Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מגני רוח צריך לחפור יותר את איביי אמזון עלי אקספרס, אני יודע שלמרכז הסטריאו נראה לי שיש משו כזה

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

אוקיי תודה רבה, וחוץ ממגיני רוח יש עוד המלצות לקניות חכמות?

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן, התכוונתי לזה.

ומוזר שאין לשנתון שלך, בד"כ למאזדות כאלו יש שלל ניקלים ודברים כאלו.

יש הרבה דברים שאתה יכול להוסיף למאזדה שלך.

מה אתה מחפש? נתתי רעיונות, לדעתי הכי טוב.

פורסם
כן, התכוונתי לזה.

ומוזר שאין לשנתון שלך, בד"כ למאזדות כאלו יש שלל ניקלים ודברים כאלו.

יש הרבה דברים שאתה יכול להוסיף למאזדה שלך.

מה אתה מחפש? נתתי רעיונות, לדעתי הכי טוב.

הממ מחפש לשפר את העיצוב והנוחות.. דברים שאין בדר"כ לאנשים כדי להיות יותר ייחודי עם הרכב :) מחפש לתת לו מראה ספורטיבי

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם (נערך)

לצבוע קליפרים(אדום זה חרוש, תראה איזה צבע פחות נפוץ, ירקרק בהיר יכול להיות נחמד, גם כחול יכול להיות טוב,לפחות זה נראה טוב על מזדה 3 לבנה :), על שחור גם סבבה, על כסוף כחול יהיה נחמד, על כחול צהוב/זהב או האדום החרוש)

עריכה אחרונה על ידי iliahrom
פורסם
לצבוע קליפרים(אדום זה חרוש, תראה איזה צבע פחות נפוץ, ירקרק בהיר יכול להיות נחמד, גם כחול יכול להיות טוב,לפחות זה נראה טוב על מזדה 3 לבנה :), על שחור גם סבבה, על כסוף כחול יהיה נחמד, על כחול צהוב/זהב או האדום החרוש)

רציתי לשאול אותך על הנושא הזה , איך צובעים? איפה קונים צבע?

ולי יש מאזדה שחורה, מה ההמלצה?

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם
יש שרשור עלזה, אדום זה סטאנדרט החרוש, זהב/צהוב/ירוק פחות נפוצים ויכולים להתאים

תודה , אלך על הירוק אני חושב..

ראיתי את השרשור, אבל 23 עמודים זה קצת קשה לקרוא ולהבין משהו כי לכל אחד יש את הדעה שלו, יש משהו בסיסי שאפשר להתחיל משם? איפה ואיזה צבע עדיף לקנות? ואיך צובעים?

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם (נערך)

בעיקרון יש חברות שמתמחות בצבעים לקליפרים(מחיר דיי יקר שנע באיזור ה300 שקל לכמות שמספיקה ל4 קליפרים)

גם צבע עמיד בחום(מטמבוריה/הומסנטר/אייס) יכול להתאים אך אל תצפה לתקבל צבע ירקרק כמו שיצא לבחור בעמוד לפני האחרון.

כמובן שצביע כזאת תצתרך להשבית את הרכב לכל היום בערך(פירוק גלגל גלגל ניקוי יסודי של הקאליפר, בידוד של הקאליפר וכיסוי שטחים שלא צריכים להצבע).

(פירוק וניקיון של הקליפר וצביע בצבע ספרי עמיד לחום)

(רעיון דומה אך ללא פירוק אלה בידוד של הסביבה וצביע כל הקאליפר מורכב,פחות מסוכן כי אין לך התעסקות עם ניתוק הקאליפר פיזית)

(אותו עיקרון על קליפר מורכב רק צביע עם מברשת)

הרבה אנשים גם אומרים שצבע עם ספרי פשוט ומחזיק להם יפה, אז לשיקולך

דבר נוסף אם הג'אנט שלך אינו שחור/אפור ככה אלה המקורי שהרכב יצא איתו מהחברה אל תצפה שזה יבלוט (הצבע היחיד שיבלוט במצב זה יהיה אדום)

עריכה אחרונה על ידי iliahrom
פורסם

תודה על ההשקעה.. מעריך את זה..

חשבתי גם לקנות בעתיד ג׳נטים יפים בצבע שחור כרגע אני עם מה שמגיע מהחברה המקוריים.

זה משנה לצביעה אם בעתיד ארצה להחליף ג׳אנט?

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם

הצביעה של הקאליפר לא מפריעה לג'אנט, אם אתה צובע עכשיו בהתחשבות למה שתקנה בעתיד אז סבבה, במיקרה כזה הייתי חושב כבר להביא צבע יעודי של אחת החברות שיש בעמוד 22 ולעשות עבודה מתוקתקת(צבע כזה גם יהיה יותר קל לתחזק מבחינת נקיון ועמידות לאורך זמן) ואז תביא איזה ג'אנט שחור או גאנמטאל יפה שישתלב ויבליט את הקאליפר

פורסם
הצביעה של הקאליפר לא מפריעה לג'אנט, אם אתה צובע עכשיו בהתחשבות למה שתקנה בעתיד אז סבבה, במיקרה כזה הייתי חושב כבר להביא צבע יעודי של אחת החברות שיש בעמוד 22 ולעשות עבודה מתוקתקת(צבע כזה גם יהיה יותר קל לתחזק מבחינת נקיון ועמידות לאורך זמן) ואז תביא איזה ג'אנט שחור או גאנמטאל יפה שישתלב ויבליט את הקאליפר

הייתי עכשיו אצל הפנצ'רמכר שלי שאני כל החיים מטפל אצלו, הוא הציע לי פשוט לקנות צבע רגיל שעמיד לחום גבוה שעולה לא יותר מ-30 ש"ח ולצבוע, ופשוט כל שנה לצבוע מחדש.. הפירוק של הצמיגים והג'אנט כמובן הכל חינם דרכו, לא עדיף?

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם
אתה צריך רק להוריד תג'אנט, אם הוא יעשה לך אתזה אז סבבה, גם אופציה

הוא כמו חבר אז הוא אמר שנעשה את זה ביחד.. אבל הוא אמר אין צורך להתחיל לנקות שעות ולקנות צבעים מיוחדים בהמון כסף, הוא אמר לי לך תביא צבע עמיד לחום גבוה שעולה 30 ש"ח ונפרק לך הכל ביחד ונצבע בספריי וזהו... זה מומלץ או לא כדאי?

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם

יש צורך בלנקות הייטב אם אתה רוצה שהצבע ישב טוב.

המינימום של המינימום זה ניקוי טוב עם מברשת ברזל והורדת שאריות...

בגדול אם אתה מתכוון שהשאר עם הרכב הרבה ולהשקיע בג'אנט וכו' הייתי שם 300 שקל וצובע אחת ולתמיד בצבע טוב יעודי

פורסם
יש צורך בלנקות הייטב אם אתה רוצה שהצבע ישב טוב.

המינימום של המינימום זה ניקוי טוב עם מברשת ברזל והורדת שאריות...

בגדול אם אתה מתכוון שהשאר עם הרכב הרבה ולהשקיע בג'אנט וכו' הייתי שם 300 שקל וצובע אחת ולתמיד בצבע טוב יעודי

אוקיי תדה על העזרה, היכן אוכל לקנות את כל החומרים של לפני הצביעה כפי שרשמת, מברשת ברזל וכל שאר הציוד שצריך לפני הצביעה?

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

• תוכן חדש...