב והחלטתי שאני רוצה לרכוש שם כ.מסך לשדרג את המחשב הנייח שלי שיחובר לטלוויזיה 55 אינץ' ויריץ משחקים ב-1920X1080 ולא מעבר לכך.

האם מישהו יכול להמליץ על שדרוג לכרטיס מסך והאם זה יצריך שינויים נוספים? [לוח אם, ספק כוח או מעבד?]

אגב אם יש חנות שאפשר למכור את כרטיס המסך תמורת סכום סמלי, ממש אשמח.

ראיתי שיש את הסדרה החדשה של ה-GTX 1060/70/80 אולי זו הזדמנות למחירים טובים על הסדרה היוצאת.

המטרה היא להריץ משחקים פעם בשבוע בערך, על הרזולוציה שציינתי ושירוץ חלק, לפחות 30FPS בהגדרות בינוני/גבוה ואם אפשר קרוב ל-60 אז מה טוב.

כרגע:

מעבד: intel core i5 4590 (4cpu) 3.3Ghz (3.7Ghz turbo) x

קירור: Arctic Freezer 7 pro rev 2

לוח אם: Gigabyte GA-H97-HD3

זיכרון פנימי: סטיק אחד של 8GB Hynix 1600

כרטיס מסך: Sapphire ATI 7950 3G DualC Boost

ספק כוח: FSP Raider 650W A.PFC 80+Silver

כוננים יש, גם SSD.

מארז+קירור: Silverstone redline 04 + Shagon 140mm ball bearin 1200rpm

המחשב יריץ ווינדוס 7 64ביט.

התקציב אני לא יודע. השאיפה היא לשדרג רק כ.מסך ושיהיה לי שקט ל-3 שנים. השאלה היא האם זה אפשרי עם המחשב הנוכחי או לא?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הNDA ירד, אבל בDX12 הוא מפסיד לRX480, והמחיר שלו קרוב ל300$, בעוד שRX480 בגירסת 4GB עולה 199$ וההבדל לעומת ה8GB זניח.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אין לי שמץ קלוש של מושג באובר קלוקינג. זה משהו שאפשר לעשות עם תכנה בעזרת מדריך או רק חומרתית?

אגב,

האם הגרסה הזו של ה480

https://www.amazon.com/Sapphire-Radeon-PCI-Express-Graphics-21260-00-20G/dp/B01GTYIEG2/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1469026762&sr=1-1&keywords=Sapphire+Radeon+RX+480

אגב, תקציב 400$ זה גם סבבה.

תתחבר ללוח האם בלי בעיות ולא אצטרך לשדרג שום דבר נוסף?

יש קירור מומלץ שאתם חושבים שכדאי לקנות לכ.המסך הזה?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

OC מבוצע תכנתית שמשפיע על החומרה.

הגרסה בלינק זו גרסת הרפרנס ,כלומר הבסיסית ביותר עם קירור מפוח של AMD.

כדי להמתין לשותפות הייצור של AMD (אסוס ,ג'גיבייט וכו') לגרסאות שלהם עם קירור משופר, OC מהמפעל, ושאר תופסות.

לא צריך לקנות קירור.

לרוב כרטיסי "הגיימינג" יש קירור ייעוד מבוסס אוויר, נוזל .

פורסם

מצטרף להמלצות, הכיוון שלך אמור להיות או 480 או 1060 עם קירור של חברות צד ג'.

ואם בחרת ב480 תדאג שזאת תהיה גרסת 8G.

באיזה משחקים אתה מרגיש ש7950 כבר לא סוחב? וכמה מאני תרצה עבורו?

פורסם

לגבי כרטיס מסך אין לי יותר מה להוסיף, למעט זה שאני חושב ששווה לקחת 1070 תמורת 400 דולר. ואם אתה כבר שם, הייתי קונה עוד סטיק זכרון. המחירים ברצפה וזה יכול להועיל (מעבר ל-16 ג"ב למשחקים על 1080P ב-FPS טוב כבר לא צריך).

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

בנאדם במעמדך לא חולק. הוא אומר לאנשים אחרים שהם טועים :lol:

בטוח שלא צריך?

גם מבחינת future proofing למקרה שיקנה טלוויזיה/מסך 2K או 4K בעתיד הקרוב?

עריכה: אם אנחנו כבר בנושא. הביצועים של ה-1070 מקבילים ל-980, ושל ה-1060 ל-970, נכון? אם לא אכפת לי מצריכת חשמל, לא עדיף לקנות את הישנים יותר במחירים נמוכים יותר? או שיש לחדשים עוד יתרונות "תכלסיים"?

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...