Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לפני שבוע מרחתי על הרכב Menzerna Power Lock, ורציתי לדעת אם בריסוס של Optimum Instant Detailer אני יכול להוריד את שכבת ההגנה של ה- PL ?

בכלל, האם מומלץ לרסס משהו אחרי שמיישמים PL על הרכב ?

תודה.

פורסם

לא מזיק, דוקא מומלץ ליישם פעם בשבוע אחרי השטיפה.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

בד"כ שמורחים חומר כלשהו על ווקס / אוטם הוא משנה את התנהגות החומר שמתחתיו מה שבמקרה הזה - האוטם.

סביר להניח שהזרימה של המים על הפח תשתנה מעט, כנ"ל הבידינג.

אצלי זה קרה לא מעט פעמים לאחר יישום V07 על האוטם/ווקס פוסו, שינה לגמרי את התנהגות המים ולאחר כשבוע שבועיים לא היו סימנים של הווקס על הפח, אבל זה לא אומר שהוא לא שם.

באופטימום הנ"ל אני משתמש לרוב בקיץ, הוא משאיר מראה טוב על הרכב ולא משאיר סימנים, בד"כ אני כל שבוע שבועיים מקנח באיזה ריסוס + ווקס פעם בחודשיים +-.

בחורף סיפור אחר, שם ווקס חזק יותר וזהו.

Opel Adam S 2017

פורסם

כל מה שהבחור מעליי רשם, אמת.

אם אתה מחפש דיטיילר שיגביר את התנהגות המים, לך על bsd.

את הדיטיילר של אופטימום תשמור למקרים של טביעות אצבע מעיקות וכו׳ (למרות שאם יש לך onr, מן הסתם יותר cost effective).

קח בחשבון ש״יכולות הניקוי״ של הסונקס כמעט ולא קיימות.

דיטיילרים למינהם אכן יכולים להרוס את התנהגות המים, אך לאחר שטיפה טובה ההתנהגות המקורית חוזרת.

ברב המקרים, כשהאוטם ייושם לאחרונה.

כשהאוטם כבר עייף, כמו שליאב רשם, לעיתים ההתנהגות לא תחזור.

אישית? לא הייתי מיישם מעל המנזרנה דבר, המוצר ידוע ביכולות sheeting, שיטוח של המים, שבשטיפה, הנ״ל מאוד עוזר בשלב הייבוש.

"יאללה בירי".

פורסם

איך אנחנו אוהבים BSD יא אללה.

אחת מהתערובות שמהלתי היא יחס של 70/30 לטובת האינסטנט + BSD שאני משתמש לפי חשק, בהחלט מחזיק הרבה יותר זמן מאשר QD רגיל או רק אינסטנט לבדו, היה בידינג לאחר יותר מחודשיים שלא נשטף באובך.

אפשר להשתמש גם ב last touch, מהנסיון האחרון שלי איתו הוא דווקא אחלה מוצר לשימוש אחרי שטיפה וזול מאוד, אם אתה גר באיזור ראשלצ אתה מוזמן לקפוץ לקחת לנסות.

Opel Adam S 2017

פורסם

שמתי לב שיישום קוויק דיטיילר אחרי השטיפה הולך יותר טוב עם מטלית של סיבים קצרים, זה נכון?

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

אין לי מושג למה, יש לי לא מעט כאלו עם סיבים ארוכים אבל בכל פעם הירוקה של הקוריאני (וכאלו עם סיבים קצרים דומים) אכן מנצחת.

Opel Adam S 2017

פורסם

דווקא אל תוותר על תוספת של bsd מעל מנזרנה. זה מוכיח את עצמו בתור שילוב ניפלא תקופה ארוכה.

ולא רק מבחינת מראה - אלא גם מבחינת עמידות של מנזרנה.

פורסם
תודה על ההמלצות :)

אני חושב שאני אותר על הדיטיילר ואשתמש ב-ONR ירוק.

טעות, הסונקס עדיף.

אם נשאר לך מהירוק ואתה מעוניין לסיים אותו אז אני מבין ואפשרי, אבל לאחר מכן כדאי ועדיף לעבור לדיטיילר טוב יותר.ה ONR הירוק לא כזה משהו

Opel Adam S 2017

פורסם

בכלל לא אותו מוצר. דווקא אופטימום יושב פחות טוב מעל מנזרנה לניסיוני.

גם מעל פוסו לא אהבתי במיוחד.

נראה יותר חומר ניקוי מאשר תכשיר שאמור להשאיר גלוס מעל הצבע.

• תוכן חדש...