Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כלי חשמל לבית

lahav28
שימו לב! השרשור הזה בן 3043 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום חברים,

מחפש המלצות על כלי חשמל לבית:

מכונת כביסה, מדיח, תנור, כיריים ומקרר.

בגדול אנו מעוניינים בתוצרת של בוש כי הבנתי שהם טובים מאוד, אבל אם ידוע אחרת אשמח לשמוע.

מחפש בטווחי מחיר סבירים (כלומר, לא יקר בטירוף, אך גם לא הכי זול).

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לי המלצות ספציפיות (בגדול כי אני לא רוצה לפתוח פה על מוצרי החשמל שלי...) אבל אל תצא מנקודת הנחה ש Bosch הם טובים.

כל המוצרים הלבנים של Bosch, כולל מקררים, אשר משווקים בארץ הינם מתוצרת טורקית, ונאמרו עליהם הרבה דברים, רובם לא חיוביים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה לא נכון לגמרי שהכל מיוצר בטורקיה, לי יש מכונת כביסה 7 קילו של בוש. תת הדגם הכי זול מיוצר בטורקיה, אחריו פולין ובסוף ספרד. ה8 קילו מיוצר באמת בגרמניה. אני אישית ממליץ על הבוש שיש לי שמיוצרת בספרד, טפו כפול 3 לא עושה בעיות כבר כמעט 4 שנים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עזוב את השטות הזו של "איפה מיוצר", לא תצא מזה.

הנה מוצרים אמינים מניסיוני עם תמורה טובה לכסף, חלקם עם חברות שנחשבות יקרות אבל ניתן למצא גם מחירים סבירים

מקרר-בלומברג/בקו/lg/שארפ

מכונת כביסה- lg הנעה ישירה

מייבש- lg/סימנס עם קונדסטור

מדיח- סימנס

כיריים- אינדוקציה תלת פאזי סימנס

תנור-סימנס/מילה

מיקרוגל-קריסטל/שארפ

שואב-מילה "פשוט" עם שקיות

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדיוק לפני רכישה של תנור פירולטי.

יש של בוש ויש סימנס,כמעט אותם המחירים,שניהם מיוצרים בגרמניה,מה לבחור?

אותו התנור :)

כיתוב אחר בלבד

Sent from my Note 5 using Tapatalk

קובי

:-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שקובי ציין, זה אותו התנור בדיוק, השוני הוא בעיצוב או באלמנטים חיצוניים כגון לחצני מגע או כפתור מכני וכו'. אם המחיר דומה תבחר את התנור עם העיצוב היפה בעינך או בעיני הבוסית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נסיתי לעשות חישוב של כדאיות רכישת מכונת כביסה חסכונית במים (6 ליטר מים לכביסה) מול רגילה (12 ליטר מים לכביסה). נניח שאני עושה 3 כביסות בשבוע, זה אומר 156 בשנה, כפול ההפרש של 6 ליטר מים לכביסה יוצא 936 ליטר מים בשנה הפרש בין שתי המכונות. מחיר של 1 מ"ק מים הוא בערך 12.4 ש"ח בתעריך הגבוה כיום, כאשר 1 מ"ק מים שווה ערך ל- 1,000 ליטר. מכך, ההפרש בהוצאה השנתית על מים בין שתי המכונות הוא סה"כ 12 שקל? נשמע הגיוני או שיש לי טעות כלשהי? כי זה אומר שאין שום היגיון להשקיע אפילו 100 ש"ח נוספים במכונה חסכונית...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מיתעלק על השירשור אם אפשר :-).

גם אני מחפש תנור שיחליף תנור סופר דופרדיגיטלי מיתקדם לזמנו(שנת 2000) של סאוטר, גם הוא היה פירולטי והאמת זה תרנגולת מטילה ביצים ליצרן מבחינת עמידות התנור בהמשך השנים- אצלינו רק גרם לחלודה בכל פינה.

מה הבעיה מבחינת איכות האפייה של תנור פשוט של קונסטרוקטה(משפחת בוש/סימנס) הזה שכרגע נימכר ב1100 לעומת 1500 בחנויות?

http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=11468

כל עוד יש את התוכניות שצריך, והעיצוב לא ממש חשוב, האם התנור הזה יכול לאפות כמו שצריך?

כי אני בדעה שהיום ליקנות משהו סביר בזול ולאחר 3 שנים לפח ולהיתחדש, להבדיל שפעם מוצר יקר היה מחזיק 10 שנים+(הסאוטר עלה 6000 בזמנו).

נ.ב- ממש מעדיף להימנע מדיגיטאלי- הסאוטר מדי פעם היה מחליט על דעת עצמו להידלק ולאפות מתי שבא לו, כן כן SKYNET חי וקיים!.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

מוכר מארז נייר טואלט איכותי בייבוא אישי מחו"ל של Kirkland, מוכן להחלפה על רכב ספורטיבי יד ראשונה, לרציניים בלבד!.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי את התנור הזה של קונסטרוקטה.

לחיוב - הוא עובד טוב. פשוט. מכאני. לברה מוכרת.

לשלילה - אין לו טיימר שמפסיק אותו. אלא רק מצלצל. אין לו מסילות טלסקופיות.

סה״כ מוצר פשוט - עושה את העבודה. יש מצב שהייתי משקיע עוד כמה שקלים בדגם עם טיימר שמכבה את המוצר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מיתעלק על השירשור אם אפשר :-).

גם אני מחפש תנור שיחליף תנור סופר דופרדיגיטלי מיתקדם לזמנו(שנת 2000) של סאוטר, גם הוא היה פירולטי והאמת זה תרנגולת מטילה ביצים ליצרן מבחינת עמידות התנור בהמשך השנים- אצלינו רק גרם לחלודה בכל פינה.

מה הבעיה מבחינת איכות האפייה של תנור פשוט של קונסטרוקטה(משפחת בוש/סימנס) הזה שכרגע נימכר ב1100 לעומת 1500 בחנויות?

http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=11468

כל עוד יש את התוכניות שצריך, והעיצוב לא ממש חשוב, האם התנור הזה יכול לאפות כמו שצריך?

כי אני בדעה שהיום ליקנות משהו סביר בזול ולאחר 3 שנים לפח ולהיתחדש, להבדיל שפעם מוצר יקר היה מחזיק 10 שנים+(הסאוטר עלה 6000 בזמנו).

נ.ב- ממש מעדיף להימנע מדיגיטאלי- הסאוטר מדי פעם היה מחליט על דעת עצמו להידלק ולאפות מתי שבא לו, כן כן SKYNET חי וקיים!.

קרעת אותי לגמרי - אני צוחק וצוחק על "היצור" שמתעורר ואופה לבד.

וכמו שאמרת דיגיטלי פחות אמין זה נכון לעומת מכני

קובי

:-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...