Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת, נראה שיש שם יופי של התקנות!

נראה שמצאנו כאן עוד בעל מקצוע שאוהב ונושם את התחום.

תוספת המידע של המחקר שביצעת היא חשובה.

והעיקר שאתה מרוצה מהתוצאה הסופית.

נמתין בסבלנות לעדכון המלא מצידך (כולל פרטים אודות המתקין).

פורסם

בהחלט נראה כמו מתקין שעובד מסודר ועם איכות בנייה גבוהה. מהסתכלות בתמונות נראה שאולי עדייו נשאר לו להשתפשף קצת בתחום.

כמו שתום ציין, אתה צריך לשמוע ולבחון את הסטים. המורלים נשמעים כמו עולם אחר לעומת הרץ או אודיסון, לכל אחד יש אופי צליל שונה ויש אחד שתתחבר אליו יותר מהשני.

ביקורות באינטרנט זה יפה מאוד, ומקום טוב להתבסס עליו - אבל רק האוזניים שלך יקבעו בסופו של יום.

פורסם

היום כיוונו לי את המערכת שתעבוד הכי טוב עם הרדיו דיסק שלי, עד שאני מחליף לאחד הרבה יותר טוב, בחיים שלי לא שמעתי דיוק כזה והאיכות זה משהו מטורף, חפש ביוטיוב fred and sound הבנדם הזה זה משהו הזוי לגמרי, הוא שומע כל צליל אפילו כאלה שאתה בעצמך לא יכול לשמוע

מי שרוצה לבוא ולהתרשם אני משאיר פה אתר שלהם(הוא מביא אנשים שמתנדבים להשמיע את המערכת שלהם ללקוחות שלהם) אני אחד מהם, זה לא חובה אבל זה עושה רק טוב :)

http://www.exsound.co.il

פורסם

לפי מה שאני מבין הבחור מאשדוד,לא ?

אם כן אשמח לקפוץ לראות את המקום.

מעבר לזה גם ניכנסתי ליוטוב,נראה בנאדם שיודע ומבין מה הוא עושה.

Scan Speak

פורסם
לפי מה שאני מבין הבחור מאשדוד,לא ?

אם כן אשמח לקפוץ לראות את המקום.

מעבר לזה גם ניכנסתי ליוטוב,נראה בנאדם שיודע ומבין מה הוא עושה.

כן הם מאשדוד

• תוכן חדש...