Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יודע, מכיר עוד מימי הפיאט אך לא מעוניין לזנק בעלייה כפי שאתה מציע אלא עם בלם היד - יותר נוח לי. כל אחד והבחירות שלו...

• תגובות 145
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ודבר שחסר - תוסיף ICONS לתחנות ברדיו 8)

אם אתה במרכז אפשר להפגש ולתת לך לטעון מכרטיס SD שיש לי עליו את כל התחנות

קובי

:-)

פורסם

היי קובי, עניתי למעלה על השאלה הזו - בדקתי איתו האם היו תיקוני צבע ופחחות שנעשו לפני שהרכב הגיע אלי, אך התברר שלא - ומאז הוא נשאר ברכב (פרט לכך הוא קטן ולא תופס מקום).

בנוגע לאייקונים במידה ואהיה במרכז אצור עמך קשר, כרגע לא מתוכננת נסיעה לשם עם הפולו אלא עם הפאביה (טיפול 100 אלף אצל רון). תודה בכל מקרה!

פורסם
ודבר שחסר - תוסיף ICONS לתחנות ברדיו 8)

אם אתה במרכז אפשר להפגש ולתת לך לטעון מכרטיס SD שיש לי עליו את כל התחנות

הי,

תוכל לפרסם/לצרף לינק/ לשלוח בפרטי את האיקונים לתחנות?

תודה,

פורסם
עוד תהייה בנוגע למצבר ותא המטען, כמה מקום מצבר כבר אמור לתפוס? אם נשאר 200 ליטר זה אמור להיות וואחד מצבר של 100 ליטר, יש מצב לתמונה של תא המטען?

אגב, למרות שללא ספק מדובר במנוע אימתני ועצום מימדים, בשנת 2001 דחפו מנוע עצום יותר בקליאו ספורט הקטנה יותר ועדיין הצליחו להשאיר את המצבר במקומו הטבעי.

לבקשתך מצ"ב שתי תמונות של תא המטען - אם יש צורך בתמונות נוספות אנא כתוב ואעלה מחר (רק היום צילמתי).

תא המטען של הפולו הרגילה הוא 280 ליטר ובדגם ה- GTI הוא 204 ליטר, כלומר קיצוץ של 76 ליטר לטובת המצבר. דבר נוסף הוא גודל הגלגל החלופי שהנו קטן ממדים לעומת הפולו הרגילה - שם יש גודל מלא. בסוכנות העניין הוסבר מכיוון שאין מקום בגלל המצבר.

עוד דבר ששמתי לב אליו - יש זוג נורות H7 בפנסים הראשיים (נורה אחת לאור גבוה ואחרת לאור נמוך), אולם לא ניתן להחליף את הנורה של האור הנמוך מתוך תא המנוע מכיוון שאין מקום - הכנף מפריעה ויש צורך לפרק את הפנסים החוצה ע"פ ספר הרכב.

אשמח לענות על שאלות נוספות.

לגבי הודעות פרטיות שאתם שולחים - אין לי בעיה לענות שם, אולם חלק מהשאלות שלכם רלוונטיות לכלל הקוראים וחבל.

פורסם (נערך)

אתה יכול לעשות בהן שימוש בדף הזה, אך קח בחשבון שאני חצי כורדי וחצי גרמני - ולא רוסי...

אם התכוונת למגבת, זה כדי שהשטיח לא יתלכלך (אני מאוד פדנט).

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם

הפח אשפה הוא רק לבגז' ויש עוד אחד לסלון הרכב?

את השאלות של הה"פ תעלה לכאן וגם את התשובות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תודה על התמונות.

נראה שהעומק והרוחב סבירים אבל הפגיעה הקשה היא בגובה, בכל אופן עגלה + קניות לא בא בחשבון, עגלה בלבד אולי כן, אבל תלוי בסוג.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
הפח אשפה הוא רק לבגז' ויש עוד אחד לסלון הרכב?

את השאלות של הה"פ תעלה לכאן וגם את התשובות.

פח האשפה היה בתא המטען בעת קבלת הרכב ושם הוא נשאר מאז - אין עוד אחד לסלון הרכב וגם אין לי מקום פיזית למקם אותו.

אז תהיה פדנט עד הסוף

(דוגמא, לא חייב להיות זה ספציפית).

:lol:

הגזימו לגמרי, זה דומה לדפנות בריכת השחיה של השכנים בגינה :)

תודה על התמונות.

נראה שהעומק והרוחב סבירים אבל הפגיעה הקשה היא בגובה, בכל אופן עגלה + קניות לא בא בחשבון, עגלה בלבד אולי כן, אבל תלוי בסוג.

בשמחה.

אכן הפגיעה היא בגובה בלבד, עגלה תיכנס (בדקתי, לא זוכר את הסוג). לגבי קניות הפתרון הוא להסיר את המדף האחורי ובכך להטעין עוד.

אגב, אפרופו ילדים ועגלה - ההזמנה המקורית אותה פתחתי אז היתה על מרכב של 3 דלתות, ולאחר התייעצות בפורום ועם אנשים אחרים ניגשתי יום לאחר מכן, הוספתי 2500 ש"ח ולקחתי את הרכב עם 5 דלתות מתוך ראיה לעתיד: משפחה וילדים (אם כי כרגע אני רווק).

בנוגע לצבע החיצוני - תמיד רציתי את הרכב בצבע כחול מטאלי, אולם אני לא אוהב להתבלט ולכן התפשרתי על היופי ולקחתי בצבע כסף ליסינגי - כדי שלא יסתכלו עלי (מה שעובד חלקית בלבד).

בכוונה תחילה לא בחרתי בלבן משום שלטעמי הוא משעמם מדי ופרט לכך רוב ה- GTI הן לבנות (תקנו אותי אם אני טועה) - רציתי לגוון ועדיין לא להיות בולט.

• תוכן חדש...