Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משיטוטים בפורום הנורה מסמלת החלפה של ממיר קטליטי

כעיקרון הרכב היה בלי שום מנורה עד היום.

היום בבוקר שבאתי להניע נתתי סטרטר פעמיים והרכב לא הניע(לא הבנתי למה מניע תמיד מכה ראשונה ובשניה). לבסוף הסתבר שהמוח של הקודנית מת. אבל משום מה בהנעה הבאה איך שנתנו סטרטר הוא הניע ( כמו בדרך כלל) אבל השאיר לי את המנורה הצהובה הזאת למזכרת.

יש מצב שהיא רק צריכה איפוס?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• ספונסר פורום
פורסם

נורת מנוע יכולה להחוות על אחת ממאות תקלות שונות.

ממיר קטליטי הוא רק אחת מהן.

ממליץ להגיע לסריקה במחשב כדי לקבל קוד תקלה מדוייק.

עדי

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

פורסם

אוקי קבעתי תור למחר במורשה.

אבל חזרתי עם הרכב עכשיו מנסיעה "ארוכה" ( המנורה נדלקה לי בנסיעה של 2 קילומטר), אחרי נסיעה של רבע שעה המנורה נעלמה מעצמה.

האם יש טעם ללכת לבדוק?

פורסם

כל עוד לא נותק מצבר,בסבירות גבוהה ביותר,שהתקלה נשמרת בזיכרון- זה אומר,שאם יחברו את הרכב למחשב/סורק מאזדה קוד תקלה אמור לצוץ.

באיזור שלך,יש מכון מעולה להזרקות דלק,שגם ברשותו יש ציוד אבחון - אורי מלמד וחבל שהעדפת מורשה,שעלול להיות יקר וכואב לכיס כאשר לא מדובר ברכב עם אחריות ואין ממש הצדקה לזה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
כל עוד לא נותק מצבר,בסבירות גבוהה ביותר,שהתקלה נשמרת בזיכרון- זה אומר,שאם יחברו את הרכב למחשב/סורק מאזדה קוד תקלה אמור לצוץ.

באיזור שלך,יש מכון מעולה להזרקות דלק,שגם ברשותו יש ציוד אבחון - אורי מלמד וחבל שהעדפת מורשה,שעלול להיות יקר וכואב לכיס כאשר לא מדובר ברכב עם אחריות ואין ממש הצדקה לזה.

דיברתי עם חבר שמתעסק במכונאות, אמר לי שאין טעם ללכת למוסך במידה והתקלה נעלמה במידה ותחזור אלך לבדוק, בגלל התקלה עם הקודנית וכל הניסיונות התנעה יכול מאוד להיות שמשהו גרם למנורה להידלק, במידה ויידלק שוב אסע לבדוק

עד אז

תודה רבה לכולם

פורסם

חיבור לסורק במורשה יעלה לך 200 שח וינסו לפתות אותך שזה לא יחוייב אם תבצע את התיקון אצלם אז אליהם אין לך טעם ללכת. אם בא לך להגיע לחדרה אסרוק לך זה עניין של 2 דקות. בכל מיקרה לא הייתי מתעלם מהנורה שדלקה וכן מיתעלם מאותו חבר!

פורסם

כנאמר מורשה יפתח לך מונה בשניה שיחובר סורק

אני בטוח שיש חבר פורום באזור שלך שיש לו סורק, אם תבקר באזור טבריה יש לי סורק פשוט שעלול להוציא את הקוד( יתכן שלאיבחון מדוייק יותר תצתרך סורק מקורי של מאזדה או סורק מקצועי).

בוקר טוב והמשך יום מעולה,

איליה

• ספונסר פורום
פורסם

אנחנו נבדוק את זה ללא עלות, גם אם יחליט שלא לתקן אצלנו.

עדי

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

פורסם

^^עדי הבחור מחיפה, אז לנסוע עד לאור יהודה?

יהיה יותר קל ללכת למישהו באיזור על מנת לשלוף קודים(גם אם מדובר בסורק ג'נרי)

אורן שישי הקרוב אני יהיה בחיפה, אם תרצה צור איתי קשר בפרטי, אומנם סורק הכי פשוט שיש אבל אמור לספק מידע בסיסי

פורסם

היום הייתי במורשה לביצוע טיפול 120 אלף וביקשתי שייבדקו אם הכל תקין. מלבד הטיפול נאמר לי שרפידות צריך להחליף והוחלף... לא נאמר לי שום דבר לגבי המנורה שנדלקה...וגם בנסיעה למרכז לאחר הטיפול לא נדלק כלום

• תוכן חדש...