Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקווה שתצליח ובכל מקרה אני מקווה שהם ישלמו על הנוכלות שלהם בשיטת מצליח ושמועדוני הצרכנות יפסיקו לעבוד איתם

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

• תגובות 235
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רז כל הכבוד שאתה נלחם על עיקרון.

עד כה ניסיתי לשמור על נייטראליות למרות שהסיפור הבעיר אותי. בד"כ אני "ממתין לשמוע את הצד השני, הסיפור תמיד נשמע אחרת וכו". עד שבשלמה איימו עליך בתביעה.

את הסיפור הזה אפיץ כמה שיותר. ושלמה אתם מוזמנים לתבוע גם אותי. אני מופיע פה בשמי האמיתי. מאיימים לתבוע לקוחות שדפקתם. חצופים.

פורסם
1. כי הם קיבלו החלטה לא לנהל את העניין הזה כאן.

2. כי הם לא רוצים להכפיש את פות"ש

3. כי הם לא מנהלים כאן משפט ולא רוצים לקבל פס"ד של הגולשים

4. כי בזמן שהשרשור כאן מתנהל הם מכרו עוד 80 מכוניות

5. כי יש להם חוזה חתום והנחיית היועצים המשפטיים שלהם היא לא להגיב יותר כאן ולהתמודד עם הסוגיה בבית משפט.

בטוח שאפשר למצוא עוד 5 סיבות בקלות.

1. החלטה שלהם.

2. נותני שירות יכולים למסור תגובה גם מבלי לפגוע בלקוח ומבלי להכפיש את עצמו.

3. אף אחד לא מנהל משפט, כל אחד אומר את דעותיו על הנושא, הרי מה שנכתב כאן לא הולך לערכאות משפטית.

4. פרייארים לא מתים, רק מתחלפים.

5. קצת קשה לי להאמין שהיועצים המשפטיים ייעצו לחברה כמו שלמה סיקסט להגיע לבית המשפט בגלל סכום של כאלף שקלים.

אבל כנראה שהם החליטו ללכת בכוח בגלל מעשיו והתנהלותו של הלקוח.

בשורה התחתונה היה וצריך היה לגמור את העניין הזה בפנים ובפשרה. גם אם הלקוח חתם על מסמכים (ולא כל אחד קורא את עשרות המסמכים שמובאים בפניו) יש לגלות שירותיות ולא אטימות כלפי הלקוח כדי לשמור על שם החברה ועל תוואי הלקוחות שלה.

פורסם

אבל כנראה שהם החליטו ללכת בכוח בגלל מעשיו והתנהלותו של הלקוח.

איזה התנהלות לא נכונה עשיתי? לפני שפתחתי את השרשור הזה דיברתי איתם בטלפון ונסיתי להסביר את המצב הם היו אטומים, פשוט אמרו לי חתמת על חוזה למרות כל הניסיונות לחזור ולהגיד שמנהל הסניף הטעה אותי לגבי הסעיף ששאלתי לגביו.

רק בזכות השרשור הזה קיבלתי את ההצעה שלהם והסכמתי לה אך לא רצו לתת לי החזר על החלק לכן לא לקחתי אותה.

מה עשיתי לא נכון? הרי נסיתי לפתור את זה מולם, התקשרתי למנהל הסניף לפני שפתחתי פה נושא אך הוא לא ענה והייתי תקוע עם הרכב בכרמיאל.

שוב פעם לפני המקרה הזה אמרתי לכל מי שהכרתי שאם הוא רוכש רכב זה משלמה סיקסט ואפילו חבר ניגש לברר על רכב אבל כרגע שכולם שומעים את הסיפור שלי באזור הם חושבים פעמים אם ללכת לסניף הזה או לשלמה בכללי.

אני בטוח שההתנהלות שלי היית נכונה לאורך כל הדרך.

פורסם

לפעמים צריך לפתור בעיות בשקט ובהפתעה. זה נמצא הרבה יותר יעיל בתוצאות מפרסום והכפשות.

אני מבין את התסכול שלך אבל אתה צריך להבין שכל תגובה נוספת שלך פה, וזה לא משנה אם אתה צודק או לא רק מחזקת את האנטי שיש להם לתת לך שירות.

ברגע שקיבלת תשובה שלילית ממנהל השירות היית צריך לפעול בדרכים משפטיות ובשקט ולחכות לעצות מבעלי מקצוע על המשך הדרך במקום לרשום מתוך אימפולסביות.

רק לאחר מיצוי הסיפור וקבלת החלטה סופית היית צריך לפרסם את הסיפור כדי שיראו וייראו.

לפעמים צריך להיות חכם ולא צודק.

פורסם
לפעמים צריך לפתור בעיות בשקט ובהפתעה. זה נמצא הרבה יותר יעיל בתוצאות מפרסום והכפשות.

אני מבין את התסכול שלך אבל אתה צריך להבין שכל תגובה נוספת שלך פה, וזה לא משנה אם אתה צודק או לא רק מחזקת את האנטי שיש להם לתת לך שירות.

ברגע שקיבלת תשובה שלילית ממנהל השירות היית צריך לפעול בדרכים משפטיות ובשקט ולחכות לעצות מבעלי מקצוע על המשך הדרך במקום לרשום מתוך אימפולסביות.

רק לאחר מיצוי הסיפור וקבלת החלטה סופית היית צריך לפרסם את הסיפור כדי שיראו וייראו.

לפעמים צריך להיות חכם ולא צודק.

אולי אתה צודק, המטרה של השרשור היית מראש להזהיר, ולא להגיד שאני תובע או משהו דומה

אלה פשוט להזהיר בזמן הזה יכל להיות שעוד ועוד אנשים נופלים בזה (או שפשוט זה היה רק בסניף שרכשתי ממנו)

אולי תכף יקום עוד מישהו שיגיד שעשו לו את אותו הקטע/מישהו עכשיו בודק את החוזה על הרכב שלו ומבין שהוא באותו הסיפור כמו שלי וככה אבין שלא רק אני לבד בסיפור הזה ואז נפעל יחד.

אבל לבנתיים פועל לבד ואם הצלתי מישהו אחד לגבי הסעיף הזה, שגילה את זה ולא רכש את הרכב בגלל אותו סעיף. אני עשיתי את שלי שעוד כמה חודשים שיזדקק לאחריות הם פשוט יגידו אין אחריות והוא ישב בשקט

עכשיו אנשים מודעים לקטע של אותו סעיף בחוזה, ואת המשמעות האמיתית שלו.

פורסם

שמע עם החברות האלה צריך שבע עיניים לפני שחותמים על משהו. הפזיזות הורגת.

אותך עקצו עם האחריות אבל מדי יום עוקצים אנשים אחרים תמימים על "דמי רצינות" או "הכנה למכירה"

ופשוט כואב לי לראות איך הם מצליחים להחתים את האנשים האלה

פורסם

התנהלות מגעילה על גבול הבריונית של שלמה סיקסט.

גם לרמות את הקונה וגם לאיים עליו בתביעה?

העברתי את השרשור בתפוצה לכל חבריי שאינם חברים בקארספורום שישפטו בעצמם מה דעתם על שלמה סיקסט.

אני אישית לא אדרוך במגרש שלכם.

פורסם
העברתי את השרשור בתפוצה לכל חבריי שאינם חברים בקארספורום שישפטו בעצמם מה דעתם על שלמה סיקסט.

אני אישית לא אדרוך במגרש שלכם.

אתם מבינים שתגובות כאלה נותנות לחברה בסיס לומר שפגעו בשמה הטוב? אם המקרה אינו חד משמעי לטובת הקונה (שחתום כזכור על חוזה מפורט) כל תגובה מסוג זה, עלולה להוות חרב פיפיות כנגד פות"ש בטענה של "שמנו הטוב נפגע בגלל מעשיו של הקונה".

לפני שאתם מגיבים בשליפה "פחחחח כאילו שהיה לחברה שם טוב", תעצרו שניה ותחשבו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בחישוב גס;

רז יכול לתבוע (וספק אם לזכות) עלות של סלילי הצתה ומצערת, זה ₪2000 ביחד? יאללה נוסיף ימי חופש, דלק ועוד קצת כדי לעגל כלפי מעלה - ₪3000

שלמה יכולים לתבוע דיבה עד ₪50,000 ללא הוכחת שום נזק, אם השרשור היה נקי ספק אם היו זוכים, אבל יש פה כבר חופן הודעות של אנשים שלא קנו\יקנו והעבירו את המסר הלאה, קרי הוכחת נזק

מסוג המקרים שאנשים חושבים שהם עוזרים אבל בעצם ממש לא.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

תאורטית אתה צודק הנזק שרז גרם הוא גבוהה אבל במציאות ברגע שחברה תתחיל לתבוע לקוחות שטענתם מוצדקת(וכל שופט עם קצת שכל יסכים שהחברה לא צודקת) הנזק התדמיתי הוא כל כך גבוהה שזה יופיע כמעט בכל מקום,הרי עיתונים אוהבים סיפורים סוחטי דמעות על חיילים משוחררים שנאבקים על לחמם.

לכן אני מתאר שזה ייסגר בדלתות סגורות לפני שזה יגיע לשופט, תפקידו של רז זה לא להיות חזיר ולקבל הצעה הוגנת שתכלול בתוכה החזר על הנזק ואחריות של שנה מלאה.

פורסם

פות"ש - תודה על תרומתך. לא רבים מעזים פה להיות צודקים, ומעדיפים "להיות חכם" ולסגור בשקט עם מי שפגע בהם. אתה עושה שירות חשוב לקוראי הפורום. תביעות דיבה לרוב מאושרות רק כאשר הצד הפוגע מעליל או מעליב. ראה תביעה משנת 2004 בה שלמה סיקסט זכתה למרות שנאלצה לפצות בגלל העובדות שהיו לרעתה. גלול למטה וראה מה אסור לעשות - http://halemo.net/edoar/0056/0003.html

דרך אגב, תביעת הדיבה בה הם זכו לימדה אותם בוודאי שזה טפשי לתבוע כך, כי זה רק גרם לזה שעובדות המקרה זכו לתיעוד לנצח ברשת. אני מניח שהיו כמה שקראו את פסק הדין ולמדו להיזהר מהחברה.

• תוכן חדש...