Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלמרה 2005, לאנסר קלאסיק 2007, b4 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

באופן נדיר שלושת הרכבים הם יד ראשונה ומתחת ל-80 אק"מ. כולם דורשים מעל המחירון אבל צריך לקנות רק אחת. הן גם מפוזרות בפינות אחרות בארץ. מה הרכב העדיף מבינהם מבחינת אמינות וחיסכון? את מי ללכת לראות קודם? ואולי עדיף לחפש משהו אחר במחירים בין 20-30 אלף שקל. עזרתכם!

W202 C240

פורסם

אין הצדקה לקנות אלמרה יותר ישנה בשנתיים מאשר מיצובישי.

בקשר לסובארו - זה רכב ברמה יותר גבוהה מבחינת הנוחות וההרגשה הכללית., אמינה מאוד

לא רשמת מה כמות הנסיעות שלך, כי סובארו יותר בזבזנית בדלק .

קצת מעל 30 אלף עולה לנסר החדשה 2008 עם מנוע 1800 סמ"ק.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא יותר מ7000 ק"מ בשנה. בעיקר נסיעות בעיר, אני נוסע לעבודה בהסעות. מצאתי גם פוקוס 2006 עם 76 אלף ק"מ יד שניה. רוצה ראש שקט, בטיחות, ונוחות. חיסכון בדלק לא עושה הרבה הבדל בנסועה שציינתי.

W202 C240

פורסם

לא נראה הגיוני שרכב עם נתונים כאלה נמכר כמעט בחצי ממחיר מחירון יד 2. משהו לא כשורה.

בכמות הנסיעות כזאת הייתי נוסע לראות קודם כל B4.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

עד 30 אלף ש״ח, גם לאנסר קלאסיק משנתון 2008 תיכנס לתקציב, לעומת האלמרה שקיימת רק עד שנת 2006.

משני הרכבים, אם לא הוזנחו, תקבל אמינות מופתית, בעוד שהמיצובישי תהיה בשנתיים שלוש חדשה יותר, לכן גם הייתי הולך עליה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

לנסר קלאסיק 2008 תוכל למצוא בהרבה פחות מ30 אש"ח.

הבעיה היא שתקבל רכב עם תחושה כללית של קרטון של מקרר שחיברו לו מכונת תפירה ושמו לזה גלגלים. אבל אם אתה צריך רכב אמין לנסיעה למרחקים לא ארוכים, אפשר לחיות עם זה.

רק אין כל סיבה לשלם על לנסר מעל המחירון. השוק מוצף בכמויות מטורפות מהן (זה רכב קצת פחות נפוץ ממזדה 3).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

על כמה כסף רבים כאן ? אם המחירון הוא סביב 30 , אני הייתי מוכן להוסיף 2-3 K עבור רכב שמור .

מספיק תיקון אחד ברכב יותר ישן אפילו שנובע מבלאי למשל תושבות מנוע או משולשים שיאכל את כל החסכון כביכול

• תוכן חדש...