Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אם אתה בעמידה וזה לא קורה, זה לא מבנה החלון זה הרוח שדוחף את זה. גם אם תשים מים על המכסה מנוע ותיסע ישר זה יעוף לך אחורה.

אני חושב שאולי הפעם המהנדסים האיטלקים לא אשמים, אלא הפיזיקה. כי לי אין רכב איטלקי וזה קורה בכל רכב שניסיתי עד עכשיו.

למי שאמר שהם מפריעים לו לשדה הראיה - לי היו ברכב שקופים בהלבשה - ולא הייתה בעיה. הגיע עם הרכב - בחיים לא הייתי מתקין לבד.

אוריו - מסכים איתך שזה די מכוער. האלו בהדבקה בד"כ מאוד מכוערים. האלו בהלבשה סתם מכוערים.

פורסם

תלוי איזה רכבים. יש רכבים שהמגנים בהדבקה יושבים יפה ויש פחות. אצלי בקורולה האחוריים מכוערים והקדמיים יושבים יפה. האמת שלא יודע את הסוג שלהם אבל אני כן יודע שאת העבודה בחורף הם לא ממש עשו אבל הם מודבקים מנומבמר דצמבר 2012 שהבלאי היחיד שלהם היה בגלל גרניק וידיים ששברו אותם מן הסתם גם בגלל היחלשות הפלסטיק. אני מניח שמגנים תוצרת קוריאה או טיוואן עמידים יותר מהסינים.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם
אז אם אתה בעמידה וזה לא קורה, זה לא מבנה החלון זה הרוח שדוחף את זה. גם אם תשים מים על המכסה מנוע ותיסע ישר זה יעוף לך אחורה.

אני חושב שאולי הפעם המהנדסים האיטלקים לא אשמים, אלא הפיזיקה. כי לי אין רכב איטלקי וזה קורה בכל רכב שניסיתי עד עכשיו.

לי זה לא קרה בכל רכב שניסיתי עד היום, להיפך - מלבד צמד הרכבים שלי לא קופצת לי דוגמא לראש לרכב אחר בו חוויתי את זה... שים לב גם שאני לא מדבר על כמה טיפות אלא על כמות גדולה יותר.

בכל אופן הפיזיקה היא זו שדוחפת את המים, ההנדסה היא זו שאמורה להתמודד עם כך - זה יכול להיות ע"י תיעול שאריות הנוזל למקומות אחרים, יכול להיות ע"י barrier (תעיף מבט על לאון צורה קודמת אם אתה רוצה דוגמא), ואני בטוח שישנם פתרונות נוספים.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פעם היתה לי אופל אסטרה, היו שם מעין מרזבים משני צידי השמשה הקדמית שמנעו מזה לקרות.

ברכב הנוכחי זה עף עלי.

שוקל לשלוח מכתב ליצרן בצירוף קובץ אקסל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כן ליופי. מי שנראה לו מכוער יכול להסתובב 180 מעלות (פחחח.. ). גם אופנועים אני אוהב עם פיירינג מלא ולא נייקד או קאסטום. חי עם זה מעולה למעלה מ-40 שנה.

Nakamichi, כתבתי שמה שיש לי זה הכי שקוף שיש. גם השקופים הם מושחרים מעט ובשעות החושך לנסות להסתכל דרך המגן ולחפש אם איזה ילד במעבר חציה זה כמו לנהוג עם משקפי שמש בלילה.

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם (נערך)
למי שמגן רוח לא מרעיש, כנראה שלא עבר אף פעם מהירות מעל 90 קמ"ש. יש לי מגנים בהשחלה של Team Heko ולמרות שגם אני אוהב את המראה, חייב להודות שזה ממש מציק. לא רק הרעש בעייתי, גם מגביל מעט את שדה הראיה צמוד לקורה שליד הנהג למרות שכמעט שקוף.

[ATTACH=CONFIG]462977[/ATTACH]

יש לי של אותה חברה ובשיא הרצינות אני לא שומע רעשים שהם גורמים, גם נראה שאצלי הם יותר "בתוך" החלון.

וכן אני עובר את ה90 קמ"ש וגם השמיעה שלי בסדר גמור.

מה שכן בקשר לשדה ראיה אתה צודק.

עריכה אחרונה על ידי non22

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

• תוכן חדש...