Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגני רוח לרכב - מוסיף לדעתכם?

שימו לב! השרשור הזה בן 3047 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

האם לדעתכם זה מוסיף לרכב?

למה זה בעצם טוב?

והאם זה מגביר את הרעש רוח?

הבנתי שיש שני סוגים, אחד שמתלבש ונכנס פנימה ואחד שמודבק.

תודה לעוזרים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה מוסיף מעט רעש בנסיע בינעירונית במהירות גבוהה יחסית.

מוסיף כן, הכי יפה זה מגנים בהשחלה אך המחיר שלהם גבוהה משמעותית(אם אתה יכול למצוא מגנים בהדבקה בערך ב200-300 משהוא איכותי ויפה, בהשחלה זה מתחיל בדרך כלל ב450)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

עניין של טעם.

זה טוב בעיקר למעשנים בחורף.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי מגנים בהלבשה, אחלה דבר לא גורם לרעשים, וכמו שאמרו אפשר לפתוח קצת חלון בגשם, נראה טוב וגם מגן נגד רוח.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למי שמגן רוח לא מרעיש, כנראה שלא עבר אף פעם מהירות מעל 90 קמ"ש. יש לי מגנים בהשחלה של Team Heko ולמרות שגם אני אוהב את המראה, חייב להודות שזה ממש מציק. לא רק הרעש בעייתי, גם מגביל מעט את שדה הראיה צמוד לקורה שליד הנהג למרות שכמעט שקוף.

IMG_20160604_121221.jpg

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דוד אכן זה מעצבן(רעשי שריקה למינהם) יש גם מגנים בצבע אפור שקוף שהם מעט יותר נוחים. אבל בגדול זה מאפשר לעשן באוטו או לפתוח חלון לאיזה 10 ס"מ בזמן גשם בלי להרגיש שאתה עומד מתחת לממטרה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה הכי שקוף שיש וזה מגביל.

אני לא מעשן באוטו. למעשה אני לא פותח חלונות בכלל.

למעשה קניתי רק "ליופי" והשימוש היחיד זה אכן בגשם בכניסה לחניונים :)

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

וואלה הצלחתם להפתיע, הייתי בטוח שיש תמימות דעים מוחלטת שהמגיני רוח האלו מכערים את הרכב והסיבה היחידה להתקין אותם היא פונקציונלית... (אני לא ציני)

בשני הרכבים שלי, המהנדסים איטלקים - קרי, עוסקים בעיצוב ולא בשימושיות. לכן כל פעם שמפעילים מי וישרים חלק מהם מגיע לחלון הנהג, ואם החלון פתוח אז לידי הנהג.

שקלתי מס' פעמים לשים מגיני רוח רק בשביל למנוע את התופעה, אבל זה יותר מדי מפריע לי מבחינה אסתטית.

כהערת צד שלדבר בפורום דיטיילינג עם עישון ברכב זה כמו לדבר בפורום חרדים על צ'יזבורגר עם בייקון. גוועלד!

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Monster 1200

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

oryo תתפלא או שלא אבל גם אצלי ברכב הגרמני/בריטי בעת הפעלת ווישרים גם הפנים חוטף במקצת

*הערה לא קשורה לנושא אלא לחולי דיטיילינג, אתמול הקפצתי מישהי ברכב, פתאום היא החליטה לאכול בתוך הרכב!!! נתתי לה שתי אופציות או שאני מוריד אותה באמצע הכביש ותאכל בחוץ או להשאיר את האוכל בתיק חחחח

עריכה אחרונה על ידי SportsCar

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

הווישר מעיף את המים לחלון או המתז? אם זה מהמתז אז פשוט מכוונים אותו עם סיכה.

אם זה הווישר שמעיף את המים לחלון, מדובר בבעיה חמורה מאד בהנדסת אנוש. אני מאמין שאם בעתיד הקרוב לא יוציאו ריקול לתקן את זה אנחנו עוד נשמע באתרי החדשות על פרשת ווישרגייט.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה מכוער !!

הסיבה היחידה להתקין היא לקבל יכולת לפתוח 5-8 ס"מ חלון בגשם, בלי שיכנסו מיים.

מתאים למעשנים . לא רואה שום סיבה אחרת (יופי ??? פחחחח) .

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא המתז. מבנה השמשה גורם לכך ששאריות מים יתנקזו אל החלון. אם אני בעמידה זה לא קורה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Monster 1200

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3047 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...