Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המגת המקרה כפי שהיה אינה לשון הרע.

כל בר דעת יכול לקרוא ולהתרשם. חלק יחליטו ככה וחלק ככה.

הניסיון להלך אימים על אנשים שלא יפרסמו את תלונתם פסול בעיני - הדרך הנכונה היא לנסות לעזור ללקוח.

• תגובות 235
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין לי מה להגיב שיעזור אבל

פות"ש ליבי איתך

אם ההצעה שעלתה כאן לפני כמה דפים לתרום למימון עו"ד, אעזור.

בהצלחה, מקווה שיטפלו ברכבך לשביעות רצונך.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

א 62969/05 קי.אס.פי. בע"מ נ' דביר גיא

מקרה קצת דומה של מישהו ש"על הנייר" לא הייתה לו אחריות על המוצר, ובחר להפיץ את זה ברבים

אמנם היה קצת יותר וולגרי מחברנו רז, בסוף הפסיד ופיצה חברה שממש לא חסר לה כסף

"האיש הקטן" נגד חברה עם מיליונים בעו"ש.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

נקמיצ'י,

מזכיר לך שפות"ש חתום על חוזה מפורט. הוא אדם בוגר, מעל גיל 18 ואחראי למעשיו.

יש לפות"ש אחריות כלשהי (אפילו לדעתו) להשתלשלות המקרה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

עם כל הצער לפי דעתי רז לא יקבל את מה שהוא מבקש משלמה סיקסט.

אני גם חושב שתביעת דיבה מצידם תהיה צעד טיפשי ככה שרז וגם אנחנו טוחנים מים

מה שנשאר לעשות זה להיזהר להבא

פורסם

מקרה קצת דומה של מישהו ש"על הנייר" לא הייתה לו אחריות על המוצר, ובחר להפיץ את זה ברבים

דבר כזה עוד לא ראיתי...אנשים חב"ס.

משכנתא זה קל

פורסם

קראתי את זה, זה לא דומה ממש.

במקרה הנ"ל הבחור אפילו לא קנה מKSP את המחשב. אבל עדיין הלך וביקש מהם לממש אחריות.

כמו כן כתב מכתב ציני וכפי שציינת מעט וולגרי שמלא באי דיוקים.

במקרה הזה, הוא ציין מה עבר עליו.

אני כן אגיד לבחור להפסיק להגיב כאן.

Peugeot  5008 2023 

פורסם

אני איתך למען הספר ספק וציינתי את זה באחת ההודעות קודם, מחזיק לו אצבעות שיוציא מהם מה שמגיע לו ואף קצת יותר

אבל כל פעם שהשרשור הזה מוקפץ מהאוב עם הודעות שרק עוזרות לסיקסט זה קצת צורם לי.

הם לא באמת צריכים מוטיבציה לתבוע אותו, אל תתנו להם סיבה, בחייאת.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

"צדיקים מלאכתם נעשית בידי אחרים"

הנה פה לא מספיק שסיקסט מאיימים על הלקוח, באים חלק מחברי (ומנהל) הפורום ועוזרים להם להשתיק את הבחור - מתוך כוונה טובה, אין לי ספק.

קוף הנינג'ה - לי נדמה שהם בהחלט צריכים מוטיבציה בשביל לתבוע חייל משוחרר צעיר שעבר מקרה שכזה, במיוחד אם יש לו עדים והקלטות. PR NIGHTMARE זה אנדרסטייטמנט, והפיצוי הפוט' (בהנחה שהוא בכלל אפשרי) בטל בשישים-בריבוע לעומת מה שיקרה לאחר פרסום מקרה שכזה.

רז - שיהיה בהצלחה, תעדכן.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
נקמיצ'י,

מזכיר לך שפות"ש חתום על חוזה מפורט.

אכן חתום. אבל בדיון תעלה השאלה האם התנאי של 3000 ק"מ עד פקיעת האחריות הוא סביר, כלומר האם אדם סביר שקורא את החוזה היה מעלה ספיקות ותהיות כלפי הנציג שהסף האמור אינו הגיוני.

עם כל הצער לפי דעתי רז לא יקבל את מה שהוא מבקש משלמה סיקסט.

לא בטוח. גם אם מניחים שאין שום הקלטה עדיין יש סיכוי רב שיקבל את עלות התיקונים בפעל. הכי חשוב זה לדייק בפרטים ולשלוט ביצרים בזמן הדיון בבית המשפט.

פורסם

אני נחשפתי לחלק מהדברים שרז כתב ואני אומר באופן חד משמעי, ההתנהלות של חברת שלמה סיקסט במקרה הזה היא שערורייתית!

למזלם, הם נפלו עם לקוח מאוד נוח ורגוע בצורה יחסית. אם זה היה קורה לי, מזמן הייתי נפגש איתם בבית משפט ותובע אותם על סכומים יותר גבוהים (הבנאדם בזבז בסה״כ 6 ימי עבודה).

ואני ממש לא מפחד, אנשי שלמה סיקסט יכולים לנסות לתבוע אותי. ההתנהלות שלהם דומה לסוחרי רכב ברמה הכי נמוכה שאפשר.

פורסם

חוזה אחיד, זה שהוא חתם זה לא חד משמעי לטובת החברה, שכן את החוזה כתבו וסגננו בחדרים ממוזגים משפטני החברה במעמד צד אחד ובצורה בלתי מאוזנת לשמור על אנטרס החברה בלבד. לעומת לקוח מזמדמן שמקבל ערימת דפים, ונציג "שמסביר" לו בקצרה את מהות ההסכם, ודוחק בו לחתום או לתת דמי רצינות כי מחר אין את הרכב. זה נראה לכם הוגן והגון?

בגלל זה יש את חוק חוזים אחידים, וישנם סעיפים מקפחים בחוזים אחידים, וזה שהוא חתם לא קובע שהוא מודע לגמרי לכל המשתמע מתת סעיפי החוזה, ושופט צריך לבחון את זה ולקבוע אם החוזה הוגן או לא, ולפיכך יכול לתת החלטה נגד החברה

פורסם
לפעמים צריך לפתור בעיות בשקט ובהפתעה. זה נמצא הרבה יותר יעיל בתוצאות מפרסום והכפשות.

אני מבין את התסכול שלך אבל אתה צריך להבין שכל תגובה נוספת שלך פה, וזה לא משנה אם אתה צודק או לא רק מחזקת את האנטי שיש להם לתת לך שירות.

ברגע שקיבלת תשובה שלילית ממנהל השירות היית צריך לפעול בדרכים משפטיות ובשקט ולחכות לעצות מבעלי מקצוע על המשך הדרך במקום לרשום מתוך אימפולסביות.

רק לאחר מיצוי הסיפור וקבלת החלטה סופית היית צריך לפרסם את הסיפור כדי שיראו וייראו.

לפעמים צריך להיות חכם ולא צודק.

בגלל שרז לא פעל כמו שאמרת, הוא אולי עזר פחות לעצמו, אך הוא עזר לאנשים רבים

פורסם

יש כמה חברים שמנסים להיכנס ברז בכל מחיר. השרשרור הזה חשוב על אף חתימת החוזה.

הסיבה יש עילה להטעיות של איש המכירות, מה גם שהסיבה היא לא 1000 ש״ח, מחר יכול ללכת המנוע של הרכב!!!

לשלמה אין סיבה לדיבה, יש כאן עובדות ודיבור של אנשי פורום ואינטרקציה רגילה. זאת שטות מוחלטת.

מה גם שהפורום הזה נועד לטובת הכלל ואפשר ללמוד כמה דברים:

1. לא להאמין בתום לב לאיש המכירות, כל מה שנאמר צריך להירשם בחוזה.

2. לדעתי לא לקנות רכבים מחברות אלה מעל 100,000 ק״מ בלי אחריות מקיפה ומלאה בלי הגבלות.

- הסיבה הרכבים האלה מגיעות משני מקורות:

2.1 השכרה, וברור שכל רכב החליף 1000 ידיים לפחות.

2.2 ליסינג, לא יותר טוב מהקודם ולכולנו ברור מה עובר רכב ליסינג ממוצע.

2.3 רמת טיפול מתחת לכל ביקורת, היה לי ליסינג במשך 15 שנה, והיה ברור לי שרוב הזמן הרכב היה חוזר מטיפולים בדיוק כמו שנלקח.

בסוף למי שמתכנן לקנות משלמה במיוחד צריך לפתוח את העיניים פי אלף.

כבר סיפרתי שעשו לי קטע דומה בעסקת ליסינג מימוני.

• תוכן חדש...