Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

הגיע הזמן להחליף את האוטו שלי.אני מחפש משהו אמריקאי לא חייב להיות נדיר.אני מחפש משהו כמו:

דודג' דוראנגו - dodge durango

פורד אקסלפלור - for explorer (שנת 97+)

פורד אקספדישן - ford expedition

שברולט\ג'י אמ סי יוקו - chevy/gmc yukon

שברולט טאהו - chevy tahoe

או כל דבר אחר.הדרישות הם שנת 96+ ואמריקאי.חיפשתי כבר בכמה לוחות ולא מצאתי כלום.למישהו פה יש משהו כזה למכירה או מכיר מישהו או ראה באיזה מקום רכבים כאלה?או יש באיזה לוח?

תודה רבה לעוזרים.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בלוח פוקוס יש יוקון 94 שנראה חדש וגם TAHO 95... בהצלחה...

הכותרת גרמה לי לחשוב שמישהו מחפש סקאוט או משהו בסיגנון...

haters will hate

פורסם

שגרירות קנדה בת"א מחזיקה בשני דודג' דוראנגו - נסה לבדוק אם הם מעוניינים למכור.

"הצלחה פירושה לעבוד בחריצות שמונה שעות ביום, עד שתקבל קידום ותוכל לעבוד שתיים-עשרה שעות ביום." (רוברט פרוסט)

פורסם

אני לא מבין..אתה מחפש משהו יחסית חדש[אקסקירשין-שאגב נסעתי באחד עשרות פעמים]

או משהו ישן יותר?[יוקון טאהו וכו'...]

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

טוב בדקתי בפוקוס ואין שם משהו שאני אוהב.בקשר לפורד מבאר שבע זה ממש חבל שהוא לא למכירה.בקשר לשגרירות הקנדית.איך אפשר לקנות מהם רכב?בתור אזרח ישראלי אני יכול?או שזה רק לשגרירויות אחרות?

• תוכן חדש...