Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קנית רכב מסוחר רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מניין הבטחון שלך שהרכב טוב ? אולי הסוחר הנחמד "מכיר" את המכון ? אם הקונה היה בודק אותו במוסך שהוא אישית מכיר אותו היה מקום לבלוע את הרוק ולחשוב רציונלית

לא בעיה לבדוק את זה , תרים טלפון טוב לבעלים המקוריים היד הראשונה, תשאל אותה על הרכב , כל השנים הוא היה אצלה היא תוכל לספר לך את כל ההיסטוריה שלו

נכון שהבן אדם שיקר, ו"לא מגיע לו את הכסף שלך" לפעמים בחיים עדיף להיות חכם מצודק

במידה והרכה במצב טוב לא " מולבש" וללא עבר תאונות והמחיר ( הרי כבר התאים לך) תרכוש את הרכב!

אני אישית לא בעד לקנות מסוחרים אבל כבר בדקת וראית ואם הנתונים טובים, תקנה ושכח מכל הסיפור

לא חסרים נוכלים , להבא תבדוק יסודי יותר

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

העסקה לא טובה, גם אם מצאת את הרכב לשביעות רצונך.

התחושה תהייה לא נעימה מהרגע הראשון שתתחיל לנהוג ברכב - כי תמיד יהיה חשד שהסוחר קימבן אותך עם בדיקה מטעמו.

תנסה להוציא בחזרה את ה-1000 ש"ח, אם לא אז בקטנה - זה רק כסף. תתקע אותו בחזרה עם איזה 10 תלונות למס הכנסה ומע"מ.

אני ממליץ באופן כללי לאנשים מהסוג שלך (שאינם בקיאים בעולם הרכב) לקנות ממקומות מוסדיים ומסודרים - חברות ליסינג, מגרשי טרייד אין מוכרים וגדולים (אוטו דיל, טרייד מוביל). גם שם יש קומבינות וסיפורים - אבל שם יש גם חברה מסודרת מאחורי הרכב, וזה הבדל רציני מאוד.

פורסם

אני ממליץ באופן כללי לאנשים מהסוג שלך (שאינם בקיאים בעולם הרכב) לקנות ממקומות מוסדיים ומסודרים - חברות ליסינג, מגרשי טרייד אין מוכרים וגדולים (אוטו דיל, טרייד מוביל). גם שם יש קומבינות וסיפורים - אבל שם יש גם חברה מסודרת מאחורי הרכב, וזה הבדל רציני מאוד.

אני בעתיד הקרוב אחרי שהרכב שלי יגיע אעלה פוסט לגבי היושרה של חברת ליסינג שאני רכשתי ממנה, בלשון המעטה הם לא כ''כ רחוקים מסוחר רכב והשקיפות שם לא בשמיים. בחוזה רשום שקנית את הרכב כמו שהוא ולא משנה אם בדקת או לא וכו' לא תוכל לבוא אליהם בטענות.

Sent from my MX5 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אני רק לא מבין ‚ אין יכול ליהיות שסוחרי רכב כמו אורן ממן או הסוחר הזה ‚ שיש נגדם מלא תלונות ‚ איך לא מבטלים להם את רישיון הסוחר ? איך הם לא מאחורי סורג ובריח שהם מוכרים גם ריכבי טוטאל לוס ?

איפה כל המערכת האמונה על הסוחרים ?

פורסם
אני בעתיד הקרוב אחרי שהרכב שלי יגיע אעלה פוסט לגבי היושרה של חברת ליסינג שאני רכשתי ממנה, בלשון המעטה הם לא כ''כ רחוקים מסוחר רכב והשקיפות שם לא בשמיים. בחוזה רשום שקנית את הרכב כמו שהוא ולא משנה אם בדקת או לא וכו' לא תוכל לבוא אליהם בטענות.

Sent from my MX5 using Tapatalk

החוויות שלי תמיד היו חיוביות, אבל זה בגלל שתמיד דאגתי לבדוק בפדנטיות יתרה את הרכבים שקניתי עבורי ועבור אחרים מסוחרים כאלה. הפראנויה שלי שיחקה בהחלט לטובתי בעניין - תמיד קניתי רכבים איכותיים, נטולי תאונות ועם מכניקה תקינה.

היה לי תאקל עם לנצ'יה אפסילון שרצה לרכוש חבר מאלדן, שהתגלתה כרכב אחרי תאונה והוצגה כרכב נטול תאונות - זה בהחלט היה מאכזב אבל הסתיים בפשרה טובה, עם אפסילון אחרת, נטולת תאונות, במחיר מעולה.

פורסם

כל סוחר רכב חייב תיק במע"מ אחרת לא יקבל תו סוחר שמאפשר לו לקנות מכוניות מבלי להוסיף יד לרישיון.

אם המכונית טובה, מצאה חן בעינייך והתאים לך המחיר, למה זה אמור לעניין אותך בכמה קנה אותה ?

ומה אכפת לך אם הוא סוחר מכוניות, ליצן בקרקס או זונה ממין זכר ?

אתה קונה מכונית, לא את המוכר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

כי לאדם לא מנוסה יש חשש מעקיצה יותר רצינית מאשר הסתרת מידע שמדובר בסוחר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

טוב אז היום הוחזרו לי מלוא המקדמה 1000 ש"ח וכן אותה מלי קנתה ממני את הבדיקה של הרכב תמורת 500 ש"ח. תודה לכולם על העצות והתמיכה! :-)

פורסם

כל הכבוד על הנחישות!

אני יכול להודות לפני כמה שנים השארתי כמה מאות שקלים אצל סוחר נבלה מתחזה שגם עובד במגרש מכוניות.

לטובה אציין שאת אחד הרכבים קניתי מסוחר שהזדהה כך מהתחלה.

פורסם

טוב לשמוע שהסתדר לך העניין הזה.

תגידו מה ההבדל בין סוחר לבין מגרש מכוניות ולמה הם כולם מנסים להמנע מהם והם מתחזים למוכרים רגילים ?

אני פשוט מתכוון לרכוש גם רכב יד שניה ומפחד ליפול על סוחר כי הרכב הראשון שלי היה חדש ולא היה לי את הבעיות האלו.

פורסם

התפיסה הרווחת בארץ (מוטעית,מיושנת ואידיוטית ככל שתהיה) היא ש"רכב טוב אפשר למכור לבד בקלות". אז אם כך, "למה לתת לסוחר להרוויח" ואז, "רק מכוניות שחוטות מגיעות למגרשים/סוחרים".

את הקונספציות שבמרכאות הרוויחו "סוחרי המדרכה" ביושר. הם קנו מכוניות שחוטות ברבע מחיר ומכרו אותן תוך מצג שווא במחיר גבוה.

אותו דבר לגבי מגרשי רכב פרטיים שפעלו בעבר (חפש את המערכון הנפלא של הגששים "מגרש השדים". זה לא מהיום, הסטיגמה הזו :-P).

בחו"ל לעומת זאת, הפנייה לדילרים מקובלת, והשוק מוסדר.

גם בארץ נעשו כמה נסינות לייצר שוק שקוף והוגן (סוויץ' ומה שקורה היום ברוב חברות הליסינג וההשכרה הגדולות, ובמגרשי הטרייד של היבואנים).

אבל גם הרכבים השחוטים שמגיעים לנ"ל רוצים בית מאמץ, וכאן חוזרים אותם סוחרי מדרכה ומגרשי גיהנום לסיפור.

מי שמפרסם עצמו כסוחר/בעל מגרש, נותן טופס גילוי נאות והזדמנות אמיתית לבדוק את הרכב בצורה טובה ואמיתית- אין שום מניעה לרכוש ממנו.

כמובן שהוא מרוויח מהעסקה, ואם היית "תופס" את הרכב לפני שהגיע אליו היית חוסך כמה שקלים, אבל לסוחר הוגן ומסודר יש גם יתרונות כמו זמינות של רכבים לבחירה, עזרה בקבלת מימון, והאחריות למצב המשפטי והמכאני של הרכב הנובעת מטופס גילוי נאות שהוא חתום עליו, ומוכר פרטי לא מחוייב אליו.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...