Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

הרכב אצלי (פולו 2010) כשיש שמש ומזג אוויר חם לא מניע מהפעם הראשונה למרות שהסטרטר תקין, לפעמים הוא מניע אחרי פעמיים שלושה עם לחיצת גז חזקה. הבעיה היא רק כשהרכב עומד בשמש בצהריים ולפעמים לפני השקיעה בשעה אם הוא עמד כל היום ואף אחד לא נכנס אליו. פניתי למוסך מורשה פולקסווגן שחיבר את המחשב ולא זיהה כלום. ניתקנו את הקודנית אך הבעיה נשארה, בסוף נזכרנו שחברת הביטוח חייבה אותנו להתקין כספת מחשב. האם הכספת יכולה לגרום את הבעייה מאחר והיא עשויה ממתכת? אם כן, כיצד ניתן לפתור את הבעיה?

מישהו נתקל עם בעיה כזו ברכב?

פורסם

יכולות להיות מגוון סיבות. לחץ דלק לא תקין,ניצוץ חלש,חיישן קאמשפט וכו׳. אני הייתי בודק לחץ דלק ואם תקין מחליף את חיישן הקאמשפט וכמובן בודק את מערכת החשמל לחוטים רופפים וכו׳

פורסם
יכולות להיות מגוון סיבות. לחץ דלק לא תקין,ניצוץ חלש,חיישן קאמשפט וכו׳. אני הייתי בודק לחץ דלק ואם תקין מחליף את חיישן הקאמשפט וכמובן בודק את מערכת החשמל לחוטים רופפים וכו׳

היום לפני הנסיעה פתחתי את מכסה המנוע שתי דקות +- והרכב התניע ללא שום בעיה. לגבי בודק לחץ דלק, כשנתקלתי בבעיה עשיתי לו גם בדיקה והכל היה תקין. נדמה לי שהבעיה היא מהכספת כי אחרת המחשב במוסך היה עולה על הבעיה. אגב, שניתי גם יחידת חום ברכב אך זה לא פתר כלום.

• תוכן חדש...