Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

התקוונתי שאתה עושה תקורות עם ציפוי, משו בסיגנון הזה(לא במחיר כן XD)

לגבי מה שהוא עשה ברכב,זה מאזדה ספיד, דגם שלא נחת בארץ.

וזה רכב אחר לגמרי לאומת הספיריט וגם עם המדינה שלנו והחוקים תגיע למצב דומה תוך שבוע תורד מהכביש

אבל בהחלט שילוב יפה יש לו

פורסם
התקוונתי שאתה עושה תקורות עם ציפוי, משו בסיגנון הזה(לא במחיר כן XD)

לגבי מה שהוא עשה ברכב,זה מאזדה ספיד, דגם שלא נחת בארץ.

וזה רכב אחר לגמרי לאומת הספיריט וגם עם המדינה שלנו והחוקים תגיע למצב דומה תוך שבוע תורד מהכביש

אבל בהחלט שילוב יפה יש לו

אהה פחות אהבתי דווקא את העניין הזה..

כן אני יודע, אבל המאזדה 3 ספיריט 2009-12 מאוד דומה בצורה, עזוב ביצועי מנוע זה פחות רלוונטי.. השאלה מה עוד אפשר לעשות כדי לתת לרכב מראה יפה ;)

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם
אהה פחות אהבתי דווקא את העניין הזה..

כן אני יודע, אבל המאזדה 3 ספיריט 2009-12 מאוד דומה בצורה, עזוב ביצועי מנוע זה פחות רלוונטי.. השאלה מה עוד אפשר לעשות כדי לתת לרכב מראה יפה ;)

בגדול אין יותר מידי מעבר למה שכבר עשית.

אם אתה רוצה לשחק באש מול החוק, שים קסנונים, תעשה הנמכה(לא לחתוך קפיצים, ועשות החלפה של הבולמים לקצרים יותר ומתאימים), ג'אנט הכי גדול שתוכל להכניס(מותקן כבר 17, אז או שתעשה לו צביעה או שתחלים למשו אגרסיבי,ראיתי גם כאלה ששמים 18), לשים ליף וחצאיות,קליפירים צביעים,תוסיף אלמנתים עם מדבקת קרבון אדומה/שחורה/כסופה/לבנה/ניקלים(כמו מראות ידיות,גריל,פגוש)

בפנים שי מערכת דאבל דין,סאג לא מוגזם ויפה,תאורה מתחת למושבים ומתחת לדש, תאורת סלון לד לבן גוון 6000K, מגני רוח מושחלים

פורסם
בגדול אין יותר מידי מעבר למה שכבר עשית.

אם אתה רוצה לשחק באש מול החוק, שים קסנונים, תעשה הנמכה(לא לחתוך קפיצים, ועשות החלפה של הבולמים לקצרים יותר ומתאימים), ג'אנט הכי גדול שתוכל להכניס(מותקן כבר 17, אז או שתעשה לו צביעה או שתחלים למשו אגרסיבי,ראיתי גם כאלה ששמים 18), לשים ליף וחצאיות,קליפירים צביעים,תוסיף אלמנתים עם מדבקת קרבון אדומה/שחורה/כסופה/לבנה/ניקלים(כמו מראות ידיות,גריל,פגוש)

בפנים שי מערכת דאבל דין,סאג לא מוגזם ויפה,תאורה מתחת למושבים ומתחת לדש, תאורת סלון לד לבן גוון 6000K, מגני רוח מושחלים

היי תודה ענקית על העזרה!!

זו בדיוק השאלה הבאה שרציתי לשאול, איך צובעים ג'אנטים? לאחר שצבעתי קאליפרים הבנתי שאפשר גם ג'אנטים.. יש המלצות?

ולגבי המדבקות קרבון, יש לך תמונות להמחשה להראות לי?

מה זו מערכת דאבל דין? יש לי כבר מולטימדיה עם סאב נחמד ומגבר ..

קישור לתאורה מתחת למושבים? אשמח מאוד לעשות את זה אבל לא יודע איך להתחיל, איפה לקנות ואיך מתקינים ..

תאורת סלון כבר מותקנת באור לבן.

מה הכוונה למגיני רוח מושחלים? יש לי מגיני רוח רגילים ..

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם

ג'אטין או לקנות משו עם צבע מהיצרן או צביע מתאימה בתנור, מגן רוח מושחל הכוונה למגן רוח תואם מקורי, תאורה מתחת לכיסאות צריך רצועת לדים ולמשוך חוט 12 וולט, ידיות תזמין ניקל ישב יפה על אוטו שחור, מדבקות קרבון אתה יכול להזמין מדבקה וגילה ולשים על המראות, בצבע שחור כסוף או אדום שיהיה טוב על שחור

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם
ג'אטין או לקנות משו עם צבע מהיצרן או צביע מתאימה בתנור, מגן רוח מושחל הכוונה למגן רוח תואם מקורי, תאורה מתחת לכיסאות צריך רצועת לדים ולמשוך חוט 12 וולט, ידיות תזמין ניקל ישב יפה על אוטו שחור, מדבקות קרבון אתה יכול להזמין מדבקה וגילה ולשים על המראות, בצבע שחור כסוף או אדום שיהיה טוב על שחור

היי, אשמח קצת לפרטים (סליחה ששיגעתי אותך פשוט אתה עוזר לי המון!!)

איפה אוכל להשיג מגיני רוח כאלו?

החוט 12 וולט לאן מתחבר? כי אני מעדיף שלא יתחבר למצת, ובעינייני חשמל אני פשוט מבין ומתעסק..

ואיזה רצועה לקנות? כמה מטר? איפה קונים?

ידיות ניקל כבר מותקן מלפני שנה, תודה :)

לגבי הקרבון, איפה עוד כדאי לשים? כי מראות אני מעדיף להשאיר מקורי..

ולגבי הג'אנטים - לא כ"כ הבנתי, אז אפשרי לצבוע לבד?

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם

אתה יכול לצבוע באופן עצמי, נתנו לך קישור בשירשור שפתחת,תישם צבע יסוד יעודי ועליו כל צבע אחר שמתאים לג'אנט.

רצועת לדים בדרך כלל אתה יכול לחתוך של 3 לדים תזמין כמה מטרים שאתה רוצה(מומלץ SMD 5050 שהם לדים יותר חזקים או CREE)

מתח תצתרך להוציא חוטים מקופסאת פיוזים או כל מקום אחר שמקבל 12V, אגב אני לא זוכר אם יש לך מנורה בתא כפפות, אם יש אתה יכול למשוך ממנה שזה הכי קרוה לדש ומושבים

פורסם
אתה יכול לצבוע באופן עצמי, נתנו לך קישור בשירשור שפתחת,תישם צבע יסוד יעודי ועליו כל צבע אחר שמתאים לג'אנט.

רצועת לדים בדרך כלל אתה יכול לחתוך של 3 לדים תזמין כמה מטרים שאתה רוצה(מומלץ SMD 5050 שהם לדים יותר חזקים או CREE)

מתח תצתרך להוציא חוטים מקופסאת פיוזים או כל מקום אחר שמקבל 12V, אגב אני לא זוכר אם יש לך מנורה בתא כפפות, אם יש אתה יכול למשוך ממנה שזה הכי קרוה לדש ומושבים

ראיתי את השרשור אבל לצערי הוא ארוך מדי ולא הצלחתי להבין מהעמודים הראשונים כלום.. מעדיף מדריך מפורט אפילו בסרטון ..

לגבי לדים - איך אפשר לחתוך? זה הרי רצועה שלמה ואם אחתוך זה לא יאיר כי לא יעבור חשמל.. וגם בעניין של להתחבר, חשמל וכל זה מעדיף לא להתעסק חחח לא מבין בזה כלום..

* אגב, הקישור ששלחת - לא תקין ..

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם (נערך)

רצועות לדים בדרך כלל יש מקום שאפשר לחתוך ויש נקודות הלחמה(בדרך כלל כל 3 לדים)

טוב לא יודע למה לא עובד מעלי אקספרס חפש מוצר בשם הבא "LED Welcome Scuff Plate Pedal Door Sill For Mazda 3"

עריכה אחרונה על ידי iliahrom
פורסם
רצועות לדים בדרך כלל יש מקום שאפשר לחתוך ויש נקודות הלחמה(בדרך כלל כל 3 לדים)

טוב לא יודע למה לא עובד מעלי אקספרס חפש מוצר בשם הבא "LED Welcome Scuff Plate Pedal Door Sill For Mazda 3"

אהה לזה התכוונת.. חשבתי פס לדים מתחת לרגליים, מה שרשמתי נתן לי תוצאה של מוצר שכבר הזמנתי אבל ללא הלד (מעדיף להתעסק פחות בחשמל) אז הזמנתי רק להדבקה כזה בדיוק עם סמל של מאזדה בצבע ניקל.

אשמח אם תוכל לעזור לי לגבי שאר השאלות :)

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם (נערך)

זה מדריך

, תכוב לך בתחתית כל שלב שהוא עושה, אגב לא זוכר שראיתי שם אבל בסיום השלייף והשטיפה מומלץ לעבור עם אלכוהול עלמנת להשיר כל שארית שומנים ולכלוך, ליבש הייטב ואז שכבות צבע בסיס ושאר הירקות

עוד

לא רע עריכה אחרונה על ידי iliahrom
פורסם
זה מדריך
, תכוב לך בתחתית כל שלב שהוא עושה, אגב לא זוכר שראיתי שם אבל בסיום השלייף והשטיפה מומלץ לעבור עם אלכוהול עלמנת להשיר כל שארית שומנים ולכלוך, ליבש הייטב ואז שכבות צבע בסיס ושאר הירקות

עוד

לא רע

הראשון סרטון מעולה, הבעיה שהוא לא רושם באילו חומרים הוא משתמש והיכן ניתן לקנות..

ותגיד, לגבי הסט מגיני רוח מושחלים היכן ניתן להשיג?

אתה עוזר לי המון ומעלה לי המון רעיונות נפלאים, אשמח לעוד ;)

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם

צבע תצתרך להסתדר אם מה שיש לך בארץ, מגני רוח בהשחלה אתה צריך לברר במרכז סטריאו בת''א, נראה לי עולה 450

• תוכן חדש...