Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התאמת מגבר לקומפוננט (נערך)

שימו לב! השרשור הזה בן 3068 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אפשר מפרט של המגבר? כמה rms הוא יכול להוציא? בסוף קניתי קומפוננט אחר עם 160 rms

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מגבר שמוציא 150 וואט לערוץ לא יהיה זול.

מה התקציב שלך?

סליחה על הדאבל(אני רושם מהפאלפון)

עד 2000 שקל אבל אם זה לא מספיק אני מוכן להשקיע עוד כדי לנצל אותו עד טיפת הדם האחרונה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איזה קומפוננט קנית ? ה gti סט מפלצתי !

אתה מחפש מגבר להגביר אך ורק אותו ? או שיש לך עוד רכיבים כמו סאב ?

היתי סגור על ה-gti אבל כבר לא מייבאים אותו לארץ ממה שהבנתי אז קניתי

morel hybrid 602

ההבדל בין שניהם ששמתי לב הוא שהמורל חזק יותר מה-gti ב-10 rms והוא עולה 200 שקל פחות

ה-gti 150 rms

והמורל-160 rms

יש לי סאב של almani מאחורה 1000w, דווקה עושה את העבודה כמו שצריך, אולי בהמשך אני יחליף לסאב יותר איכותי אבל ביינתיים אני מרוצה ממנו(נותן באסים חזקים וטובים)

לסאב יש מונובלוק של לייטינג s4.500.1

ולקומפוננט אני ישים מגבר בנפרד שינצל אותו כמו שצריך עד הסוף

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רבע מיהרתי והשאר בדקתי, שמעתי מלא חוות דעת טובות על המורל, כשראיתי שאני לא יוכל להשיג את ה-gti אני חידשתי רת כל החיפוש שלי ואז מצאתי את ההיבריד 602, סך הכל לגבי הסאב אולי בהמשך אני יחליף לסאב יותר איכותי אבל ביינתיים אני מרוצה ממנו.

אני חיפשתי קומפוננט בתקציב של עד 2500 שקל, לא ב-11 אלף(סך הכל אני רוצה לשמוע שירים באיכות מעולה ולקבל צליל איכותי ועם באס גבוהה אבל לא כזה שמרעיד שכונות והמורל נראלי מתאים לתפקיד)

ושאלה:חודש הבא אני גם יטפל ברמקולים מאחורה, כדאי לשים שם סאב או 6/9?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עדכון:בסוף הקשבתי למה שאמרתם לי והחלפתי את המורל במשהו הרבה יותר רציני, ואת המגבר והסאב גם החלפתי ואת הקודם החזרתי לבעליו, בקרוב אני יעלה שירשור חדש עם תמונות של המערכת ואפילו סרטון הדגמה, נשאר רק להחליף רדיו דיסק ואז עוד כמה כיוונים קטנים והסט יהיה 100% מושלם

הצצה קטנה:

20160520_091407.jpg

עריכה אחרונה על ידי kingdcr
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ההמלצה להחזיר את המורל באה מתוך מסר שאתה צריך לשמוע רמקולים ברמות האלו כדי להחליט מה אתה מעדיף, לא כי הם לא טובים (והם מצויינים מנסיון, לפי טעמי כמובן).

נשמע שאתה ממשיך עם הגישה הספרטנית של לבחור רכיבים "באקראי" או מתוך המלצות שאתה אולי מקבל מבעלי אינטרס.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ההמלצה להחזיר את המורל באה מתוך מסר שאתה צריך לשמוע רמקולים ברמות האלו כדי להחליט מה אתה מעדיף, לא כי הם לא טובים (והם מצויינים מנסיון, לפי טעמי כמובן).

נשמע שאתה ממשיך עם הגישה הספרטנית של לבחור רכיבים "באקראי" או מתוך המלצות שאתה אולי מקבל מבעלי אינטרס.

הבחור שהתקין לי הכל פרסם בקבוצה שלו עוד תמונות:https://m.facebook.com/groups/992519617471412?tsid

דיברתי שעות עם המתקין על מה אני אני בדיוק מחפש במערכת, אחרי שהם התקינו לי את המערכת החיוך לא ירד לי מהפנים עד עכשיו אפילו

וגם שמעתי כ-5 מכוניות שהוא הביא כדי לראות מה אני בדיוק מחפש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3068 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...