Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בפיאט פנדה 2013

mark_Avn
שימו לב! השרשור הזה בן 3062 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אז ככה אחריי החלקה עם הקטנוע נלחמתי עם עצמי לגבי המשך רכיבה על דו גלגלי בעיקר מסיבות כלכליות(עלות התיקון של הזנק הקוסמטי הייתה יוצאת פחות מ2000 ש"ח) והרצון לא לקחת הלוואה.

תודות ליגאל ומאור מהכנופייה הבנתי שזה היה סוג של Wake up call.

וקניתי לי פיאט פנדה החדשה מודל 2013 עם 60500 ק"מ ב-27אלף ש"ח יד ראשנה יוצאת ליסניג פרטי(לא שאני מאמין לזה) מבלו סקאי.

לקחתי אותה לבדיקה אצל חיים במוסך שמשון ביהוד ועם המלצתו המשכתי למכון אדיר לבדיקה מכון.

בהתחלה הובטח לי בדיקה על חשבונם אבל רק עם אעשה בקומיפטסט גלילות ובלי לגרום להם לטרטר את הרכב מיהוד לגלילות.

אני החלטתי שעדיף לקחת בדיקה מטעמי הבדיקה היא יצאה תקינה מבחינה מכנית והם התחייבו לתקן את הליקויים ככל שניתן.

היום קפצתי למוסך שלהם לתקן את הליקויים בנוסף לכך למרות שמוסך אחר בחברה "עשה" טיפול 60K לרכב ,המוסך שעשה את יישור הקו גילה שלא הוחלפו פלאגים בטיפול ופילטר מזגן שניהם מן הסתם הוחלפו (יש לציין שהפילטר שמן של טיפול 60 לא מקורי למרות שבמפרט טיפולים רשמו פילטר מקורי) הפלאגים שהמוסך של יישור הקו עשה היו מקוריים אבל הפילטר מזגן של AMC.

המשכתי לצמיגי מטלון להחליף את הצמיגים הבלויים כחלק מיישור הקו ששולם ע"י החברה הצמיגאי שם גילה שיש צורך להחליף שלושה צמיגים(אחד היה עם קוד משקל שונה בכלל) ולא שניים כ150 ש"ח לצמיג(צמיגים סינים) ישר כמה אני צריך להוסיף כדאי לקבל צמיגים נורמלים והחלפתי לרביעיה של דונלופ FM800 בתוספת של 700 ש"ח.

ובקיצור תמונה:

IMG_20160517_183254.jpg

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה .

לא אשקר אכן יש קצת מכות חנייה קטנות(לא ממני) אבל הם לא מפריעות לי.

מנוע 1250 סמ"ק.

אחד הסיבות שדווקא פיאט קרצה לי זה המומנט המירבי שמגיעה בסל"ד יחסית נמוך ובכך שמדובר במנוע FIRE שחסין במקרה שקריעת רצעות תזמון(לא שאני מתכוון לתחזק אותו בצורה חאפרית).

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תתחדש!

לא מאמין שיש הרבה כאלה בשוק עם יחסית כלום ק"מ ובמחיר הזה, נראה לי נפלת על מציאה :-)

היום: ג'ילי גיאומטרי C

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תתחדש!

נחמד לדעת על עוד בעל פנדה בפורום, אם יהיו לך שאלות לגביה, יש לך את הטלפון שלי.

ממש רכב חמוד, כבר נהגתי סביב ה - 1100 קילומטר בעיר ומחוץ לעיר, פשוט מרוצה ממנה עד השמים.

רועי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעיקרון אני לא מכיר , אבל יש לנו את אייפקס מוטורס ואבי.

לגבי שמן מנוע, אתה צריך שמן בצמיגות 5W-40 בתקן :

SM\C3

FIAT- 955535.S2.

אני אישית אביא למוסך (רכב באחריות) שישים אותו:

MOTUL X-CLEAN 5-40.

אבל הנה שמן שהוא אמנם יותר זול אבל איכותי שיעשה את העבודה:

http://www.apexmotors.co.il/Product/%D7%A9%D7%9E%D7%9F-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2-%D7%A7%D7%A1%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%9C-castrol-edge-5w40

רועי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תתחדש!

לא מאמין שיש הרבה כאלה בשוק עם יחסית כלום ק"מ ובמחיר הזה, נראה לי נפלת על מציאה :-)

מרגיש ככה לא אשקר,לפי מה שהבנתי הקומבינה החדשה של חברות ההשכרה וליסינג זה שנה לפני המכירה הם ממעיטים בנסיעה של הרכב.

איך שמתי לב לזה?

כי במפרט טיפולים שהראה המוסך הרכב נכנס לטיפול 40 אלף לפני שנה ומשהו או פשוט זה באמת היה רכב ליסיניג פרטי שעשה ממוצע של 20 אלף ק"מ בשנה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מחיר מצויין...לי יש פנדה 2014 ומרוצה עד הגג, לדעתי המשוחדת לגמרי מדובר במיני הידנית הנחמדה ביותר, גם היום אחרי כמעט שנתיים אצלי אני מחייך כל פעם שאני רואה ובעיקר מתיישב במושב הנהג.היות ומדובר ברכב חסכוני למדי ומאד אמין והוא ממש "רכב" יחסית לקטיגוריה, היה צריך להיות להיט מכירות בסגמנט הידני וכאן כשלה סמל"ת עד מאד...תתחדש ותיהנה!

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יאומן שאנשים מבקשים על ריאו 2012 / 2013 כמעט כפול ממה ששילמת.

עם כל הכבוד לריאו, הייתי מעדיף 2 פנדות בחניה מאשר ריאו אחת.

אני כבר שנים שם עין על הפנדה, ופעם כמעט קניתי אחת חדשה [מהדור הקודם]

אבל מה שהפריע לי בעיקר זו הירידת ערך הקטסטרופלית.

כרכב יד שניה זו קניה נבונה בהחלט.

תתחדש ותהנה.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז ככה אחריי החלקה עם הקטנוע נלחמתי עם עצמי לגבי המשך רכיבה על דו גלגלי [ATTACH=CONFIG]460437[/ATTACH]
די מדהים אבל זה בדיוק מה שקרה אצלי, אשה (כמובן) פגעה בי בכיכר, הקטנוע ניזוק קשה ואני נשארתי עם הרהורים, בסוף החלטתי למכור את הרכב המשפחתי "הגדול" (אוקטביה) ולרכוש רכב עירוני קטן, מתמרן וכייפי, חיפשתי פנדה וקניתי פנדה..

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3062 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...