Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

תודה, פספסתי את הנקודה הזו.

מעניין לדעת מה הנוהל של החברה הזאת לגבי נסיעות המבחן, האם זה באחריות הסוכנות המקומית או באחריות לובינסקיי (נציגים חיצוניים) בלי כל קשר לסוכנות והסוכנות רק מזמינה עבור הלקוח את הנסיעה ובעצם לא אחראית על כל התהליך של הנסיעה ומי ששולט בזה זה הנציג החיצוני שמגיע עם הרכב.

מעניין היה לראות את תגובת נציג של לובינסקי בפורום.

עריכה אחרונה על ידי Slava 1982
זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אותי גם תמיד סיקרנה הלוגיקה של הציוות, כלומר למה שולחים דווקא זוטרים לנסיעת מבחן. פעם אחת זכיתי לליווי של מתלמד שהודה שהוא פחות מחודש בחברה, ולפני זה הוא מכר DVD במחסני חשמל. הוא החנה את הרכב בשמש הקופחת לפני הנסיעה שלנו, לא ידע לענות על אף שאלה ולא עשה שום ניסיון למכור. אני מניח שזה גם קשור לזה שלא הוא היה מקבל בונוס של 200 ש"ח אם הייתי קונה. כשחזרתי מבילוי של 30 דקות איתו ועם הרכב, אני חושב שלאיש המכירות באולם כבר היתה עבודה קשה יותר לשכנע אותי לקנות מאשר 30 דקות לפני כן. שזה בדיוק ההיפך ממה שהיה אמור לקרות.

פורסם

תאום ציפיות חשוב לשני הצדדים גם לקונה וגם לסוכנות. זה שלא עמדו בזמן שקבעו איתך זה לא בסדר אבל אם יש לקונה דרישות מיוחדות מנסיעת המבחן הוא אמור להגיד אותן שיהיה אפשר להתכונן.

בכללי נסיעה של 20 דקות אמורה להספיק אם אין דברים מיוחדים לבדוק. אני נסעתי על הפיקנטו בערך 10 דקות וידעתי כל מה שרציתי לדעת לקראת הקניה שלה.

פורסם

שאני ערכתי נסיעות מבחן בסגמנט היוקרה (לקסוס, מרצדס, ב.מ.וו), כפי שנאמר כאן היד הייתה קלה יותר בשחרור רכבים.

מה שכן נסיעת מבחן לבד במשך שעה ב-CLA (עליה התעקשתי) לימדה אותי הרבה דברים שנסיעה מוקדמת של 20 דקות עם נציג לא.

אני שמח שהתעקשתי על נסיעת מבחן ארוכה לבד וממליץ למי שמשקיע ממיטב כספו ולא נעול על דגם מסוים לעשות את אותו הדבר.

פורסם

א. אני לא חושב שנסיעה של 10 או 20 דקות מספיקה. אתה רוצה לראות איך הרכב מתנהג בכביש משובש, בכביש עם במפים, בכביש מהיר מבחינת רעש רוח והאצה ובחיפה אתה גם רוצה לעלות עלייה ארוכה אחת לפחות. מי שמצליח לעשות את כל זה ב-20 דקות הוא כנראה מאד מהיר.

ב. הציוות לנסיעות מבחן שונה מאד מחברה לחברה. עשיתי נסיעה בגולף עם נציג נסיעות מבחן מקצועי מאד שידע הכל על הרכב. גם במאזדה הנציג ידע הרבה מאד. לעומת זאת במקומות אחרים לפעמים אתה עושה נסיעה עם מישהו שבאמת לא ממש יודע באיזה צד נמצא המנוע.

פורסם

באירוע סיטרואן לחברי פורום שהתקיים לא מזמן במתחם שורק, מנהל מותג סיטרואן (זיכרון לשמות זה לא הצד החזק\קיים שלי) בהרצאת הפתיחה הסביר שלרוב נסיעת מבחן נמשכת כ40 דקות, אבל באירוע, בגלל כמות האנשים, בצורה יוצאת דופן נסיעות המבחן יארכו כ20 דקות בלבד.

לכן אני לא לגמרי מבין מדוע אתם יורדים על פות"ש וטוענים שהוא דורש יחס מיוחד, בזמן שמנהל המותג בכבודו ובעצמו הגדיר אורך נסיעת מבחן סטנדרטית 40 דקות.

יום טוב גם לך

פורסם

עכשיו יבואו החכמולוגים ויגידו שזה היה סיטרואן ושם זה פז'ו (טיעון שאנשי לובינסקי השתמשו בו כשההצעה שלהם ל 208 כולל טרייד אין היתה כמו ההצעה ל C4 כולל טרייד אין).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

שאלות:

1. האם עשרים דקות זה מספיק?

2. אם אתה כנציג נסיעות מבחן נתקל בלקוח זועם באמצע נסיעת המבחן – מה תעשה? תגיד לו לחזור כי ההוראות שלך הן 20 דקות לכל נסיעה ויש לקוח שממתין לנסיעה הבאה או שתיתן עוד 10 דקות ואולי לא תסכן באופן מהותי את המכירה?

3. אם אתה נציג מכירות שנתקל בבעיה כזו ואתה מתקשר ללקוח, מה תעשה? תסביר לו שעשרים דקות זה מספיק (כלומר שהלקוח – אתה – סתם נודניק), או שתתנצל ותגיד לו שהוא צודק ושאין בעיה לסדר לו נסיעת מבחן ארוכה במועד קרוב?

יש לי ניסיון רב בניהול ובמתן שירות. לטעמי שני נציגי המכירות עשו שגיאות גסות, אבל לדעתי רק 20% מהטעות בשיקול הדעת זה אחריות שלהם. האחריות המהותית היא על המנהלים – בגיוס והכשרת העובדים וכן בדוגמת שירות יומיומית. אגב, לגבי נציג המכירות שהתקשר אחר כך, הבעיה היא גדולה יותר כי סביר להניח שבחצי שעה שעברה כבר היה לו זמן להתייעץ עם המנהל שלו.

אז מה אתם הייתם עושים?

נראה שבחיפה לא השתנה דבר. מדובר על סוכנות פרטית אז כנראה שייקח עוד זמן.

מצד שני, לטענת לובינסקי, סוכנות כרמיאל הועברה לידי היבואן, אך משיחה עם חבר אחר עולה שרמת השירות לא השתפרה. חבל.

1. זה די אישי. יכול להיות שיש אנשים ש-20 דקות מספיקות להם. אם אתה שואל אותי, זה לא וזה גם לגיטימי לחלוטין לבקש נסיעה ארוכה יותר. מעשית, רוב הסוכנויות נענות לבקשה הזו ללא התנגדות מיוחדת.

2. במקום הנציג הייתי בוחן אפשרות של מתן נסיעה ארוכה יותר ברגע האמת. אם נניח והדבר לא אפשרי כי יש לקוח נוסף שממתין - בעיה של הסוכנות ולא שלך כמובן - אז הייתי מסביר בדרכי נועם שאם יש צורך בנסיעה ארוכה יותר, אשמח לתאם נסיעה נוספת.

3. למען האמת, לא הבנתי בשביל מה הוא התקשר אליך. האם בשביל להוכיח לך ש-20 דקות זה מספיק? אם כן, חבל על הזמן של שניכם.

אני מסכים איתך שהבעיה מתחילה גבוה יותר. מנסיון אישי, דווקא מנהל המותג של סיטרואן הוא בנאדם חיובי, אך נראה שדבר מהחיוביות שלו אינו מחלחל מטה. לגבי מנהל הסוכנות בחיפה, אל תצפה לכלום.

חבל מאוד שכך נראה היבואן של פיג'ו וסיטרואן בארץ. ההפסד הוא בעיקר שלהם.

תשומת לב היבואן - פות"ש, מהיכרות אישית, לא ילד וגם אדם רגוע למדי. צריך להיות חתיכת טאלנט כדי לעצבן אותו.

מנסיוני, בסוכנות בחיפה יושבים טאלנטים שכאלו.

האמת, כשאני חושב על זה, הפעם היחידה בכל היסטורית נסיעות המבחן שלי שהגבילו אותי בזמן היתה לפני יותר מעשרים שנה בנסיעת מבחן על ZX וולקן אצל לובינסקי...

יפה. חברה עם מסורת.

יש ללובינסקי נציגות פעילה מאוד בפורום.

אישית הסתייעתי בהם לא פעם.

תחשוב מה אתה רוצה מהם (נסיעת מבחן נוספת ארוכה יותר / פיצוי על עוגמת נפש + דרושות לסופ"ש / התנצלות ) ותכתוב להם.

אולי יוכלו לבוא לקראתך, אולי לא.

רעיון מעולה.

אני חושב שכדאי שניקח את הרעיון הזה צעד אחד קדימה: להציב בכניסה לכל סוכנות לובינסקי שלט כזה שיהיה רשום עליו "כאן לא נותנים שירות. לקבלת שירות סרוק את הברקוד". אחרי שסורקים את הברקוד מועברת פנייה בפייסבוק (בכל זאת, רוב האנשים לא יודעים מה זה קארספורום) לנציגה של לובינסקי והיא כבר תדאג לתקן את חוויית השירות השלילית של הלקוח. פשוט וקל.

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

הנסיון האישי שלי מבחינת נסיעות מבחן בסוכנות הזו היה דווקא חיובי למדי, לרבות נסיעה ארוכה של למעלה משעה בקקטוס טורבו למקום העבודה של רעייתי, על מנת שגם היא תוכל לנסותה(אחרי שניסיתי אותה בעצמי שבוע קודם לכן).

208GTI? ביקשתי נסיעת מבחן להתרשמות והודעתי מראש שאני לא בשוק לרכב הזה, אך הוא מסקרן אותי. קיבלתי נסיעה ארוכה ללא כל קושי.

מה שכן, נציגי נסיעות המבחן של לובינסקי תמיד איחרו למועד שנקבע - ועם זאת, זה לא קיצר מהנסיעה שלי. עוד לפני תחילת הנסיעה אני תמיד מוודא כמה זמן עומד לרשותי ומבקש להאריך במידת הצורך.

עם זאת, במקרה שתואר ע"י פות"ש, יש לו את כל הלגיטימציה שבעולם לכעוס, מאחר והוא טופל בידי שני גלמים, נעדרי כל תודעת שירות, קל וחומר שהוא הגיע בזמן ונציג נסיעות המבחן איחר - ולא בדקה או שתיים.

הלקוח הבא? על הסוכנות להודיע לו כי יש עיכוב קל, להציע לו להגיע עשר דקות מאוחר יותר או להציע לו קפה ועמדת המתנה נוחה.

את פות"ש, הלקוח הבא לא אמור לעניין. הבעיה היא של הסוכנות, לא שלו.

הבעיה העיקרית טמונה בנציג הסוכנות, שבמקום להתנצל ולתאם מועד חלופי לנסיעה ארוכה יותר, מעז להתווכח על מה מספיק ומה לא.

מהיכרות עם הסוכנות האמורה, יש שם "כוכב" או שניים שאני מדמיין אותם בקלות בסיטואציה הזו - ואיני מופתע.

אני כן מופתע מכל מגלגלי העיניים כאן בשרשור, שקצת לא הבינו מי כאן הלקוח ומי אמור לשרת את מי.

או שהם פשוט צבועים.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

504, אם כולם יודעים שהסוכנות בעייתית והיבואן בוחר שלא לטפל בזה אז הבעיה היא שלו.

בין אם זו סוכנות בבעלות פרטית ובין אם בבעלות היבואן הוא עדיין אחראי על צורת ההתנהלות בה (וכידוע אין בעייה לבטל זיכיון לסוכנות משנה פרטית או לדרוש ממנה סטנדרטים מסויימים).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...