Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

^^ אם היית טורח ממש לקרוא את כל מה שכתבתי קודם וגם אולי אפילו לנסות להבין את הכוונה שלי (ולא צריך להיות גאון, זה כתוב במפורש), ולא רק לחשוב שאתה נורא תרבותי ושכל השאר נחותים ממך, אולי תרבות הדיון שלנו ובכלל היה משתפרת קצת.

אנסה לתמצת. כמו שכבר כתבתי קודם לפחות פעמיים, השאלה היא לא מה היה קורה אם היה ברור מראש מה אורך נסיעת המבחן. זה טריוויאלי. נוצר כאן מצב מעניין יותר שבו יש לקוח לא מרוצה שטופל בצורה לא נכונה ונוצר הפסד של כל הצדדים. אולי מישהו יקרא ויבין שיש מקום לשיפור השירות. עם תגובות כמו שלך ברור שזה לא יקרה.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אשמח לדעת מה הייתה הבעיה לשאול מראש את משך הזמן של נסיעת מבחן?

כנראה שהתרגלנו לתרבות של "יהיה בסדר" וש"הכל מגיע לי".

מדוע אתה יוצא מראש מנקודת הנחה שהדיפולט הוא 20 דקות? אותי בחיים לא הגבילו ל-20 דקות בנסיעת מבחן, למשל.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

יש ללובינסקי נציגות פעילה מאוד בפורום.

אישית הסתייעתי בהם לא פעם.

תחשוב מה אתה רוצה מהם (נסיעת מבחן נוספת ארוכה יותר / פיצוי על עוגמת נפש + דרושות לסופ"ש / התנצלות ) ותכתוב להם.

אולי יוכלו לבוא לקראתך, אולי לא.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לא מבין מאיפה הבאת את היציאה הזאת של לחשוב שרק אני גאון וכל השאר נחותים ממני. בסה"כ ניסיתי להבין מה אתה רוצה ולא הצלחתי להבין, וזה הכל. זה שדעתי לא זהה ובאותו קו לדעתך זה לא אומר שישר כולם צריכים לבוא ולהזדהות איתך.

במידה ויצאת לא מרוצה אתה ניסית לפנות למישהו בלובינסקי אחרי זה?

ו RK אני לא יוצא משום נקודת הנחה, זה המצב הקיים אצל רוב היבואנים היום בארץ נסיעת מבחן רגילה בדכ נותנים ללקוח בין 20 דק לחצי שעה, ובמידה ואין תור והלקוח רוצה להמשיך בדכ נותנים לו.

שוב אם הבחור רצה נסיעה ארוכה יחסית של שעה יכל לציין זאת בהתחלה, ואם הוא יצא לא מרוצה יכל לפנות יפה ללובינסקי. בכל מקרה כשאני קניתי את הרכב שלי מאותה הסוכנות מראש ביקשתי לקבל אותו לנסיעה די ארוכה ולכן תיאמו לי את הרכב ככה שהוא היה זמין רק עבורי לכמה זמן שארצה וזה הכל.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

זה לא באמת מפתיע, למרות שתמיד מאכזב.

סטנדרט אמריקאי - אתה עומד בחנות אפל בניו יורק ומבקש לרכוש מכשיר מסוים. אחרי שבע דקות, עוד בטרם שילמת, מגיע נציג מהמחסן ומוסר אותו לאיש המכירות. איש המכירות מתנצל על העיכוב, מעניק לך במתנה כיסוי מקורי בשווי 39 דולר. ומתנצל שוב.

סטנדרט ישראלי - מה שקרה לך. וקרה גם לי בקרסו בחיפה - תיאמתי נסיעת מבחן וכשהגעתי הסתבר שהנציג איתו תיאמו לי בכלל לא עובד אף פעם ביום הזה בשבוע. לא שמעתי כל התנצלות, ואפילו לא היה מי שיציע לי אספרסו או מקום לשבת.

וספציפית לגבי "לובינסקי חיפה" - באמת לא מפתיע. קניתי שם בעבר. אמנם נסיעת המבחן היתה ארוכה כרצוני, אך המקום כולו התנהל בחובבנות ובאווירה של שוק דגים.

פורסם
ואפילו לא היה מי שיציע לי אספרסו

תגיד תודה, זה האספרסו המחורבן ביותר ששתיתי מימיי, כולל מכונות באוניברסיטה.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הבעיה היחידה שאני רואה כאן זה אי תיאום ציפיות שלך מול הסוכנות, אני בטוח שאם היית מראש מודיע שהינך זקוק לנסיעת מבחן של לפחות שעה היו דואגים להזמין לך את הרכב מראש ללא תור אחריך, מכיוון שלא ציינת זאת אז תיאמו לך נסיעת מבחן סטנדרטית שבד"כ מספיקה ללקוח ממוצע.

רק שפות"ש הגיע לנסיעת מבחן עם ניסיון טרי מאותה הסוכנות ומאותו המותג, במקרה הראשון לא היה צורך בבקשות מיוחדות:

רבותי, עשיתי ארבע נסיעות מבחן בחודש האחרון, מתוכן אחת בפיז'ו 308 באותה סוכנות (עם נציג אחר) וכולן ארכו 30-40 דקות ללא שום בעיה.

למצב שנוצר יכולים להיות מספר הסברים לוגיסטיים שלא היו כלל רלוונטיים אם הנציג שהתקשר לאחר מכן היה אומר דבר מאוד פשוט: "מתנצל על אי ההבנה, תן לי לבדוק מה אני יכול לעשות בנושא" רק שיצא לו הפוך: "20 דקות זה מספיק".

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
למצב שנוצר יכולים להיות מספר הסברים לוגיסטיים שלא היו כלל רלוונטיים אם הנציג שהתקשר לאחר מכן היה אומר דבר מאוד פשוט: "מתנצל על אי ההבנה, תן לי לבדוק מה אני יכול לעשות בנושא" רק שיצא לו הפוך: "20 דקות זה מספיק".

לובינסקי בתגובה: "סעמק התיקון האוטומטי הזה."

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
יש ללובינסקי נציגות פעילה מאוד בפורום.

אישית הסתייעתי בהם לא פעם.

תחשוב מה אתה רוצה מהם (נסיעת מבחן נוספת ארוכה יותר / פיצוי על עוגמת נפש + דרושות לסופ"ש / התנצלות ) ותכתוב להם.

אולי יוכלו לבוא לקראתך, אולי לא.

לא מבין למה צריך "קשרים" ולפנות לנציג כדי לתקן את מה שלא היה צריך להיות מלכתחילה.

מדובר פה על כשל מתמשך החל מהנציג שקבע את נסיעת המבחן, דרך נציג נסיעות המבחן ועד לאיש המכירות שחזר אחר כך ללקוח. ככה פשוט לא עובדים וזה לא רק שלא רציני אלא זלזול באינטיליגנציה של הלקוח.

לנציג לובינסקי פה יש כוונות טובות אבל כשזה הגיע לתכלס נתקלתי בתגובה שבלשון המעטה לא רצינית (הצעה לטרייד אין לרכב שלהם נקי לחלוטין ובמצב מצויין של 30% מהמחירון וזה המחיר הנמוך ביותר שהוצע על הרכב מבין כל היבואנים שהייתי איתם במו"מ בפער של יותר מ 20%).

בקיצור, אם מישהו רוצה לקנות רכב אצל חובבנים זו זכותו המלאה אבל שידע לפחות עם מי הוא הולך להתקשר לשלוש השנים הקרובות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא צריך קשרים.

יש כאן נציגות של לובינסקי שהניסיון הפרטי שלי איתם היה חיובי ומועיל.

עד היום, בעבודה, בחיים, למדתי שדברים שרואים משם לא רואים מכאן.

אין לנו ידיעה מה הלחץ שמופעל על נציג נסיעות המבחן, כמה מכוניות 2008 מהדגם המחודש יש, כמה מהן זמינות לנסיעות מבחן, מה הטרייד אוף שמנהלת החברה לאור הקצאות של רכבים שיש לה - למסור ללקוחות שרוצים לקנות או להפוך את הרכב לרכב הדגמה, וכד'.

עדיין, גם אם לנציג שעשה את נסיעת המבחן לא היה זמן להמשיך את הנסיעה, אין שום מקום להיות עצבני או חסר סבלנות. אפשר בהחלט לומר ללקוח שהוא מתנצל אבל תואמו לו עוד נסיעות מבחן, לקחת את הטלפון ולתאם שוב נסיעת מבחן ארוכה יותר, ונעימה יותר. שני הצדדים היו יוצאים מחייכים. לא צריך להגיע לשום עימות עם לקוח.

חובבנים? נו טוף. לא הגזמת.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

למצוא נציג באיזה פורום זה לחפש קשרים. אלה דברים שבמקום סביר פלוס נסגרים בשיחת הטלפון של נציג המכירות ובכלל לא מגיעים לכאן וכשאתה נתקל בעוד ועוד דברים כאלה בפורומים ועוד התנהלויות מוזרות בלשון המעטה המסקנה היא חובבנים.

זה שיש להם בלעדיות על מוצר טוב שבזכות זה הם מוכרים למרות החובבנות לא קשור בכלל. אני מאמין שעם התנהלות אחרת הם היו מוכרים הרבה יותר.

פורסם

שאלה לפותח השרשור, האם זו הייתה נסיעת מבחן הראשונה שלך בסוכנות זו, או שניסית לפני זה רכבים שונים, כגון C4, 308 רכבים בסגמנט דומה?

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

מה הנציגים שלהם אמורים לעשות בפורום? לפצח גרעינים? לראות יורו?

לשעבר:

פורסם

סלבה, פות"ש כבר הגיב על זה:

רבותי, עשיתי ארבע נסיעות מבחן בחודש האחרון, מתוכן אחת בפיז'ו 308 באותה סוכנות (עם נציג אחר) וכולן ארכו 30-40 דקות ללא שום בעיה.

התגובה הנ"ל גם מראה כי בהחלט היה סביר לצאת מנקודת הנחה שנסיעת המבחן תארוך יותר מ20 דקות, שכן כל הנסיעות שקדמו לה, כולל אחת באותה הוסכנות בדיוק, כולן היו ארוכות יותר מ20 דקות.

ולכל מי שממשיך לחפש אשמים, פות"ש בעצמו כתב שהוא לא מחפש את האשם, אלא מצר על אופן הטיפול במצב שנוצר:

חלק מהמגיבים פשוט לא מבינים שהשאלה כאן היא איך מטפלים במשבר שירות עם לקוח, לא מי אשם. ברור שאם הייתי אומר שאני רוצה נסיעה של 30 דקות, או - יותר טוב - הם היו אומרים מראש שזה הזמן, אז המשבר היה נמנע, אבל לא זאת השאלה כאן.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
מה הנציגים שלהם אמורים לעשות בפורום? לפצח גרעינים? לראות יורו?

הנציגים צריכים לשמוע את הטענות ולדאוג שמי שצריך יעשה טיפול שורש שהדברים לא יחזרו. במקום זה מטפלים נקודתית (או שמי שצריך לעשות את השינוי לא עושה אותו כי הטענות שעולות מצביעות על אותה המחלה) וזו בדיוק החובבנות.

זה כמו שאני אייצר מוצרים חרא וכשיגיעו תלונות אני אעבה את מערך שירות השדה במקום לדאוג למוצרים טובים יותר.

• תוכן חדש...