Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 235
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
גש לסוכנות שממנה קנית את הרכב.

דבר עם המנהל שהבטיח לך, אם תוכל לגשת עם הידידה שהובטח גם לה את אותו הדבר מה טוב.

זה בדיוק מה שיקרה מחר

תודה על העזרה חברים :D

פורסם

לא הבנתי משהו,

שלמה יצרו איתך קשר? דיברתם? (אני זוכר רק שהם התקשרו כשאתה ישנת, לא ראיתי עדכון ששוחחתם).

נתנו לך תשובה שלילית?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לא הבנתי משהו,

שלמה יצרו איתך קשר? דיברתם? (אני זוכר רק שהם התקשרו כשאתה ישנת, לא ראיתי עדכון ששוחחתם).

נתנו לך תשובה שלילית?

לאחר שחיכיתי מעל לשעה וחצי לשיחה עשיתי טלפון לפני שהמוקד נסגר, הם טוענים שאף אחד לא יודע מי התקשר אלי ולמה, והגבתי זאת התגובה

דיברתי עם מנהלת הסניף, אותן התשובות אותן האשמות שאני אשם ואותן האשמות מול האחריות של אופל.

פשוט מאוכזב ברמה מטורפת איך שיקרו לי בעיניים!!!

אני כנראה אסע לסניף שרכשתי ממנו את הרכב לקבל תשובות.

פורסם

1. הבטחות צריך לגבות בכתב - שחור על גבי נייר. עשו עליך תרגיל שהצליח.

2. עם כל הכבוד לכל רצון טוב שיש פה לנציגים היושבים בפורום, חבל שזה צריך להגיע למבוי סתום ולקוות לעזרה מהפורום. מה עם אנשים שלא רשומים? למה חברה בסדר גודל כזה מוכנה ללכת ראש בקיר בשביל אלף שח? לא מבין את זה.

3. תנשום לרווחה ותגיד תודה שנפלת באלפייה ״בלבד״. מטעויות לומדים.

פורסם

אז לפני שאתה הולך לשם תן להם לטפל.

הבטיחו שיצרו איתך קשר - אז יצרו איתך קשר.

ברור שבמוקד לא יודעים מי חיפש אותך ולמה. אבל שלומי שהגיב כאן כנראה מטפל בזה בצינורות אחרים.

לדעתי אתה צריך להתאזר בסבלנות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם
אז לפני שאתה הולך לשם תן להם לטפל.

הבטיחו שיצרו איתך קשר - אז יצרו איתך קשר.

ברור שבמוקד לא יודעים מי חיפש אותך ולמה. אבל שלומי שהגיב כאן כנראה מטפל בזה בצינורות אחרים.

לדעתי אתה צריך להתאזר בסבלנות.

מחר הולך לברר מול הסניף.

זה לא שנפלתי באלפייה, פשוט העיקרון שדחפו לי רכב עם ק"מ גבוה והסכמתי לקחת אותו רק במסגרת האחריות כי רכב ראשון ואז לרכוש רכב רציני

זה לא שהדבר לא רשום, הוא רשום אבל ההסבר של מנהל הסניף היה מוטעה, אני לא עורך דין או משהו ולא הבנתי סעיף בחוזה, שואל את הנציג נתן תשובה וסמכתי עליו כי הוא המנהל שם

פורסם

אתה בכח לא מאפשר לנציג של שלמה כאן בפורום לנסות לטפל בך, ואח"כ תבוא בטענות שהם לא בסדר.

אם נוצר לך איתו קשר, והוא מנסה לברר ולעזור, עימות שלך עם הסוכנות לא תעזור עכשיו.

לפעמים צריך לפעול מהראש ולא מהבטן, אבל החלטה שלך.

מה אתה חושב שיקרה אם תדחה את העימות שלך לעוד שבוע? אולי עד אז כבר תקבל תשובה שתהיה שיפור לעומת המצב הקיים כרגע?

סבלנות. אתה פועל אימפולסיבית.

אתה מבין שמשפטית כנראה יש בעיה כי החוזה שעליו אתה חתום אומר דברים אחרים, והם יטענו שאתה לא הבנת אותם במדוייק, למרות שהם אמרו לך X או Y, ונטל ההוכחה ששיקרו לך או הונו אותך מוטל עליך. מכיוון שכך, אתה מצפה ל'רצון טוב' מצידם. ללכת להפוך שם שולחן לא יעזור להביא את הרצון הטוב הזה מצידם.

זו דעתי לפחות, אני לא הייתי הולך להתעמת איתם כשהנציג של החברה שיושב כאן בפורום כבר ער לנושא ונוצר ביניכם קשר.

לשעבר:

פורסם
אתה בכח לא מאפשר לנציג של שלמה כאן בפורום לנסות לטפל בך, ואח"כ תבוא בטענות שהם לא בסדר.

אם נוצר לך איתו קשר, והוא מנסה לברר ולעזור, עימות שלך עם הסוכנות לא תעזור עכשיו.

לפעמים צריך לפעול מהראש ולא מהבטן, אבל החלטה שלך.

מה אתה חושב שיקרה אם תדחה את העימות שלך לעוד שבוע? אולי עד אז כבר תקבל תשובה שתהיה שיפור לעומת המצב הקיים כרגע?

סבלנות. אתה פועל אימפולסיבית.

אתה מבין שמשפטית כנראה יש בעיה כי החוזה שעליו אתה חתום אומר דברים אחרים, והם יטענו שאתה לא הבנת אותם במדוייק, למרות שהם אמרו לך X או Y, ונטל ההוכחה ששיקרו לך או הונו אותך מוטל עליך. מכיוון שכך, אתה מצפה ל'רצון טוב' מצידם. ללכת להפוך שם שולחן לא יעזור להביא את הרצון הטוב הזה מצידם.

זו דעתי לפחות, אני לא הייתי הולך להתעמת איתם כשהנציג של החברה שיושב כאן בפורום כבר ער לנושא ונוצר ביניכם קשר.

אני לא הולך להתעמת איתו, אני הולך לבקש הסברים על ההבטחות שקיבלתי, על זה שהוא שיכנע אותי לרכוש את הרכב למרות האחריות.

החוזה משקף את מה שחתמתי עליו, אבל באותו הרגע היו עדים כמו אבא, דודה ואחותי ששמעו שהובטח כמה וכמה פעמים אחריות לשנה ובנוסף ידידה שרכשה רכב מהם והובטח לה אותו הדבר וכשדיברתי איתה היא היית בשוק למה שאמרתי לה נשמע לי שלא רק אני נפלתי בפח הזה

פורסם

כותב בפעם האחרונה - אל תלך!

את כל ההסברים האלה תשמור למי שיתקשר אליך מהחברה בעקבות ההתערבות של הנציג שלהם כאן.

כרגע לא תוכל להרוויח דבר מהעימות מול הנציג שיסתכל עליך עם עיני עגל, ויגיד לך שכנראה לא הבנת אותו טוב, או שלא שמעת טוב, או שבחיים הוא לא אמר כזה דבר, ובכלל חתמת על החוזה ובחוזה כתוב משהו אחר שהוא מה שמחייב אותם. הרי אתה לא מצפה שהוא יגיד לך "שיואו אחי, אתה צודק, עבדתי עליך, בדרך כלל מצליח לי, איפה הקבלה על התיקון? כבר עושה לך העברה". אתה מבין שזה לא יקרה, ולכן בפעם האחרונה שאני מנסה לשכנע אותך, אל תלך לשם עכשיו. תן לנציג של שלמה בפורום להפעיל את הקסמים שלו. אולי הוא יצליח, אולי לא. אם לא - לך תהפוך להם את השולחן. אבל אל תשרוף את הגשר שבנית.

לשעבר:

• תוכן חדש...