Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריו / סיוויק / מאזדה 3

Daniel83
שימו לב! השרשור הזה בן 3050 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

נתונים:

תקציב עד 65K מיד פרטית

עדיפות ליד 1

מדובר ברכב יחיד למשפחה של זוג + ילד קטן (עגלה, קניות וכו)

ממוצע של 10K ק"מ בשנה (פלוס מינוס)

האופציות שסיננתי כרגע הם:

1- קיה ריו סדאן (2013)

2- מאזדה 3 1.6 (2011-2010)

3- הונדה סיוויק סדאן (2010)

דרישות: קודם כל בטיחות, אמינות וצריכת דלק טובה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מנסיון שלי עם הריו סדאן שנת 2013, צריכת הדלק לא טובה. עד 11ק"מ לליטר בנסיעה משולבת.

חוץ מזה הרכב בסדר גמור. אמין ויש לו תא מטען די מרווח.

מה שכן, אתה משווה סופר מיני (ריו) ל2 משפחתיות.

היתרון של הריו הוא לדעתי השנתון המתקדם יותר והעובדה שאתה יכול להשיג את הרכב בפחות מ60K עם נתונים טובים.

שים לב שאם אתה קונה ריו שהייתה בליסינג אתה לא תקבל אחריות מורחבת ל7 שנים על המנוע והגיר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הקיה ריו היא סופר מיני ובכל מקרה לא ממליץ עליה (בטח שלא בקטע של נוחות) .

אולי אם תעשה השוואה עם סיד או פורטה .

בין הונדה למזדה לך על אקזמפלר שמור ,נהג על שתיהן והחלט.

בברכה

מוטי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עדיף את ההונדה , המאזדה עגלה.

מצאתי את המושב בריו דיי נוח , אבל היא מתרסקת על שיבושים.

מתרסקת ואיך .

והמושב ?! ללא תמיכת גב תחתון (אפילו בלגאסי 1991 הייתה תמיכה עם כוונון)

בברכה

מוטי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ההונדה לדעתי תהיה המתאימה ביותר.

המאזדה גם בסדר ואם תמצא פרט שמור לא תסבול.

ממליץ לך לנהוג במאזדה בעיר וקצת מחוצה לה, לדעתי היא לא מאוד נוחה לנסיעות ארוכות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסיוויק אחת המשפחתומטיות שנהנתי לנהוג עליה, רכב די מרווח, בגאז' מספק בהחלט, עם אתה לוקח את הדגם המפואר, דברים נחמדים שלא קיימים בדגם הפשוט LS, כמו בקרת שיוט, שליטה מההגה, פנסי ערפל, סאן רוף, קסנון מקורי. בהחלט אופציה טובה למשפחה, גם התנהגות כביש טובה, בקשר למאזדה, השוק מוצף ברכבים צריך להתאמץ בשביל למצוא רכב טוב, השוק מפוצץ. הקיה ריו רכב לא רע, אבל עדין היפניות עדיפות!

BESTRONG BEbeautiful BEYOU

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני גם חושב שהקיה ריו הכי אמינה ומרווחת, ואני לא חושב שהיא משעממת במראה כמו שאמרו פה, אבל אני חושב שהכין נכון יהיה מבחינתכם לעשות נסיעת מבחן על כל אחד מהדגמים, לכל אחד נוח משהו אחר ברכב אחד אוהב רכב גבוה אחד אוהב רכב נמוך כל אחד והטעם והתחושה שלו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בהחלט ההונדה

אני מכרתי את שלי 2009 לפני כחודש וחצי דגם EX הכי מפואר עם 48 אלף ק"מ

בטווח מחירים הזה תוכל למצוא אחת שנת 2009-2010. אבל תבחר אך ורק את ה EX

לא שום דגם אחר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הריו האוטומטית הייתי מוריד ראשונה - הייתה לי את הידנית והיא רכב מעולה! מושב מאוד נוח,יחסית מרווחת וזריזה יחסית בגירסא הידנית אבל לא רכב משפחתי והגיר האוטומטי שלה דיי בזבזני בדלק ואין זכר לזריזות של הידני.

לגבי הסיוויק והמאזדה 3 מאותן שנים - יצא לי לנהוג על שתיהן.

אין שום סיבה בעולם לדעתי להעדיף סיוויק על מאזדה 3 הרכב עם הגה מאוד כבד(וזה ממש לא מתאים לכולם) ולא מציג שום יכולת מיוחדת ביחס למאזדה(רק סמל סטטוס שלדעתי לא מיצג כלום).

לשלם עליו כ"כ יותר מאשר המאזדה? לא מוצא שום סיבה לעשות זאת.

Mazda 3 touring 5 doors 2.0 6MT 2014 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סיוויק עדיפה משמעותית ממאזדה 3 וזה בולט בעיקר בביצועים. מאזדה 3 בשנתונים 2009-2011 עגלה במיוחד. ההאצה של המאזדה ארוכה משל הסיוויק ביותר מ-2 שניות... זה משמעותי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3050 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...