Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא שתול,פשוט בגלל שהפורום נותן במה חופשית לאנשים לדווח על חוויתהם לפעמים באים סנוניות קטנות שחושבות שזה הדרך להוציא מחברות את המיצים על פאקים קטנים שנעשיים בעת התקשורת איתם.

אכן גם אני מסכים שנעשה כלפיו אבל שחלק מזה זה אשמתו.

לדוגמא המקרה של חבר פורום שהתלונן על מוסך גבע שלא פתר את התקלה מספיק מהר לדעתו וגרם לו לחזור בהמשכים עד שהצליח לפתור אותה.

לא חסרים מקרים כאלה בפורום אל תשכח אנחנו בארץ ישראל(ארץ הקומבינות).

• תגובות 235
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היות ואנחנו יודעים שאנשי שלמה קוראים את הפוסט ובוחרים לשמור על זכות השתיקה, זה בוודאי לא מוסיף להם נקודות זכות. אם היה להם משהו חכם להגיד, הם כבר היו אומרים אותו מזמן.

Sent from my E6853 using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

למה שיגידו? אנחנו מנהלים פה משפט שדה? יש שופטים בקהל?

הנציג ניסה לעזור, לא הצליח. כל השאר יוכרע בבית המשפט אם וכאשר.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

^ בנינו, חברה רצינית כמו 'קבוצת שלמה' לא צריכה להתנהל כמו "מכולת שלמה".

גם אם אתם (החברה) צודקים ב 90% והלקוח צודק רק ב 10% - שלמו לו ת'אלף שקל שהוא הוציא, תנו לו אחריות לשנה / 10,000 ק"מ תחת התניות כאלה ואחרות, תפיקו לקחים למה יש לכם לקוח לא מרוצה, ותעברו הלאה.

היו יכולים לסגור את הסיפור עוד בעמוד הראשון.

זה גם הכי זול שאפשר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

דיסקו אתה צודק, אבל הרי זה לא הכל -

כאן לא רק שלא סגרו את זה בנועם למרות שניתנה ההזדמנות, אלא בחרו בטקטיקת ההפחדה (אותם ניכר שהם מכירים גם ממקרים קודמים, מהתחקיר שפורסם קודם לכן).

הטקטיקה הזו עובדת יופי על המון אנשים, כנראה על הרוב. "שיטת המצליח" ממש by definition, שכן כנראה רוב האנשים ימנעו מללכת ראש בראש מול חברה גדולה עבור סכום לא גדול.

הם לוקחים בחשבון שהצרכן כאינדיוידואל הוא אפס, כמה אנשים כבר אכלו מרור מהשיטה הזו? קשה לדעת אבל סביר להניח שהרבה. סביר להניח שבמצטבר הם חסכו לא מעט כסף. רק כאשר המשוואה הזו תשתנה אולי תהיה להם מוטיבציה לכבד את ההסכמים עליהם הנציגים שלהם מתחייבים - כי ניכר ששיקולי מוסר לא ממש תקפים כאן.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

סליחה על השימוש במילה שתול, לא הייתה הכוונה סתם ציניות לא מוצלחת. התנצלות לשני החברים mark_Avn ו-פריג'י.

ברור שאנשים יכולים לשקר, אבל הסיפור הזה דומה למה שעברתי איתם (שלמה) במובן שבעת הקנייה סיפרו לי המון סיפורים והתקשרו אליי כל הזמן עד שחתמתי, אחר כך התברר: ההלוואה שלהם צמודת מדד, כל ההערכות שלהם לערך הרכב לא נכון, בעת הזמן לקניית הרכב ושידרוג הם התנערו וסיפרו לי שזה בידיים של סוחרים חיצוניים. כמובן לא קניתי מהם עד היום.

אז אני מבין את הבחור שמתלונן, כי יושר אין לחברה הזאת.

פורסם

גם אני קניתי רכב מחברת השכרה אחרת וגם לי ניסו לדחוף מימון במקום זה לקחתי הלוואה מהבנק שלי בלי שום שעבוד.

רכשתי בדיוק אחריי שרשור עלה וזה עזר לי מאוד בזמן הרכישה חייבתי אותם לרשום את הק"מ המעודכן של הרכב וזמן האחריות בחוזה הרכישה.

מתחילת הדרך הם אמרו לי שיכבדו רק חוות דעת של מכון לכן אחריי שהרכב עבר בדיקה של מוסך שמשון לקחתי אותו לבדיקה במכון שקטל את הרכב מבחינת קלאץ, רצועת תזמון,חלודה על בלוק המנוע בקיצור כסת"חים.

אבל הם עמדו בהבטחותיהם ותיקנו את כל התקלות שבאמת היו קיימות באוטו.

לכן אני חושב שהליך הרכישה של הבחור לא נעשה נכון מכאן אפשר רק להשתפר בפעם הבאה.

נקווה שהוא יצליח לסחוט מהם אחריות ואת הנזק הכלכלי שנגרם לו.

פורסם
גם אני קניתי רכב מחברת השכרה אחרת וגם לי ניסו לדחוף מימון במקום זה לקחתי הלוואה מהבנק שלי בלי שום שעבוד.

רכשתי בדיוק אחריי שרשור עלה וזה עזר לי מאוד בזמן הרכישה חייבתי אותם לרשום את הק"מ המעודכן של הרכב וזמן האחריות בחוזה הרכישה.

מתחילת הדרך הם אמרו לי שיכבדו רק חוות דעת של מכון לכן אחריי שהרכב עבר בדיקה של מוסך שמשון לקחתי אותו לבדיקה במכון שקטל את הרכב מבחינת קלאץ, רצועת תזמון,חלודה על בלוק המנוע בקיצור כסת"חים.

אבל הם עמדו בהבטחותיהם ותיקנו את כל התקלות שבאמת היו קיימות באוטו.

לכן אני חושב שהליך הרכישה של הבחור לא נעשה נכון מכאן אפשר רק להשתפר בפעם הבאה.

נקווה שהוא יצליח לסחוט מהם אחריות ואת הנזק הכלכלי שנגרם לו.

כל הכבוד לך, לומדים אכן מטעויות שלנו ושל אחרים. הפעם הלכתי ליבואן וקיבלתי הלוואת בלון בתנאים P+0.11 וקיבלתי רכב 0 ק״מ בעלות 0 כמובן, ובלי כל הקומבינות של חברות הליסינג + אזעקה + קודנית + הרמת חלונות + חיישנים ++++ בלי כל ההתקנות של חפרים של החברות הנ״ל.

יש משהוא בטבע האדם שנוטה להאמין באנשים, וברור לי שרז בתום לב האמין לאיש המכירות שיש לו ניסיון רב בתמרון אנשים (ויודע לזהות תמימי לב).

גם בביטוח רכב שהסוכן המליץ על שלמה (הכי זול), העדפתי להוסיף עוד 300 שקל ולהיות עם ראש שקט.

פורסם (נערך)

חבר,

העיצה הכי טובה שאני יכול לתת לך זה להפסיק להתנהל כאן בפורום ולעבור להמשך הטיפול במישור המשפטי.

אכן המקרה מצער, פירסמת אותו, הנציג ניסה לעזור (או לא ניסה אבל קיבל את המידע), דיברת עם שירות הלקוחות ולא קיבלת את הצעת הפשרה (ובצדק). זהו..... עשית את שלך בפורום, כל דבר שאתה מוסיף רק גורע מהסיכויים שלך. הם קוראים כאן ומבינים שמולם עומד ילד מבולבל ללא ביטחון עצמי (בלי לפגוע חלילה).

ראה את הציטוטים שלך להלן:

כמובן אעדכן בהכל.

כרגע אחרי התייעצות עם דוד שלי שהוא עורך דין, לנסות להגיע לפתרון בלי תביעה משפטית...

אין לי אפשרות לממן עכשיו עורך דין מקצועי (כמו שאמרתי כולה חייל משחורר שעובד בתחנת דלק ושם את כל המענק שחרור שלו על הרכב) אפילו ליעוץ לטביעות קטנות בקושי אוכל לממן.

הציעו לך כאן עזרה בניסוח כתב התביעה, זה מספיק, אתה לא באמת צריך עו"ד. גש לבית המשפט לתביעות קטנות ותגיש תביעה על כל הנזקים בפעל.

בהצלחה!

עריכה אחרונה על ידי נומד
פורסם
חבר,

...

אכן המקרה מצער, פירסמת אותו, הנציג ניסה לעזור (או לא ניסה אבל קיבל את המידע), דיברת עם שירות הלקוחות ולא קיבלת את הצעת הפשרה (ובצדק). זהו..... עשית את שלך בפורום, כל דבר שאתה מוסיף רק גורע מהסיכויים שלך. הם קוראים כאן ומבינים שמולם עומד ילד מבולבל ללא ביטחון עצמי (בלי לפגוע חלילה).

בהצלחה!

זה לא עניין של ילד או מבוגר, זה מקרה שחשוב כאן. לפורום הזה אין הצדקת קיום ללא המשתמשים שלו וללא המקרים האלה.

אז כל הכבוד לפורום ולחברים, ואני בטוח שהכל יסתדר בסוף. לשלמה אין שום הצדקה לתביעה להיפך יעשו נזק עצמי גדול שהכל יתפרסם. מה גם אנשים צריכים לדעת איך להתנהל מול גופים כאלה.

הכל צריך להיות ברור -- כתוב בחוזה --- ברור, כל מה שדובר בפגישה לא רלוונטי. לומדים מטעויות.

אבל שהם שורפים מישהוא, הם צריכים לדעת שבחיים לא יחזור אליהם לקנייה חוזרת כולל החברים שלו והאנשים מסביבו ששמעו את הסיפור. בדיוק מה שאני עשיתי ועד היום זוכר מה שהבטיחו ולא קיימו.

פורסם

^ הבעיה היא שכנראה בהתאם לחוזה שהוא חתום עליו, לא מגיע לו פיצוי.

ההבטחות בע"פ של הנציג הן אלו שגרמו לפות"ש לרכוש את הרכב, והן אלה שלא מקויימות, בהנחה שאכן הן ניתנו כפי שפות"ש טוען שניתנו לו.

עכשיו יש חוזה חתום, כאשר פות"ש חתם עליו מרצונו החופשי, ועכשיו הוא בא אליהם בדרישות בניגוד לחוזה החתום, ובהתאם להבטחות שלכאורה ניתנו בע"פ. מה יפסוק בית משפט זה ממש לא ברור. פיצוי מלא הוא כנראה לא יקבל כי הוא אדם בוגר שחתם על מסמך מפורט מרצונו החופשי, ולכן גם הוא נושא בחלק מהאחריות למקרה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...