Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שלשגרירים אין מיסים על הרכבים שהם קונים פה ולכן אם תרצה לקנות מהם את הרכב הם ימכרולך אותו במכיר שהוא עולה בארה"ב + מיסים ושאר הדברים שקשורים בהבאת רכב ארצה מחו"ל.

בקיצור לא שווה להתעסק.

חפש בלוחות כל מיני רכבים או שתסתכל בפורום אספנות יש שם שירשור של מציאות אני בטוח שבסופו של דבר תמצא את מבוקשך.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה לא להתקרב? בהחלט להתקרב, יופי של אוטו, רק כך בחשבון שמציאה בזול זה לא יהיה ואלה רכבים יקרים,זה הכל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

פורד אקספלורר דווקא ניתן להשיג. יום חמישי ראיתי אקספלורר בצבע בורדו באזור ת"א למכירה, מספר עם סיומת 28....

פורסם

כאמור אקספלורר מודל 96 לא יהיה קשה למצוא למכירה ואף המחיר שלו סביר.

בדוק בלוח ידיעות אמור[ים] ליהיות שם כמה למכירה...

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

יכולת שטח מאוד גבולית, לא מתאים לשטח טכני בכלל עקב זוויות מרכב נמוכות מאוד, מרוח גחון קטן.

יכול לנוע איכשהו בדיונית למרות המשקל הרב, בגלל המנוע הגדול יחסית..

פורסם

ויש לי שאלה נוספת.למה היוקן כל כך יקר??יש אחד בפוקוס שנת 94 נראה ממש טוב ומשופר אבל ב 128 אלף!!!!איך זה יכול להיות?

• תוכן חדש...