Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בינינו ? אתה ילד גדול, חתמת על חוזה, אף אחד לא מכריח אותך לקחת הלוואה, אתה בוחר לקחת הלוואה משיקולים שלך ואתה בוחר איזה עצה לקחת. בוא לא נזרוק את התינוק עם המים.

זה לא אומר שלא הייתי רוצה לראות מקרה כזה, במידה ויתברר כפי שאתה מתאר אותו, מטופל ביד קשה בבית המשפט, עדיף קנסות באחוזי רווח שנתיים ולא במספרים קשיחים, למען יראו ויראו. גם אם הלקוח טעה, זה לא אומר שצריך להיות אטומים במיוחד בשביל 1000 שקל.

לגבי שלמה סיקסט, ממליץ לצפות בוידאו הזה, מלפני 6 שנים, תחקיר ערוץ 10:

ממליץ לכל רוכש עתידי לעשות חיפוש על המגרש ממנו הוא רוצה לרכוש את הרכב ולהגיע למסקנות שלו.

כל מילה נוספת מיותרת, בהצלחה לך.

מצמרר. אני מציע לכולם להיכנס לקישור

לא יאמן שכך מתנהג בכיר שלמה סיקסט, "אני לא עובד בשביל הלקוחות שלי", "אני יפעל בעבריינות"

הרצתי חיפוש בגוגל על אותו בן אדם, ונראה כי חודשים לאחר פרסום התחקיר, התקיימו "חילופי תפקידים" http://www.themarker.com/dynamo/cars/1.587526

אני מצדיע לאותו יוסי שטרית שבכתבה, שנראה כי בזכות מאבקו על סכום קטן (יחסית), "עזב" אותו בן אדם את הניהול

• תגובות 235
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עיקר הנושא הוא רכישה משלמה סיקסט אצל סוכן שיגיד ללקוח כל דבר כדי לסגור עסקה, הוא יודע שאם תהיה בעיה אח"כ הלקוח יתקע זמן ממושך מול מערכת אטומה ורוב הסיכויים שלא צודקת. בב"ש המגרש של שלמה סיקסט נראה כמו משחטת רכב עם רוב הרכבים תחת ס"מ אבק ובלי אוויר בגלגלים. פשוט צועק לא להתקרב.

פורסם
רז, אל תשכח לעדכן כיצד נסגר הסיפור הזה .

כמובן אעדכן בהכל.

כרגע אחרי התייעצות עם דוד שלי שהוא עורך דין, לנסות להגיע לפתרון בלי תביעה משפטית, זה פחות כאב ראש למרות שזה דיון אחד ועדיף כבר הפסדתי ימי עבודה וביליתי שעות על גבי שעות בסניף ושלא נדבר על הדלק.

שלחתי הודעה לנציג פה בפורום שיעדכן הלאה במה אני מעוניין ( החזרת האחריות+החזר על התיקון) במידה ולא נגיע לפתרון כנראה שהשבוע כבר אפנה לבית משפט לתביעות קטנות.

פורסם
מחזיק לך אצבעות.

אל תפחד ללכת איתם עד הסוף וממליץ לך להתייעץ אולי גם עם העו"ד שהופיעה בכתבה.

כמובן, אם לא יגיעו לפשרה אז עד הסוף.

מחר אברר את הפרטים של העורך דין שבכתבה, על זה לא חשבתי.

פורסם
...נציג שלמה סיקסט - ממליץ לכם להתעשת ומהר.... אבל אתם פשוט מוציאים לעצמכם שם רע. רע מאוד אפילו. .

ולכן בארה"ב נהוג לאמר הלקוח תמיד צודק - אפילו אם לא מגיע לו והוא קצת מרמה - הנזק לשם של החברה הרבה יותר גדול מהעלות של להחליף חלק קטן ב 1000 ש"ח. בארץ לא מבינים את זה. (ואין כאן שום כוונה לאמר שרז משקר)

רק בקרב קוראי השרשור כאן נגרם להם נזק במאות אלפי ש"ח - כל אחד מאיתנו הוא לקוח פוטנציאלי שלהם שכבר לא ייגש אליהם.

פורסם

בארה"ב השיטה של לקוח תמיד צודק עובדת כי זה לא מדינה של קומבינות, בארץ אם תרשה לכמה לקוחות לדפוק את המערכת מה יעצור עוד לקוחות אחרים לעשות אותו דבר.

אני מתאר שיש רמה של אפילו בארה"ב יעיפו לקוח שקרן מהמדרגות וגם יש חוקי מסחר נוקשים יותר שלא מאפשרים לסוחרי רכב לעשות שטויות.

אני כמובן מדגיש שבמקרה של פות"ש הוא צודק שאכן רימו אותו.

פורסם

שלמה סיקסט שלחו לי מכתב במייל עם התשובה של המנכל (מה שעדכנתי שהם רוצים לבוא לקראתי ולתת אחריות עד 127 אלף ובגלל שהם לא מתכוונים לשלם על הנזק אני לא מוכן) לבנתיים המצערת ברכב סתומה\הלכה ותיקון דרשו 1100 שקל אך לבנתיים אין לי כסף עבור זה החודש הזה.

ובנוסף למייל הם צירפו הודעה שאם אמשיך לכתוב פה בפורום או בכל מקום אחר הם יתבעו אותי, לכן לא עדכנתי עד עכשיו.

עד סוף החודש ככל הנראה התביעה תצא לפועל, אך לבנתיים מחפש עורך דין לתביעות קטנות שיכל ליעץ לי על הסכום לתביעה אין לי מושג כלל בתביעות וחשבתי שלא אגיע לכך בחיים אך לצערי החוויה של רכישת רכב ראשון תסתיים בבית המשפט.

פורסם

אז עכשיו הם גם מאיימים בתביעה? יפה.

כל עוד כתבת לפי רצף אירועים נכון ואמיתי, לא סילפת דברים ולא אמרת דברים שלא היו, אין להם באמת קייס אבל אתה צודק בינתיים.

בהצלחה בתביעה!

פורסם

כמו בכתבה שפורסמה פה של חדשות 10, נשמע ששלמה לא השתנו הרבה בשנים האחרונות..

מאיימים על הלקוח, נו באמת..

פורסם

כל מה שנכתב פה הוא הכי נכון ואמיתי, אין לי שום סיבה או משהו נגד שלמה סיקסט, אני כולה בן אדם בן 22 שרק השתחרר מהצבא ורכש לעצמו רכב... בחיים לא חשבתי שחוויה כזאת של רכב ראשון תגיע למצב כזה, ובמצב כזה שזה רכב ראשון ואין לי יותר מדי ניסיון בעסק הזה פשוט אכלתי את השקרים של המנהל סניף (הוא זה שמכר לי את הרכב)

אני באמת אבל באמת רוצה להגיע לפתרון העיניין אבל שלמה סיקסט עם ראש בקיר. הם מודעים לזה שיש לי הקלטות של מנהל הסניף (מקווה שנציג שלהם עוקב אחרי הנושא הזה) ובנוסף גם עדה לכל מה שהתרחש שמוכנה להעיד.

לא המשכתי לעדכן מסיבה אחת שהם חברה ענקית בעל עורכי דין מקצועים ואני כולה ילד בן 22 שסופר כל שקל שנכנס לו לכיס שבבית משפט יאכלו אותי בלי מלח, כמובן שיש חששות רבים נגד תביעה נגדי אבל מנגד הכל פה אמת, אין לי אפשרות לממן עכשיו עורך דין מקצועי (כמו שאמרתי כולה חייל משחורר שעובד בתחנת דלק ושם את כל המענק שחרור שלו על הרכב) אפילו ליעוץ לטביעות קטנות בקושי אוכל לממן.

מאוד כואב לי הנושא הזה באמת אבל הגעתי למצב שהדחיקו אותי בפינה, אם הרכב היה באחריות ההוצאות היו מקסימום 400 שקל השתתפות שלי בתיקון הרכב, הגיע למצב שהרכב אצלי פחות מחמישה חודשים וההוצאות שלי על הרכב הגיעו למעלה מ2000 שקל ועוד לך תדע מה יקרה מחר עוד שבוע או עוד חודשיים, ובגלל ההבטחות של האחריות לקחתי עוד הלוואה מהבנק כי יש לי אחריות על האוטו אז שווה לי להשקיעה ברכב מתקדם יותר מאשר לקנות רכב ישן שכל רגע נתון יכל להרס משהו (מה שבדיוק קורה לי כרגע)

שוב לא מאשים אף אחד שלקחתי הלוואה אבל ההחלטה לקחת הלוואה היית רק בגלל האחריות שהובטחה לי.

ממש אבל ממש כואב לי שחברות כאלה מרמות את הלקוח ומחתימים אותו על דברים שהלקוח לא מבין/שואל את המנהל סניף לגבי סעיף בחוזה והמנהל משקר לו בפרצוף ובלי למצמץ בשביל מה? בשביל עוד מכירה.

אז אני רוצה להגיד לחברות האלה 2 דברים:

1. דבר ראשון תודה! תודה על שיעור בחיים איפה שהכי כואב ככה לומדים את הלקח, למדתי שעל חברות כאלה אסור בשום פנים ואופן לסמוך גם אם המנכל בכבודו ובעצמו מגיע ומבטיח דברים, תודה על זה שעכשיו כל עסקה שאעשה אני יחשוש מכל דבר וכל מה שיאמר לי אני אבין בשקר מוחלט להגדיל מכירה.

2. תודה רבה (לשלמה סיקסט) שהפכתם את החלום שלי שמגיל 17 חכיתי לרגע הזה שיהיה לי רכב לסיוט, לטרטורים, להביא אותי למצב שלא ישנתי מעל 48 שעות כי רוב העבודה שלי היא בלילות עד הבוקר ובבוקר לנסוע אליכם לסניף ולהרקב שם, להביא למצב שילד בן 22 מחפש עורכי דין, ששם את כל הכסף שלו בחברה שלכם להגשים את החלום ואתם פשוט שיקרתם לו בעיניים והאמנתי לכל מילה שיצאה למנהל שלכם מהפה כדי להגשים את החלום שלי, להגיע למצב שאני פוחד שיתבעו אותי בגלל שאני מנסה להזהיר פה אנשים שידעו ממה להזהר, שאם לא הייתי עושה בדיקה לרכב הראשון שקיבלתי הייתי נתקע עם רכב בעלי ירידות ערך וחשד לרכב לאחר תאונה, זה שלא הצגתם בפני תופס גילוי נאות זה בסדר ואני הלקוח התמים הסכמתי לכך לקבל רכב בעל קמ הרבה יותר גבוה אבל בגלל התמימות שלי אכלתי אותה כרגע.

פורסם

התוצאה מצערת

יחד עם זאת אתה צריך להבין שעל מה שכתבת באופן עובדתי הם לא יכולים לעשות לך שום דבר,

אבל ההודעות שלך טעונות רגשית עם כל מני אמירות בסגנון "שקרנים, רמאים" וכו', פה מדובר

על הוצאת דיבה וניתן לתבוע אותך ללא צורך בהוכחת נזק כלשהו.

אמירות מפי משתמשים אחרים כמו

רק בקרב קוראי השרשור כאן נגרם להם נזק במאות אלפי ש"ח - כל אחד מאיתנו הוא לקוח פוטנציאלי שלהם שכבר לא ייגש אליהם.

ממש לא עוזרות לך לבנות תיק נגדם, מה גם שאת האנונימיות היחסית שהפורום הזה מקנה כבר

איבדת מזמן, הם לבטח יודעים מי אתה וכבר התחילו להדפיס ולהדגיש כל דבר שמוציא אותם רע.

המלצה שלי - רוצה לתבוע? תתבע. אני גם מאמין שתקבל בחזרה את עלות התיקונים

אבל במינימום - אתה כבר על הכוונת - אל תתן להם תחמושת נגדך, תחשוב פעמיים מה אתה

כותב לפני שאתה לוחץ "שלח הודעה".

בהצלחה, העם איתך.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...