Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה: כשקניתי לאחרונה רכב מליסינג( קרסו) מאוד רציתי לקנות רכב שטופלו אצל היבואן, אך לא היה כזה. המוכר אמר כך: תראה,זה שאין כניסות של הרכב למוסך המורשה זה דווקא סימן טוב. הרי הרכב באחריות, ו האינטרס הכלכלי של חברת הליסינג הוא שאם יש תקלה טכנית, לתקן במסגרת האחריות ולא על חשבונם.( אני מבין שמקרה של תאונה הוא שונה)

כך שבעצם זה סוג של הוכחה לכך שלא היו תקלות טכניות ברכב. דעתכם?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

• תגובות 235
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רכב רנו שמטופל לא במוסך מורשה יבואן עוד מחברת הליסינג של היבואן זה BIG NO NO.

גם לגבי ניסאן זה תקף ששמה לדוגמא הייתה בעיה עם הגיר הרציף של הג'וק.

אני לא מאמין שקרסו טיפלו בגבע או בשאפט.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אחרי שיחה עם סמנכל השירות של שלמה סיקסט אני וחברת שלמה סיקסט הגענו להסכם פשרה ששנינו מרוצים ממנו, שנינו הבנו את הטעויות שלנו אני עבור הפרסום פה שנבע מתוך כעס ותסכול והם הבינו אותי לגבי האחריות של הרכב שניתנה רק עבור 3 אלף קמ.

ובסופו של דבר סיכמנו דברים ששני הצדדים מרוצים מהתוצאה

שמח שהגענו להסדר ששנינו יצאנו בפשרה שלא פגעה באף אחד.

כך הסתיים הסיפור על הצד הטוב ביותר עבורי ועבור החברה

פורסם

וזה בכלל לא טקסט שהכתיבו לך לכתוב.

תבין,הפרסום פה הוא לא טעות,הוא כלי להזזת עניינים,בנינו אם לא היית מפרסם פה היית נשאר עם אתה יודע מה ביד.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)

א. תודה שחזרת לעדכן. ב. בלי להכנס לפרטי הפשרה שעליה בטח יש חסיון , כמה זמן לפני ששופט היה צריך להתערב נחתמה הפשרה ?

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
אני עבור הפרסום פה שנבע מתוך כעס ותסכול

הפרסום פה הוא לא טעות. כמו שכתבו, בלי זה לא היית מקבל כלום. קיבלת כאן תגובות מאוזנות, עזרה וספק אם בלי זה היית מגיע להיכן שהגעת.

כל זמן שהכותב מדייק בעובדות ומצייר את מה שקרה בהגינות, יכול כל אחד לכתוב מה שהוא רוצה על כל התנהלות שלו מול בית עסק,

ולראות אם הוא צודק או לא (או חלקית), לפי התגובות שמקבל פה

בפורום יודעים יפה מאוד לאזן את התמונה כשהעסק צודק:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?480894-%D7%A2%D7%95%D7%93-%D7%97%D7%95%D7%95%D7%AA-%D7%93%D7%A2%D7%AA-%D7%9C%D7%9E%D7%99-%D7%A9%D7%97%D7%95%D7%A9%D7%91-%D7%9C%D7%A7%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%9E%D7%A9%D7%9C%D7%9E%D7%94-%D7%A1%D7%99%D7%A7%D7%A1%D7%98

וגם ההפך:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?604442-%D7%9C%D7%9E%D7%94-quot-%D7%9B%D7%93%D7%90%D7%99-quot-%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%93-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%91%D7%A9%D7%9C%D7%9E%D7%94-%D7%A1%D7%99%D7%A1%D7%A7%D7%98

השורה התחתונה, אל תסמכו על אנשי מכירות

תתייחסו אליהם לא כאל נותני שירות של החברה אלא כאל נציגי עצמם, כי ככה הם הרבה פעמים מתנהלים. יכולים להבטיח דברים שהמעסיק שלהם בכלל לא אישר, בכוונה או בטעות (כמו שסופר כאן בשרשור), או שיכולה פשוט להיות אי הבנה. הם מחפשים את המכירה והעמלה, השאר משני.

לכן, קוראים ומבינים על מה חותמים כשעוסקים עסקה, כי זה מה שקובע. להוכיח אחרי זה מה אמרו לכם בע"פ... קשה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בתור אחד שהיה די אקטיבי בתחילת התהליך, אני שמח בשבילך שזה הסתדר לשביעות רצונך.

אני במצבך הייתי דואג שישלמו הרבה יותר, כי עם כמות ההוכחות שראיתי מצידך, השופט היה מטפל בהם טוב טוב.

פורסם

^ להיות אבו-עלי על זמן וכסף של אחרים זה חוכמה מאוד קטנה.

טוב עשה רז שסגר איתם מה שסגר לשביעות רצונו.

הם היו צריכים להגיע בדיוק לאותה הסכמה בשניה שהתלונה של רז נחתה על שולחנם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אחרי שיחה עם סמנכל השירות של שלמה סיקסט אני וחברת שלמה סיקסט הגענו להסכם פשרה ששנינו מרוצים ממנו, שנינו הבנו את הטעויות שלנו אני עבור הפרסום פה שנבע מתוך כעס ותסכול והם הבינו אותי לגבי האחריות של הרכב שניתנה רק עבור 3 אלף קמ.

ובסופו של דבר סיכמנו דברים ששני הצדדים מרוצים מהתוצאה

שמח שהגענו להסדר ששנינו יצאנו בפשרה שלא פגעה באף אחד.

כך הסתיים הסיפור על הצד הטוב ביותר עבורי ועבור החברה

מעבר למה שנאמר על כך שדווקא הפרסום הוא זה שגרם לכך שבכלל התייחסו אליך, חשוב גם להפנים את העובדה הזו.

הפרסום הזה לא פגע בך, ממש להיפך ואני מקווה שאת מה שכתבת כתבת רק כחלק מההסכם ולא כמסקנה שהגעת אליה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...