Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סקודה סופרב אלגנס 2009

והאוטו שותה שמן בכמות מפגרת בערך על כל 500 קילומטר אני מוסיף ליטר וחצי עד 2 ליטר וחצי שמן שאת הכמות הזאת אני אמור להוסיף רק ב 10 אלף 15 אלף קילומטר (ככה אמרו במוסך מורשה)

ולפעמים שאני לוחץ יוצא מלא עשן מהאגזוז

עכשיו השאלה אם מישהו פה מכיר את הבעיה כי הבנתי שזה בעיה כמעת בכל המנועים שלהם בשנים האלה ומה אני עושה עם זה

במוסך מורשה אמרו צריך שיפוץ מנוע שעולה 17 אלף ואמרו שהיצרן משתתף 50% על החלקים אז זה יצא לי בערך 10 וחצי

מה אתם ממליצים לעשות? ובבקשה רק למי שמבין

• ספונסר פורום
פורסם

רון הוא מוסך מתמחה ברכבי Vag לטעמי מקצועי הרבה יוצר מכל מוסך מורשה צ'מפיון שאני מכיר, כדאי להתקשר ולשאול אותו לגבי משך האחריות שהוא מעניק.

אורן

פורסם
רון הוא מוסך מתמחה ברכבי Vag לטעמי מקצועי הרבה יוצר מכל מוסך מורשה צ'מפיון שאני מכיר, כדאי להתקשר ולשאול אותו לגבי משך האחריות שהוא מעניק.

אורן

אתה יכול להביא לי מספר ?

• ספונסר פורום
פורסם
אורן, יום שישי היום. יש לך זמן לפורום ?. לך תשגיח על העובדים. :lol:

לשמחתי, העובדים משגיחים עלי (-:

לפותח השירשור, לחץ כאן -מוסך רון

אורן

• תוכן חדש...