Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מרחם על כל מי שקונה משלמה סיקסט, הם פשוט לא ישרים אף פעם לא היו.

היו צריכים לקבל את האחריות ולתקן על חשבונם, הם מטעים את הצרכנים שלהם כל הזמן.

שקניתי מהם בליסינג פרטי נאמר לי שהם קונים את הרכב במחיר מחירון.

ואז שהגיע הרגע נאמר לי זה לא נכון סוחר מגיע ומעריך את הרכב!! תודה!

• תגובות 235
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

בזכות פוסטים כאלו הצלחתי למנוע משני מכרים לרכוש שם רכב יפיפה. אנשים תמימים. האמת : זו אולי מכה קטנה בכנף לחברה הכתומה . אבל כל המאמץ שהם משקיעים עכשיו להכפיש את הבחור המסכן יעלה להם הרבה יותר מלתקן את המצערת.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)

אין לחמורים האלה מה לתבוע אותו, רז תגש לידיעות אחרונות מדור צרכנות ולמועצה להגנת הצרכן ותתחיל משם.

תביעה בבית דין לתביעות קטנות ואני בטוח שתזכה, לא צריך עורך דין רק עובדות.

אני מוכן לתרום למטרה זאת ואני בטוח המון אנשים טובים כאן ישמחו לתרום.

מה גם שזאת חברה כוחנית ומושחתת הוא יכול להשמיע את ההקלטה וגם להראות לשופט/ת את הכתבה ההיא של ערוץ 10. אני כבר יעצתי להמון חברים שלי לא לקנות משלמה בעקבות הנסיון שלי, זאת הנקמה המתוקה שלי.

עריכה אחרונה על ידי adeeb_m
פורסם
לא צריך עורך דין רק עובדות.

הלוואי וזה היה נכון.

אין עו"ד בתביעות קטנות בכל מקרה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אני לא יודע מה איתכם, אני לא הייתי מכפיש סתם חברה כמו שלמה סיקסט בשביל סכום עלוב* של אלף שקלים. זה אומר דרשני.

(עלוב, כי אף אחד לא יתעשר ממנו וגם אם הבחור בעשירון התחתון זה לא יביא אותו לעשירון התשיעי. לא כי זה לא כסף, חלילה).

בכל פעם מחדש אני לא מבין את ההגיון שמאחרי זה.

הרי הם מוציאים עשרות ומאות אלפי שקלים על פירסום, אז מה ביג דיל לתת ללקוח 1000 שקל כדי שירגיש טוב?

אחד שמתלונן בפורום כזה, יש לו כח ענק מבחינה פרסומית. ואם הנציג היה מיד "מטפל" (גם אם למראית עין) ומוציא 1000 שקל ממחלקת יח"צ, הם היו מרוויחים פרסום ממש טוב, בכלום כסף.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

אני לא יודע מה איתכם, אני לא הייתי מכפיש סתם חברה כמו שלמה סיקסט בשביל סכום עלוב* של אלף שקלים. זה אומר דרשני.

(עלוב, כי אף אחד לא יתעשר ממנו וגם אם הבחור בעשירון התחתון זה לא יביא אותו לעשירון התשיעי. לא כי זה לא כסף, חלילה).

.

אחי בוא אני אגיד לך ככה, עד לפני המקרה הזה המלצתי לאנשים ללכת לשלמה סיקסט, גם שזה היה מכר וגם עוד מישהו ששאל אם אני. מוכר את הרכב תמיד אמרתי תסעו לשלמה סיקסט.

אני לא בוכה פה על ה1000 שקל האלה חלילה, אבל ברגע שמבטיחים לך אחריות על האוטו ובגלל זה לקחת רכבשהוא על 117 אלף במקום 103 שהאחריטת היא עד 120 אלף משמע אחריות ל3 אלף, איך היית מגיב?

חלילה מחר ילך לי באוטו משהו שהסכום שלו הוא ברמה של כמה אלפים מה הלאה? הבטיחו אחריות שיקיימו, הנציג טעה? למה אני אסבול את כל זה.

בגלל אנשים כמוך שלא יתבעו בסכומים כאלה קטנים החברה ממשיכה למכור רכבים בהבטחות שגויות עוד ועוד אנשים שפשוט אומרים "בשביל 1000 שקל אני לא אתבע" אבל שזה מגיע שבגלל טעות של המנהל סניף (אני חוזר ואומר מנהל, לא נציג חדש) אני לא אמור לסבול את זה.

הנה המצערת באוטו גם עומדת לשבוק חיים עוד נפילה של 1100 שקל ושוב לך תדע מה יקרה מחר או בעוד שבוע או בעוד חודשיים, שרכשתי את הרכב הייתי בראש שקט שיש אחריות אבל עכשיו שאני יודע שאין אחריות אני פוחד מכל דבר קטן שיקרה באוטו.

פורסם

העצה הכי פשוטה היא לך לתביעות קטנות עם כל החומר והקלטות, תראה לשופט מה יש לך, תתכונן טוב מאוד לטענות שאתה מכפיש אותם, אל תדאג לא יצא מזה כלום, ואז השופט ישלח אתכם להתפשר, והם יתפשרו כי עדיף להם לשלם מאשר שיהיה רשום בפסק דין שהם הונו אותך.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

פורסם
אני מקווה שכל השרשור הזה לא נועד על מנת שהם יקנו ממך את הרכב חזרה,כי צא מהסרט הזה.

ממש ממש לא, איזה סיבה יש לי למכור להם רכב שרכשתי מהם אותו? אני מרוצה מאוד מהרכב, חיפשתי רכב ידני וחזק ומצאתי משקיע ומטפל בו כראוי, העניין של הקמ הגבוה היה צריך להתכסות עי האחריות וכך היה נמנע כל הסיפור הזה.

אם היה אחריות כמו שהובטח לי הייתי פותח את השרשור הזה? אם הם היו עומדים בטעות של הנציג שלהם והבעיה היית מסודרת היה לי משהו נגדם? המצב היה שונה לגמרי, כי אם הם היו מודים בטעות מחזירים את האחריות על הרכב השרשור הזה אולי היה שונה והופך להמלצה על שלמה סיקסט.

המחשבה הזאת אפילו לא עלתה לי בראש.

פורסם
מצמרר. אני מציע לכולם להיכנס לקישור הנה הקישור>

לא יאמן שכך מתנהג בכיר שלמה סיקסט, "אני לא עובד בשביל הלקוחות שלי", "אני יפעל בעבריינות"

הרצתי חיפוש בגוגל על אותו בן אדם, ונראה כי חודשים לאחר פרסום התחקיר, התקיימו "חילופי תפקידים"

אני מצדיע לאותו יוסי שטרית שבכתבה, שנראה כי בזכות מאבקו על סכום קטן (יחסית), "עזב" אותו בן אדם את הניהול

א. קודם כל, כשאני קראתי את השרשור ונתקלתי בלינק לראשונה לא לחצתי, ואז נתקלתי בהודעה המצוטטת הסתקרנתי וכן נכנסתי - ועכשיו אני חוזר על ההמלצה לעיל ומפציר בכל מי שקורא כאן להכנס ללינק.

ב. הסיפא של ההודעה המצוטטת אולי נכונה בנוגע לבריון שהוקלט - אבל השיטה אותה שיטה. כמה הודעות לאחר מכן הבחור הצעיר מספר שאיימו עליו בתביעת דיבה אם ימשיך לספר כאן את אשר קרה לו. גם אם אנחנו יוצאים בהנחה שהבחור שקרן (ונראה שזה לא המצב), העובדה שחברה כמו סיקסט מאיימת על לקוח בשביל 1000 שקלים במקום לעשות את המינימום ולפגוש אותו לשמוע את ההקלטה ולראות במה מדובר - אומרת הכל על הסיפור הזה.

ג. הסיבה שהחברה עושה זאת פשוטה: זה עובד. מישהו העלה את ארה"ב בתור דוגמא, אתם יודעים למה זה לא קורא שם?

תרבות צרכנית.

שם יודעים טוב מאוד שביקורת בYELP תעלה להם הרבה יותר מ1000 שקלים, זה לא שהם קדושים - הם אנשי עסקים שמבינים שפרסום רע עולה יותר כסף מלקיחת אחריות, או שירות של רצון טוב. בארץ - זה לא ממש נכון.. ואני בטוח שחלק מהקוראים של שרשור זה שבעת קריאת השרשור מצאו עצמם בצד של רז - עדיין ירכשו רכב בעתיד מסיסקט בגלל שהם מצאו עסקה זולה ב200 שקלים, או שהמגרש בדיוק יצא קרוב לבית שלהם, וכו'.

ד. מה עושים? פשוט: היום כשאני אשב לקפה במשרד אני אספר לחברים שלי על המקרה הזה יחד עם הוידאו שראיתי (בלינק העליון) וההתנהלות הדורסנית של סיסקט מול הבחור, ואני ממליץ לכם לעשות את אותו הדבר אם גם לכם נמאס מהשיט הזה.

יש לי עוד הרבה מה לכתוב, בעיקר על המיסקונספציה של הרבה צרכנים כששוקלים יד2 מול מגרש רכב, אבל ההודעה כבר ארוכה מדי גם ככה.

רז - בהצלחה, אנא עדכן אותנו.

זו אמנם לא באמת נחמה, אבל אני מבטיח לך שסיסקט יספגו עלות הרבה יותר גבוהה מ1,000 שקלים + אחריות מורחבת על השרשור הזה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

רז אני מחזק אותך, עוד פעם תתקשר היום לידיעות ותבקש את מדור הצרכנות, גם תתקשר למועצה להגנת הצרכן.

הם יתחילו להתקשר לשלמה מייד וגם יש סיכויי שידיעות תפרסם את המקרה שלך.

פריג'י -- אנשים כמוך נותנים כח להתעללות חברות גדולות בצרכנים, תתביש, או פשוט אתה סתם שתול שלהם.

mark_Avn -- לא הוזכר קניית רכב בחזרה, עוד שתול?

עריכה אחרונה על ידי adeeb_m
פורסם
פריג'י -- אנשים כמוך נותנים כח להתעללות חברות גדולות בצרכנים, תתביש, או פשוט אתה סתם שתול שלהם.

mark_Avn -- לא הוזכר קניית רכב בחזרה, עוד שתול?

את דעתי בנושא ואי הסכמתי עם שני המשתמשים הנ"ל כבר הבעתי,

אבל מכאן ועד להתחיל לקרוא להם בשמות בגלל אי הסכמה יש מרחק גדול. שניהם משתמשים לא חדשים בפורום ופשוט חושבים שונה ממני וממך, לא שתולים ולא בטיח.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

לשיטתך כל בעל דעה מעט מנוגדת לשלך הוא שתיל של שלמה סיקסט?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...