Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נציג שלמה סיקסט - האם איימתם על הבחור בתביעה כי הוא כותב בפורום??

אם כן - יש פה עניין למנהלים. לא ייתכן שגוף יפרסם בפורום מה שהוא רוצה תמורת כסף וינצל את הפלטפורמה הדמוקרטית ומצד שני נציגים של אותו גוף ילכו ויאיימו בתביעה כנגד בנאדם שמנסה להציג את העובדות ואומר בכל משפט שני שהוא רוצה להגיע לפשרה.

אני לא יודע מה איתכם, אני לא הייתי מכפיש סתם חברה כמו שלמה סיקסט בשביל סכום עלוב* של אלף שקלים. זה אומר דרשני.

(עלוב, כי אף אחד לא יתעשר ממנו וגם אם הבחור בעשירון התחתון זה לא יביא אותו לעשירון התשיעי. לא כי זה לא כסף, חלילה).

אני כחבר פורום לא רוצה לראות פה נציגים של החברה הזו עד שיתעשתו ויתנו את גרסתם במקום להתחבא מאחורי איומי תביעה. זה מגעיל אותי.

• תגובות 235
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האיום שלהם בתביעה נגדו נובע מהפחד (המוצדק) שמא העניין יבריח לקוחות, שכן כמות האנשים הגולשים בפורום היא לא קטנה.

ולחברה אני אומר - במקום להשקיע משאבים באיומי תביעות, הייתם משקיעים רבע מזה בשביל לספוג את העניין (שממילא היה באשמת החברה) ולצאת בסדר מול לקוח. אטימות במיטבה.

פריג'י צודק. נציג שרוצה לעזור ואח הגדול שמאיים בתביעה? תודה על העזרה אבל לא תודה.

פורסם

אני מציע לבחור, לא לעבור בשתיקה על האיום שיפסיק לפרסם את המקרה,

הייתי במקומו פונה לאגודה למען הצרכן, או לכל גוף אחר שיכול לעזור,

מקרה שהיה לי בעבר עם חברת סלולר גדולה מאוד, היו לי חיובים באשראי, על מכשירים, למרות שהובטח לי שיבטלו אותם, מפה לשם, פניה לאגף פיקוח בזק, ולאגודה למען הצרכן עשו את שלהם, היתה לי התכתבות ארוכה עם אגף פיקוח בזק ונציג חברת הסלולר , ואחרי שאמרתי נואש, כתבתי להם "נתראה בבית משפט" ,

יום למחרת התקשר אלי נציג בכיר מאוד, ורצה להבין בידיוק על מה מדובר... בלה בלה בלה בלה ,הוא אמר ש"הוא אישית יבדוק את העניין" ...

פתאום הוא גילה טעות אצלהם,(ומעניין מדוע אני צריך לדבר עם 5 נציגים שונים וכולם סתומים , ולא מבינים עד שבא החכמולוג הזה שכנראה היה לו IQ קצת יותר מחמור בשביל להבין שהם פישלו, ) וזיכה אותי כספית בסכום של 3 ספרות, (רחוק מאוד מ100 שקל , לכל התוהים)

אין שום סיבה שישתיקו אותך באיום עלוב שכזה,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם (נערך)

שלמה סיקסט (וגם אחרים), אני מציע לכם להתקדם כי נראה שאתם תקועים במאה הקודמת. יצאה המצאה מדהימה ולא חדשה שאתם חייבים לנסות והיא נקראת "אינטרנט". באינטרנט, כל מיני אנשים מפרסמים חוויות שלהם. לא רוצים לקבל פרסום שלילי בדבר הזה שנקרא "אינטרנט"? אל תיגרמו לזה.

עריכה אחרונה על ידי mcaspi
פורסם

זכותו של פותח השרשור לשתף אותנו בחוויה אשר חווה בתנאי שלא סילף, הוסיף, היטה דברים אשר נאמרו ו/או נעשו.

לפות"ח, פנה למועצה לצרכנות ובקש יעוץ (אם אינני טועה, ללא תשלום) אין לך מה להפסיד, רק ידע להרוויח.

פורסם
עם מי דיברת משלמה סיקסט?

הסקרנות אוכלת אותי,מי פנה אלייך?

שירות לקוחות שלהם את שם הנציגה אני לא זוכר והיא העבירה לי את המכתב מהמנכל שלהם

פורסם

כמה קל לגוף גדול להפחיד ילד בן 22. הדרך הקשה היא, לצאת מהצללים ולהגיב בפורום.

אז גם אם אתם לא ..."שקרנים" או "רמאים" העובדה שאתם בוחרים לפתור את העניין על דרך ההתעלמות וההפחדה מחשיבה אתכם לכאלו.

מקווה שעוד חברי פורום יבינו עם איזה קבוצת נוכלים יש להם עסק ושכף רגלם לא תדרוך לעולם בחברת שלמה.

פותח השרשור... תוריד פרופיל ותפגוש אותם בבית המשפט.

אל תשכח לעדכן אותנו איך הסתיים העניין!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

עוד חשבתי ללכת לשם ולשאול על רכב , באמת אני יתרחק משם כמו מאש

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

מכונאי BMW

BMW X5 4800 V8 2010 - N62

פורסם

היי רז,

בלי להכיר אותך וללא רישיון עו״ד, אין לי בעיה לעזור לך בניסוח כתב תביעה בבית משפט לתביעות קטנות.

במידה והסיפורים שנכתבו כאן לאחרונה על שלמה סיקסט נכונים, אז לדעתי מדובר בחברה שמעסיקה רמאים ונוכלים ואני ממש לא מפחד מתביעת דיבה. כשנהפוך לדיקטטורה, אז צריך להתחיל לפחד מלפרסם חוויות (לטוב ולרע) מול חברות.

פורסם

אם כן - יש פה עניין למנהלים. לא ייתכן שגוף יפרסם בפורום מה שהוא רוצה תמורת כסף וינצל את הפלטפורמה הדמוקרטית ומצד שני נציגים של אותו גוף ילכו ויאיימו בתביעה כנגד בנאדם שמנסה להציג את העובדות ואומר בכל משפט שני שהוא רוצה להגיע לפשרה.

איזה עניין יש פה למנהלים?!

פלטפורמה חופשית. כל אחד יכול לאיים בתביעה, הלקוח על החברה והחברה על הלקוח.

כל אחד אחראי על מילותיו, והמנהלים אינם שופטים, עם יכולת לברר את העובדות לאשורן.

בטח שלא ניקח צד בעניין.

שייקרא כל משתמש את השרשור, ייתרשם איך שהוא רואה לנכון ויקבל את החלטותיו בעצמו.

נ.ב. אם יש מישהו בצד המסחרי של האתר שיודע ויכול לקשר ולעזור, סבבה, אבל זה לא קשור למנהלי הפורום. לנו אין נגיעה לכל הצד הזה. בכוונה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

שלמה סיקסט, התנהלות מבישה מול צעיר בן 22. נציג שלכם טעה, תתקנו את הטעות בבית ולא על חשבון הלקוח שהוטעה. הרי החלק שהחליף עולה לכם גג 200 ש"ח, הייתם מאשרים את ההחלפה במוסך וכל זה היה נמנע מכם.

כל ההתנהלות שלכם נראית לי בריונית ומתעמרת בחלשים. מכירת רכב זה לא "זבנג וגמרנו" יש גם השלכות מהשירות שאמור לבוא אחרי מכירת הרכב וגם מהמצג של נציגי המכירות במעמד הקניה. כדאי שתעשו בדק בית רציני.

הרי אם הלקוח לא היה כותב פה בפורום, לא הייתם מתייחסים אליו בכלל.

אצלי בכל מקרה, נמחקתם מהלקסיקון.

פורסם

אני לא מבין מה החברה חושבת לעצמה, אדם קנה רכב עם אחריות ל2 וחצי קילומטר??? מה הרעיון באחריות אם היא פשוט לא קיימת, לתת אחריות עד 120K כשהשעון עומד על 117K זה בדיחה, זה פשוט כאילו שאין אחריות בכלל.

• תוכן חדש...