Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מניח שיש פה לא מעט חברי פורום שמבחירה, או שלא מבחירה, אחראים על הקניות השבועיות בסופר.

לאחרונה אני מנסה למצוא פתרון לשאלה - מהי הדרך הטובה ביותר לשאת את הקניות מהרכב לבית.

בהנחה שאני חונה בסמיכות יחסית לבניין בו אני גר ובבניין קיימת מעלית.

לסחוב שקיות ניילון למעלה בנגלה אחת זה מתיש על גבול הבלתי אפשרי.

ראיתי כמה פתרונות כמו עגלת קניות מתקפלת שאפשר לשים ברכב או לחילופין כל מיני תיקי קניות גדולים שאפשר לקחת ביד.

למישהו יש רעיון טוב לבעיה? (שאני בטוח שהיא נפוצה יחסית)

במידה ונתקלתם במוצר מדהים שפותר את הבעיה אשמח לקבל קישור לקנייה.

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שופרסל אונליין כבר 3 שנים

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בבניינים מסויימים ראיתי שהדיירים מארגנים עגלת סופר שחונה בלובי לטובת הכלל, כל מי שחוזר מקניות, מוציא את הקניות מהבגאז' לעגלה, עולה איתה לבית, פורק את הקניות ומוריד את הגלה חזרה ללובי.

לדעתי זאת השיטה הכי מוצלחת במידה וזה אפשרי.

פורסם
בבניינים מסויימים ראיתי שהדיירים מארגנים עגלת סופר שחונה בלובי לטובת הכלל, כל מי שחוזר מקניות, מוציא את הקניות מהבגאז' לעגלה, עולה איתה לבית, פורק את הקניות ומוריד את הגלה חזרה ללובי.

לדעתי זאת השיטה הכי מוצלחת במידה וזה אפשרי.

ככה זה עובד אצלנו בבניין, אחלה של דבר. לא רוצה לדעת מה היה קורה אם היינו צריכים להעמיס את הקניות באופן עצמאי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

כמה נפשות אתם?

אצלנו אשתי עושה את הקניות ואני מגיע לאסוף אותה

מהקניות,ותמיד בזמן שהבת בבית ככה שאנו מתארגנים 3

להעלות את המצרכים במכה אחת.

אצלנו יש מדרגות (מדורג) גם מחוץ לבית וגם בתוך אז עגלה

לא תסייע.

קניה און ליין משתלמת אבל מעולם לא ביצענו,היתרון שזה מגיע עד הבית,

וחוסך דלק וכו',

עוד יתרון זה שאין פיתויים בחנות ובאמת קונים מה שנדרש.

המחיר אצלנו כ 30 ש''ח.

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

As a man does all in one, like a boss

עדיף מאשר כל הטרטורים הלוך וחזור, בין אם זה בבית להיכנס לשביל פנימי ומשם להכניס הביתה ובין אם זה אמא של חברה שלי 3 קומות ללא מעלית שהחניה לא ממש ליד הכניסה.

נכון שזה מאוד כבד אבל למזלי המבנה גוף שלי לא קטן.

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

פורסם

לי באוטו (בבגאז') יש שקיות רב-פעמיות גדולות, שכמה שקיות נכנסות אליהן. את רובן אפשר לשים על הכתף, כמו תיק צד, ואז את השאר להחזיק בידיים (שקיות עם רצועות קצרות יותר). אגב, שמתי גם שתיים או שלוש שקיות שומרות חום (מבודדות כאלה), ואני שם את דברי החלב ו/או מוצרים קפואים בשקיות הללו. ממליץ :-)

פורסם

כאשר האשה חוזרת מהסופר מגייסים כל זכר שנמצא בבית (כלומר אותי, אבל לפעמים גם חלק מהבנים) לסחיבה. יש בכניסה לבית ירידה של 25 מדרגות, כך שעגלה אינה פתרון.

בגלל פיצול קניות זה קורה לפחות 2-3 פעמים בשבוע.

כבר שנים אני מנסה לשכנע את אשתי להשתמש בכמה שקיות תרמיות שמונחות בבגאג' ברכב שלה - לא מצליח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הדיירים "מארגנים" עגלת סופר - מעניין אם גם פה צריך להכניס 5 שקלים. שהדיירים בבניין ליד לא "יארגנו" לכם את העגלה ש"ארגנתם" מהסופר

:)

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

• תוכן חדש...